Arkadaşlar amcamla bir tartışma yaşadık Instagram'da canlı yayın açtı onun yayınına girdim bir şeyler yazdım beni engelledi ınstagram'dan ben de onu WhatsApp'tan engellemeyi düşünüyorum sizce böyle bir şeyler yapmalı mıyım amcam 38 yaşında olmasına rağmen çocuk gibi beni engelledi sizce yaptığı yanlış mı sizce ben de engelleyeyim mi arkadaş yani onun seviyesine düşmek istemiyorum birazcık da üzülüyorum arkadaşlar yani şimdi gerçekleri konuşayım beni burada engelle bütün yeğenleriyle konuşuyor sadece beni engelledi yazıklar olsun.….
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Engelleme aileni karıştırma ihtimali var ama muhabbeti kes tabi.
Ama engelledi üzülüyorum
Üzme kendini boşuna şimdi o senden büyük ve amcan olduğu için ben herşeyi yaparım kafasında sen muhabbeti kes o anlasın eşekliğini
Vallahi çok doğru konuşuyorsun ama bütün yerlerini sevip sığıyor beni de engellemişn neyse
Kişisel bir problemi de olabilir çocuklarından daha iyi yerdeysen kıskanıyor olabilir çok ihtimal var
Evet biraz öyle bilmiyorum ya
Canını sıkmana değmez ama birine anlatacaksan annene kardeşine falan anlat baban seni korumak için amcamla bozuşabilir
Babam vefat etti 3 sene önce o yüzden zaten böyleler
Deme ya çok üzüldüm gerçekten başın sağolsun çevremde vardı baban öldü ne olsa aramızda bağ kalmadı diyip konuşmayan amcalar. Kendini sakın yalnız hissetme aramızda bir bağ olmasa bile ben bu konularda acayip duygusalım Ankaradayım ne zaman neye ihtiyacın olursa yazman yeter üzülmeye değmez hiçbir şey
Çok teşekkür ederim evet öyle yeğenlerini severken beni dışlıyorlar çünkü babam yok hep böyleler o kadar iyilik yapıyorum sonucu hep hüsran
Yazıklar olsun insan kardeşinin emanetine nasıl böyle davranır diğerlerinden daha çok kanat vermesi gerekirken acayip kıl oldum yanımda olsa valla döverdim herifi ya
Kanat germesi gerekirken
Kesinlikle öyle ben de hep böyle diyorum ne kanat gelmesi kanadımı kırmasınlar da
Yine diyorum yalnız hissetme kendini sakın bir arkadaşın kardeşin de burada var kardeşin var mı
Ablam var oda küs kardeşim yok
Ablan da mı sana küs o neden
Aynı evdeyiz kafasında var onunda cevrem çok kotu
Keşke yakın olsaydım arkadaşında olurdum kardeşinde acıyormuş gibi anlama sakın destek olmak için birbirimize dertlerimizi anlatırdık
Keşke ya şu an bile yetti Allah razı olsun vallahi bizden her gün çıkmıyorlar her dakika bize geliyorlar
Ne zaman canın sıkılırsa birşeye yaz içine atma o daha kötü. Hem engelliyor hem nasıl utanmadan geliyor bu nasıl iş ya
Aynen valla oda ayrı konu ana ben engellemek yerine Allaha havale ediyorum
Aynen öyle Allah neyi takdir ederse o olur izleyip görelim bakalım ah alma nasıl oluyor
Aynen öyle inşallah sen hep mutlu ol bir ton dua ettim sana yetim hakkını ahını almayi görür o diğer yeğenlerini gözü gibi seviyor
Sağol teşekkür ederim tüm güzellikler seni bulsun hep mutlu ol sende inşallah üzme sakın canını Allah seni de mutlu edecek sadece sabret dua et
İsmim Sefa memnun oldum tanıştığımıza
Bende sağol
İsmini söylemedin yok mu yoksa 😊
GİZEM
Memnun oldum Gizem ne zaman canın sıkılır konuşmak istersen yaz ben yanındayım yalnız hissetme 🌸iyi geceler
Teşekkür ederim sen de aynı şekilde iyi akşamlar iyi geceler tanıştığıma çok çok memnun oldum 💞💞❤️🩹
Saygısızlık yaptiysan hak etmişsin. Unutma ki babanın kardeşi o.
Bişey yapmadım
Boşuna engellememiştir ama
Seni bilmemde beni nereden engellediyse bende engellerim mesafe koyarım arama