Güncellemeler
+1 yıl
Guncel

Alıngan, dokunsan ağlayan, egoist, kıskanç, tripçi... O kadar çok varki saymakla bitmez. Bir kadın neden kendini güçsüz ve zavallı gibi göstermeye çalışır hiç anlayamıyorum. Dokunsan canım yandı diye ağlarlar. Maço sevip sonrada canımı yaktı diyip yine ağlarlar. Sürekli dedikodu yaparlar. Kendilerini bulutların üzerinde görürler. En ufak şeyde günlerce trip atarlar. Ben ve bunları yapmayan benim gibi hemcinslerim mi kadın değil yoksa bunları yapanlar mı hiçbir fikrim yok. Onlar yüzünden kadınlar hep güçsüz, zavallı, ağlak, gıcık görülüyor. Bunları yapmayan bizler de erkeksi görülüyoruz. Kusura bakmayın ama bunları yapıp insanları hayattan bezdireceğime ve güçsüz görüneceğime "erkeksi" olup güçlü ve iyi bir insan olmayı yeğlerim.
O kişilere ingilizcede simp deniliyor. Ve öyle olan kişilere simp demekten hiç çekinmiyorum.
Simp: İnternet argosunda, basit, bazen yakın bir ilişkiye veya cinsel ilişkiye yönelik kur yapma niyetiyle aşırı derecede hürmetkâr olan, dalkavukluk yapan veya "sevdikleri biri için çok fazla şey yapan" kişidir. Simping olarak adlandırılan bu davranış, "stanning'in açıkça susamış hali" olarak tanımlanmıştır.
"Kıskanıyorsun " hemcinslerimin çok kullandığı bir kelime vallahi ben su yaşıma kadar bir hemcinsime beni kıskanıyorsun demedim, demem de diye düşünüyorum. Hiç hoş bir tabir değil.
pasıflerın kendını begenmıs sacma havaları
aktıflerın ıse sacma sapan erkeksı egoları var
ve cogu hemcınsım ınanılmaz yalancıdır kızlar kocalarınıza güvenmeyın en delıkanlı sert dedıgınız erkekler kımı erkekgın altında kadınsı hıssetmeyı sevıyor ama karısınada sert davranıyor o erkek cok var böylelerı
Cevap
8Cevap
Abazalık ve gereksiz bir şekilde küfürlü konuşup ağır abi modunda takılmaları...
Feministliği kadınları üstün görmek olarak tanıtan ama ilişkilerinde boyunduruğa giren hemcinslerimden tiksiniyorum.
Kesinlikle. Oysa ki feministlik çok daha farklı bir durum. Eşitliği savunmak sadece. Üstünlük değil.
İste benimde en sevmedigim fok baligi gbi konusanlar kjhsjdfh
https://www.youtube.com/embed/tUWsM5-3p44sevgilisi olan kıza yürümeleri. böyle bir adilik olamaz
Üç lafından ikisinin küfür olan tiplerden hiç hazetmiyorum.
Çoğu mal ya bı şeyi on kere anlatıyorum espiri yaparım anlamazlar kizlar oylemi gülsem neye guldugumu anlarlar tabi hepsi değil
Hemcinsimden ukala egoist merhametsiz olanları sevmem.
Bağıra bağıra konuşup küfür etmeyi erkeklik zanneden hanzolar
Abazalar. Fındık kıracağıyla saldırıp patlatıcaksın :P
Kızlara yaranacak diye bir yerlerini yırtan abazalar
Aptal olmaları (bazıları herkes değil linçlemeyin)
Maço erkek sevmeleri
Yani ağır derken, fazla sahipleniş, bencillik bunlar da maçoluk bana göre
Abazalık
İlgi hastalığı
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?