Ben doğuda gurbete geldim hem eşim hem ben çalışıyorum. Ailemde ziyarete geldi benim 1 hafta oluyor dun eşimin arkadaşının köyüne gittik sonra akşamüstü geldik. Eşimi o köydeki arkadaşı aramış gs fb maçı için akşam gel diye 2si ustumuzdeki komşuya maç izlemeye gidecekti. Bu gece de 4 günlük göreve gitcek. Bende dedim yarın tüm gün yokum nöbete gidiyorum zaten sende gece 4 günlük göreve gidiyorsun neden beraber durmuyoruz dedim vs deyince usttekinin eşi kardeşiyle evdeymisti. sende gel dedi bana onla oturursun. Bende gittim ama ben deyince niye aklına geliyor sen öyle deyince sordum ben erkek erkeğe maç izlicez sandim dedi eşinin olduğunu bilmiyodum dedi zaten onlar mac izledi bizde eşinin karısıyla kardeşiyle oturduk mutfakta bilmiyorum ben mi takıyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sen haklısın insan sevdiğinden bir dk ayrılmak istemiyor 4 gün ayrı kalıcaksınız bari o günü beraber geçirin hakkın bu senin
Evet maalesef bosansammi acaba dedim
Bence karsına al konuş boşanmak evlilik kadar büyük bir şey hayatını çok büyük etkiler hemen karar verme öyle
Alıyorum bazen yakın bazen böyle odun ama buraya gelince daha odun oldu
Sen yine konuş tekrarlamamasını söyle olayı ciddiye alsın biraz
Eskisi gibi yazıp cevap vermicem moralim bozuldu artık mesaj atarsa ederse
Cogu erkek öyle zaten maç oldumu kimse aklina gelmez
☹️
Zaten evlilikte belli bir süre gectimi asker arkadaşı gibi oluyosun. Kac yıllık evlisin bilmiyorum ama buna alış bence
1 yıl daha
İçini karartmak istemem ama 1 yılda böyle ise zamanla bunlara alışmalısın maalesef. Zaten sende hissetmeye başlamışsın
aynen zaten böyle yaptığı için artık soğuyorum bende
Yapcak birsey yok alisirsin zamanla diger evliliklerde mutlu mesut sanma whatshap durumlarına sosyal medya resimlerine aldanma herkes böyle ama göstermelik iyiyiz diyor. Koca kavga edip gidiyor kadin kocisle kahve keyfisi diyor. Yakinda sende alışırsın. Acı ama gerçek
Ben alışmak istemiyorum ayrılmak bile istiyorum eğer böyle olcaksa ama ailem bir şeyler der sonra beni tek başıma başka şehirde yaşamama izin vermez ailemin yaşadığı sehrede benim bütün anılarım var tanıdığım iş yerimdeki herkes var rezil olcam gibi hissediyorum o yüzden de bile orada olmak istemiyorum
Aci ama gercek bu. Bilmiyorum yaslar kaç ama erken evlenmek hata işte
Niye hata mutlu olan oluyor benim şansım yokmus
26
Mutlu çok nadir sen mutlu sanıyorsun onlarda aynı
Evet öyle zaten sanmıyorum herkes gösteriş
Sende arada iki kahve yap kocisle kahve keyfisi yaz 😁😁
Yok valla fotoları bile sildim ben kendi fotolarim var hep😏
Ohooo sen simdiden umudu kesmişsin
Eşini sen bı sure yedek kadroya sur bence 😅
Niye
Dört gün ayrı kalacak olsam ben sabaha kadar seninle geçiririm senden bıkmış mi yoksa
Bilmiyorum ama ben bir şey yapmadimki😒sence bosanilir mi
Mesele sadece bu mu
Odun oldu işte eskiden öyle değildi 1 sene oldu evleneli hemen odunlasti çok isteyerek evlenmişti bende zaten severek evlendim başka hiçbir özelliği yok sadece bir boyu var yüzü normal meslek öyle iyi değil ben üniversite mezunuydum
Zaten 4 5 gün goremiycen karını beraber vakit geçir maçın özeti izle sonra odun ya
Boşansan yeri.. ben öyle bi durumda olcam eşime dokunmadan duramam..
Takma olur öyle şeyler sonrası zaten yatakta bitirdiniz herhalde
Bide sanki ben uzulmeyim diye cinsellik yapıyor dün mesele akşam kendisi böyle 1 hafta yok olunca görevden dolayı istekli olup geliyor dün mesela yaptık şakayla makinen iyi mi diyor bende dedim o ne demek makine ne demek yani dedim
En iyi maç karı kocanın arasında olur maçı iki taraf kazanır
Bu yüzden fanatik adamlar nooo
Fanatikte değil
Bi seferlik arkadaş aklına uymuş olabilir
Buraya geleli arkadaş aklında hep bana dediği şeyi diyim sana
sanki ben uzulmeyim diye cinsellik yapıyor dün mesele akşam kendisi böyle 1 hafta yok olunca görevden dolayı istekli olup geliyor dün mesela yaptık şakayla makinen iyi mi diyor bende dedim o ne demek makine ne demek yani dedim
Bu ne saçma bir diyalog ya
Niye arkadaş aklına uyuyor kendi aklı mı yok
Sinir oldum
Ya tam anlamadım sanırım dün akşam cinsellik esnasında ben kusmeyeyim diye yaptı gibi de makinen iyi mi dedi kendi şeyi için sakasindan öyle dedi bende dedim makine ne ya sanki görende sürekli yapıyormuşuz gibi düşünür misal ona sinir oldum
Nasıl denk getiriyorsunuz anlamıyorum ki
Neyi
Bu odunları
Sonradan böyle oluyorlar
Siz göremiyor olabilirsiniz
Yok iste annem bile diyodu evlenmek için can atiyodu seninle demekki çok sevdiğinden değilmiş dedi
Çok güzel saklıyorlar kendini bundan sonra hiç yazasım yok ne de mesaj atasım 4 günlük görevde ne arayıp ne de yazmayı düşünüyorum
Askeri personel mi
Evet
Psikolojisi o yüzden bozuk olabilir
Bilmiyorum
Fazlada yüklenme adama
Ama bence odun sence öyle değil mi önceden böyle degildi
Ooo sen odun görmemişsin elindekinin kıymetini bil akşamları geç saate kadar kıraathane köşelerinde oyun oynuyorlar çocuklarından eşinden bihaber yaşayan odunlar var
Bide sanki ben uzulmeyim diye cinsellik yapıyor dün mesele akşam kendisi böyle 1 hafta yok olunca görevden dolayı istekli olup geliyor dün mesela yaptık şakayla makinen iyi mi diyor bende dedim o ne demek makine ne demek yani dedim
Sizinki biraz sıkıntılı evlilik sanki
Ne anladın bundan
Daha detaylı bilmek lazım durumu kimsenin günahına girmemek için
Acaba işi mi yoruyor anlamadım hiçbir şey yani ben çokta istemiyorum aslında bilmiyorum makinen iyi mi derken şey demek istedi bence orada benim şeyi makine gibi görüyorsun gibisinden ben öyle anladım profilimi tek yapıyorum neden değiştiriyorsun diyor soğudum çünkü neden olcak
Ulu orta konuşulmayacak şeyler bunlar senin için sıkıntı yok profil gizli ama benim açık
Eşin odun üzgünüm ama
Haklısın sonuçta göreve gidecek görüşemiyeceksiniz
Var odunluk
Sen neden öyle dusunuyorsun
Sende oyle dusunmussun
Ama bir goreve gidecek yok diyor 4 gun yenisim maci esiyle vakit gecirisn
Hem fittigi ywre seni goturmuyor
Beni pek sevmiyor artık sanirim🫤ama o kadar da isteyerek evlenmisti
Karar senin
Erkekler odun
Alla alla hemen genelle
@Kenank07 🤷♀️ kabul edin siz bizim gibi ince düşünemiyorsunuz