Annem beni küçüklükten beri koşullu seviyor ve ben bunu kaldıramıyorum. Ağzıyla evlat ayrımı yaptığını söylüyor zaten. Erkek kardeşimi benden daha çok sevdiğini vs. Küçüklükten beri psikolojimi bir çok şey yaparak bozdular. Şiddet ihmal vs. Babam beni saçma sebeplerden yerde ezerek döverdi bana derdi ki haketmesen dövmez , bir kere gelip sarılmazdı. Bir şeye sinirlensem sinirli konuşsam bana pislik muamelesi yapar böyle yaptığın için sana sarılmam özrünü kabul etmiyorum felan küçükten beri sanki ben ona yüküm o benle çok uğraşıyor gibi hissettirdi. En son doğum yaptım çocuğumdan bir kaç kez beni vurdu. Ben yıllardır onlara kötü bi evlat olmadım sinirlerim bozuldu evet ama ruh sağlığım bozuldu çünkü. Başlarını öne eğmedim çalıştım onlara verdim ama bi türlü yaranamadım üstelik şiddetin her türlüsünü gördüm. Ne zaman zorda kalsam yok. Sürekli geçmişten olumsuz şeylerden geçmişteki kavgalardan vs konuşuyor. Lohusaykende aynılarını yaptı. Dedim böyle yapma bak üzülüyorum artık tartıştık ettik. Bana diyor ki ben nasıl konuşmadan durcam. Ya bir tane olumlu konuştuğu bir şey yok. Hep geçmiş hep olumsuz hep beni kötüleyen şeyler. Kendiyle beni kıyaslamalar , ben mutlu olduğum ortamlarda yüzü hep düşüyor kıskanıuor mu seni annen diyor insanlar. böyle konuşamadan duramayacaksan mesafe koyalım araya dedim. Bu kez de ne arıyor ne soruyor bu insan doğum yaptı tek yardıma ihtiyacı var mı bi anne emaresi yok. Onun istediği gibi hep olumsuz şeyler konuşacaksak evladıyım sanırım. Ağrıma gidiyor sülalecek böyleler anası da öyle. İnsan annesine ihtiyacı oluyor bu kadın bana pislik muamelesi yapıyor. Sürekli durumlar paylaşıyor arkasından hançerlemişim felan böyle şeyler paylaşıyor. Ne alıp veremiyor çok üzülüyorum. Keşke yıllar önce beni dövdüklerinde polisi arayıp kadın sığınma evine gitseydim. Hem psikolojimi her açıdan bozdular (annen okb ve panik atak ) ben yaşadıklarımla böyle kaldım psikologlarda 25 yılın sorunlarını çözmeye çalışıyorum bir yandan bebeğime bakıyorum ona iyi bir anne olmaya çalışıyorum. Bana lütfen fikir verin çok bunaldım
Annem beni koşullu seviyor ve ben bunu kaldıramıyorum?
Güncellemeler
1 yıl
Ben evliyim , devlet memuruyum , zeka seviyem gayet yüksek. Türkiye çapında derecelerim var ama ailem bana hep hasta muamelesi yaptılar onlara benzemediğini baş kaldırdığım için bu nedenle psikolojim bozuldu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer