Erkekler kadinin parmaginda alyans görünce uzak duruyor mu? Kismet acikligi neden istemedigimiz zaman oluyor?

Erkeklerden soğudum artik. Yakinimda birini dahi, erkek sinek gormek istemiyorum. Isin daha da garip kismi hayatimda biri yokken ve erkeklerden nefret ederken onlari daha cok cekiyor olmam.

Nefret ediyorum, iliski yapmayacagim ama kismetim baya açık son zamanlarda. Igten istekler vs geldi. Itinayla reddettim ama turk erkegi hayirdan ne zaman anladi ki simdi anlasin.

Disari gidiyorum cafeye kahve ismarlamak isteyen vs oluyor. Ikimiz buluşsak o kahve parasini vermeye gocunur,3 kr kahve parasini kiz parami yedi, hesabi odemedi olur ya da ortak odeyelim olur ama simdi boyle bir talep olmadigi halde masama kahve gonderiliyor parasi ödenip.

Masama not birakan oluyor gorusmek isterim vs diye numarasi yaziyor. Gelip bana igte beni neden kabul etmiyorsun diye hesap soran oldu.

Kütüphaneye ders calismaya gidiyorum okuzun trene baktigi gibi bakiyorlar. Gelip bos mu diye yanıma oturup iletisim kurmaya calisiyorlar. Konusmalarina kisa kisa cevaplar veriyorum, mesafemi belli ediyorum cogu anlamiyor. 2 kisinin yanindan iyi gunler diyerek masadaki her seyi toplayip gitmisligim var.

Bu gibi seyler, kismet acikligi ya sevgilim varken ya da iliski kurmak istemedigim, erkeklerden sogudugum zaman oluyor. Ama hayatimda erkeklerden bu kadar sogudugum bir zaman dilimi hatirlamiyorum oyle diyeyim.

Erkeklere karsi cokta barisik olacagimi sanmiyorum artik. Yalniz, erkeklerle muhatap olmamis kadinlar daha mutlu. Bu da erkeklere cekici geliyor galiba. Istenmedigini bilerek peşinde kosmak, kadin mutlulugunu hazmedeyip iliski kurup agzina s**mak icin elinden geleni yapiyorlar. Istemedigim ot burnumun dibinde bitiyor.

Parmagima cakma da olsa tektas, alyans falan taksam erkek savar gorevini gorur mu? Bu devir de işe yariyor mu?

Erkekler kadinin parmaginda alyans görünce uzak duruyor mu? Kismet acikligi neden istemedigimiz zaman oluyor?