Kendilerini beğenmiş olmaları, gösteriş budalaları, yaptıkları ya da aldıkları pahalı bir şeyse onla övünmek göstermek isterler.. para ve maddiyatçılar, sende bir şeyin iyi olmasını istemezler... melanetler kısacası kendi Aliem yetiyor akrabadan kaçacaksın bu devirde...
Akraba nezdinde bir çekememezlik vardır hep senin başarılı iyi olmanı istemezler hasetlik kıskançlık ruhlarında var keşke bu şehire olmasaydım diyorum bazen insanın tüm enerjisini çekiyorlar... ama alakamız olmadığı için bir nebze mutluyum.. hayatta her zaman menfaatsiz iyi niyetli güzel insanlarla karşılaşmak dileği ile akrabadan ziyade önce insan olması önemli her zaman 🙏
Sürekli bana, evlen, diye baskı yapmaları. Hani anlamıyorum, annem, babam baskı yapmıyor, sen niye baskı yapıyorsun,? madem çok istiyorsun evlenmemi, birini bul, evleneyim dimi 😄
Artçaştırmalar ne diyor bilmiyorum tam olarak ama, şu an kendi içinnde yaşayan 3 kişilik aileler çoğaldı, hatta başka anne babadan olan kardeşler bile birbirini hiç görmemişler tanımıyorlar