Abimden nefret ettim artık?

Bi nişanlısı var ailemizden kimse normal karşılamıyor her anlamda kız hem çirkin hem çok sinsi ve ailesi de çok sorunlu o kızı ailemizle tanıştırdı sürekli getirdi ama kızda utanma yok herşeyi çok rahat konuşuyor ama babam annem kimse istemiyor ailesi hem cok cahil hemde çok yobaz ve kızda görmemiş biri abim de bu kızı kendine göre yontmaya çalışıyor ama kız çok sinsi inatçı kızla tanışmaları zaten tuhaf kızın sevgilisi vardı bununla konuşarak sevgilisinden ayrılıyor güya sevgilisi kötü aglatiyormus kim bilir neler var altında neyse bu kızı gecen sene soktu ailemize bu sene Nisan 2 yıl sonra düğün fakat kızın her dediğini yapıyor evine kadar bırakıyor evden alıyor sabahın köründe işe götürüyor aldığı para da iyi 26 yaşında ve Denizcilik okudu abim aldığı para 50 60 k buluyor ama hepsini kıza yediriyor kız bir mesaj atıyor uyuyor ama hemen kalkıyor sessizce gidiyor elleri dolu kızla ceyizlik almış geliyor çat kapı babam annem istemiyor kızı ama demiyor abime çünkü babam düzgün dille uyardı senin hayatin dedi ama onu bile tersten anladı neler dedi annemi köle gibi kullanıyor her işini yaptırıyor annemin bir tek ona sesi cikamiyor benle kavga ediyor abim suçlu ben oluyorum çünkü ona bisey diyemiyor annem uyuyor ise gidecek çalışma sebebide parasızlık ama bir günden bir güne anneme ne birsey aldı ve ne de eline 5 kuruş verdi annem diyor ben beklemiyorum onun bagirmasindan huzursuzlugundan çok bıktı ama bisey diyemiyor kızın ailesine kıza kul köle güya üstünlük taslıyor ama kızın peşinde sürekli ailesine karşı da düşman abim hem bana neler dedi hemde gitti annem uyurken bu saatte arada bağırdı kadın kalp krizi geçiriyordu noldu diye kalktı kaç kere yaptı bunu ben bundan bıktım artık ciddi anlamda soğudum kardeş gözüyle göremiyorum bile nefret ediyorum beni kendinden iyice soğuttu kimse buna bir laf diyemiyor babamda diyor anneme hep senin yüzünden aman sus aman bisey deme diye diye tepemize çıkarttın diyor evet annem yüzünden sonra gidip ağlıyor annem abim böyle yapınca
Abimden nefret ettim artık?