Para meselesini konustuk? Sen bu kafayla evde kalirsin, guzel de degilsin dedi? Artik erkekler boyle mi?

Gorucu olarak biriyle tanistirildim. Evimize geldiler, agirladik, biz odaya gectik konusmaya. bir seylerden bahsettik.

Sonra ben para meselesinden bahsettim. Dedim ki eger calisan kadin oldugum icin geldiysen yanlis gelmissin. Sen ev islerinde, yemekte, cocuk bakiminda ne kadar sorumluluk alirsan bana destek olursan bende maddi konuda o kadar sorumluluk alir ve sana destek olurum.

Ama dersen ki ya da evlilik olursa o evlilik icinde ben sadece calisir gelirim, baska da sorumluluk almam ama evi de gecindirmeni maddi destek saglamani beklerim diyorsan, boyle dusunuyorsan bunu yapmam.

Evin, cocuklarin sorumluluklari bende olacaksa kazancimi paylasmam. Bu durumda ben hem evde hem disarda calismis oluyorum. Evlenmeye pekte gerek kalmiyor.

Ben kendi masraflarimi karsilarim, bakimdir, ihtiyaçtır, kiyafettir vs. İhtiyaclarim konusunda sana yuk olmam ama senden destek gormedigim surece bende maddi destek sağlamam bunu bil dedim.

O da eve giren para senin benimdir kafasina giriyorsan en bastan yanlis zaten. Bende boyle biriyle olmak istemem. Benim param diyen, ortak hesap istemeyenle de pek işim olmaz. Bu kafayla da evde kalirsin. Hicbir erkek bunu kabul etmez dedi.

Bende evde kalmam bir erkege maasli hizmetci olmaktan daha iyi. Insan kendi potansiyeline biraz guvenmeli, ozellikle bir erkek.

Ben acik acik soyluyorum durust oluyorum. Istesem bunu evlilik icinde de yapardim haberin dahi olmazdi. Kafama silah dayararak mi alacaksin parayi? Bunlari acik ve seffaflikla konusuyorum ki ne ile karsilacagini bil.

Benimle uzlasmak yerine tartisiyorsun. Diyebilirsin ki elbet senin de calistigin yerde bende destek olacagim. Kazancta ortak, sorumluluklarda ortak. Beraber kazanip beraber yiyecegiz, beraber isleri halledecegiz diyecegin yerde isine gelmediginden, kendine maasli hizmetci istediginden yaparim bile diyemiyorsun.

Sen kendine eş degil finansal kole ariyorsun ama o ben degilim. Parami yemen icin haketmen lazim, oyle isten sonra koseye cekilip, ben yoruldum yhaa diyerek oturdugun yerden sana para da hizmette yagdirmam dedim.

O da bana sen zaten bir tek para icin tercih edilirsin. Guzelligin yok, fizigin yok, ahim sahim bir durumun yok. Bende acik olayim seni begenmedim, bircok erkekte begenmez, tip olarak begenilebilecek ne guzel kiz denilebilecek biri degilsin.

Cok guzel kizlar var, parasini da kazanan ama bu durumlari mesele etmeyen. Her seye de yetisen, guclu kadinlar var. Ayaklari uzerinde de duruyorlar, diger isleri de yapiyorlar. Sen degil onlar tercih edilir.

Para kazaniyorsun diye adam olmadin. Erkeklerde senin karsina gul yuzun hatirina degil, maasin icin gelecek zaten. Para kazanmaktan baska bir ozelligin yok dedi.

O zaman misafirliginizin sonuna geldik. Buyrun kapi orada, eslik edeyim dedim. Gittiler.

Istedigim seyler abarti mi ki ben boyle tepkiler ve cumlelerle karsilasiyorum? Calistigim icin evlilikte destek istemek ya da sen bana destek olmuyorsan benden de destek bekleme demek neden suc oluyor? Kadin her seyi neden ustlenmek zorunda?

Para meselesini konustuk? Sen bu kafayla evde kalirsin, guzel de degilsin dedi? Artik erkekler boyle mi?