Birebir uyuyor her şey ve Diyarbakırndan bu yüzden soğudum 15 çocuğun ölümleri hep aynı şekil 19 gün sonra bulunmasıda tesadüf olamaz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
her şey söyleniyor gerçeği bir türlü gün yüzüne çıkmadı
Normal cinayet hemen çözülüyorken delil olmadığı halde bu olayın çözülmemesinin altında nedenler var bence ayine kurban gitti
Siyasi ve çok bambaşka şeyler
Ayin dönüyor her yerde ve birebir uyuyor her şey bence para karşılığı ayine kurban veriyolar
Diyarbakırdan soğudum resmen bu olay yüzünden bende kürdüm fakat doğudan soğudum
Diyarbakır’da yaşıyorsunuz sanırım
Yok ben Sakarya doğuda hiç yaşamadım ama kürdüm
Anladım doğrudur insan öfkeleniyor ama memleketin suçu yok elbette
Biliyorum suçu yok ama böyle şeyler duydukça soğumaya başladım ister istemez Havin ritüeli diye bişey varmış
Aaa öyle mi bilmiyorum onu
Çocukları güneş tanrısına kurban ediyorlarmış kanlarını içiyorlarmış
Yok artık
Zerzevat kalesi mithars tapınağında buna dünyaca zengin insanlar yılda belirli zamanlarda gelip ayin yapıyormuş bu köydekilrr de çocukları para için satıyordur
Bilmiyordum gerçekten eskiden kalma bir olay demekki
Diyorum ya yıllar içinde köyde 15 çocuk öldürülmüş hepsi de 6 8 yaş arası çoğunın ismi havin
Çözerler inşallah ne diyeyim
Bu olaylar çoğu yerde oluyur Diyarbakır'a baglammak gerekir
Tamamda sürekli çocuklar ölüyor bu normal mi 15 çocuk ölmüş öldürülmüş yıllar içinde ve hep su kenarında bulunmuş sence normal mi
Normal olduğunu savunmaktan ziyade kınıyorum ama Diyarbakır'a baglmak olmaz siz nerelisiniz
Biliyorum ama ben ne biliyim içim kaldırmıykr soğudum resmen bende kürdüm Sakarya'da yaşıyorum doğma büyüme aslen Ankara Haymanalıyız Haymana Kürtlerndeniz
Bende sizinle aynı düşünce içindeyim emin olun duygusal bir bağım var öyle ki onun o durumuna gözlerimden yaş geliyor du ne diyeyim Allah'ın laneti onların üzerinde olsun
Amin Allah hepsini bildiği gibi yapsın herkes herşeyin farkında ama susuyolar yasak aşk gördü diye öldürdüler diyolar hepsi palavra
Narin. Öldüğünde köyde herkes telefonları satıyor mesajları siliyor normal mi bu sence
Hiç bir şey normal değildi buna sebebiyet veren namussuzlar Allah'ın katında cezalarını çekecekler inşallah
Ritüel yapıyorlar çocukların kanını içiyılar
Köpekler işte ne diyebiliriz ki dilersen konuşup sohbet edebilirz mahsuru yoksa
Yazdım
Anormal bir şeyler olduğu belli zaten
Normal cinayet hemen çözülüyorken delil olmadığı halde bu olayın çözülmemesinin altında nedenler var bence ayine kurban gitti
Kmyde o kadar çocuk ölğyo kimsenin sesi çıkmıyo üstü örtülüyo
Ayin dönüyor her yerde ve birebir uyuyor her şey bence para karşılığı ayine kurban veriyolar
Evet para karşılığı veriyolar büyük ihtimalle. Amerikada bir sinagogun bodrum katında kanlı yataklar bulundu geçen yıl. Çocuk kurban ayinleri yapıyolarmış. Bakire kız kanı onlar için kutsal.
Allah bildiği gibi yspsın bunları ve kimse sesini çıkarmıyo bir anne baba nasıl evladını kurban verebiliyo hiç mi vicdsn yok ve bakire kanı neden önemli onlar için
Onların çok sapkın ritüelleri var ya. Allah boşuna lanetlememiş onları.
Başka ne ritüeli var bilgin var mı
Şu anda aklıma gelmedi ama çok iğrenç şeyler var. İnsanın aklı almıyo. Çocuk tecavüzünü bile ibadet olarak yapıyolar
Ciddi olamazsın
Allah beter etsin böyle insanları
Öyke iğrenç bir topluluk işte. Yahudi olmayan herkes onlar için birer goyimdir. Goyimin anlamı insan görünümlü hayvan demektir. Yahudi olmayan birini öldürmek bile ibadettir onlar için. Gazzede bu kadar insanı onun için öldürüyolar.
Allah beter etsin bu yahudileri hristiyanlar bile bu kadar pislik şeyler yapmadı Allah'ın lanetlediği kavim bunlar rabbim taş yağdırsın başlarına
Amin
Kürt olunca normal
Nasıl yani
Kürtlere sor bebeğim
Sen söylermisin
Hayır söylemem o kadar Kürt var sitede biri konuşsun
ya da birdaha Kürt erkeklerini bize övmeyin