Sevilmek için şekilden şekle girmeleri. Normalde olduğundan çok daha farklı bir role bürünmeleri. Ekstra bir nezaket ve ince ses, sakin tatlı bir tavır vs. Oysa gerçekte öyle biri değilsin. Ki bu sadece kızlarda da yok. Erkeklerde de durum aynı. Sevilmezsen sevilme ama kendin ol, kendin kal ya Hu!
Hayatı boyunca kendisi için hiçbir şey başaramamış, kendi ayakları üzerinde durmayı beceremeyen erken yaşta evlenip damızlık inek gibi üremeye endeksli ve sadece doğurmayı başarı saymak mecburiyetinde olarak bekar, kariyer ve statü sahibi mutlu ve başarılı kadınları çekemeyip kendi mutsuz hayatına ortak etmek için evlenmemesini yüzüne çarpıp sanki eksik insanmış muamelesi yaparak özgüvensizliğini bu şekilde kapatmaya çalışan hemcinslerimi sevmiyorum demiyelim de acıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
Karı kız mubabbeti, futbolla ilgilenmesi, arabalardan bahsedilmesi, küfür ve argo konuşma, her şeyi şiddetle çözeceğine inanması bana irrite getiriyor. Bir de böyle kadınları etkilemek için hal ve hareketlerinin değişmesi saçma. Kendiniz olun yahu ne gerek var.
İki kör kabak dolması yiyormuş, biri diğer köre hop teker teker ye demiş, diğer kör bir anda nereden anladın sen de benim gibi körsün demiş, diğeri ise eee kör kendinden bilir demiş!!!
Erkeklerde beni en çok geren şey, duygusal yetersizlikle övünmeleri ve bunu “erkeklik” sanmaları 🙄 Sürekli cinsellik odaklı konuşmak, kadınları aralarında mal gibi değerlendirmek de cabası. Hormon bahane, saygı öğrenilebilir bir şey sonuçta. İstese gayet kontrol eder, etmiyorsa da karakter meselesi diyebiliriz 🧠💔
Egoluk illa ben oduyim kıskançlık inanılmaz derecede TSE fazla sahipplenilicik hani arkadasinin koluna gitmesini bile buyutuyorsa çalarım birtane yeter ha bide alışverişe filan karisiyorsa. Sanane ben kendime alıyorum buna saygı duymalisin kısıtlayıcı kısaca her konuda erkeği böyle yetistiriyolar sonrada yalnız kaliyor