Ben cok dik basliyim, burnumun dikine giderim kimse istemedigim seyi bana yaptiramaz. Eski sevgilim beni bunun yuzunden terk etti ilerde sorun acarmisim basina. Oysa ilk baslarda senin bu tavrina asik oldum diyen adam sonrasinda beni ezmeye basladi, kisitlamaya, bana sormadan instamda ki herkesi siliyordu kuzenlerimi felan. Erkeklerin guclu kadin istiyoruz demesi hep laftami kalir hepsi itaatkar kadin mi ister?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır canım sen başka şeyler yapıp soğuttun ya da o adama fazla geldiğin için gitti.
Benim istedigim zaman disari cikacaksin diyordu, izin almami istiyordu her seyde yani ben babamdan izin almiyorum niye sevgilimden aliyimki mantigiyla ilerliyordum. Ailecek dugune gidecek oluyoruz istemiyor, nasil diycem aileme ben gelmiyorum benim sevgilim istemiyor diye. Giyinisime karisiyordu sevgili olmadan once sana cok yakisiyor dedigi seyleri artik giymemi istemiyordu. Makyaj yapmami istemiyordu laf ediyordu. Ben mantiksiz kisitlamalara gelemiyorum acikcasi..
O kişinin bir psikoloğa görünmesi gerek..
Ooo onu bir da ona diyin, asla kabul etmez bunu. Sözunu dinliyen kadin istermis o, yerini bilen kadin felan hic de oyle durmuyor biliyormusun uzaktan bakinca
Yok öyle bir şey canım, hiçbir erkek sözünü dinleyen kadın istemez, ağzına eden rest çeken kadına aşık olur.
Basta bende oyleydim oda bu halime asik oldugunu söylerdi ama sonradan iste o oyle biriyle evlenmek istemezmis kimsede istemezmis oyle dedi gitti
Kimsenin istemeyeceğini söyledi yani🤣🤣🤣 hsktr ordan deseydin. Ondan evlenme korkusu var, "ya evlenirsem" korkusu.
Ya en kötusude sevgilisi olan arkadaslarimda cok normak erkekler hep boyleler diyorlar ya
Hadi ya? İtaat ettikleri zaman ağızlarına edecek başka bir kız bulmaya gitmiyor yani erkekler :D
Orasi da dogru bu seferde heyecan ariyorlar 😅
Önemli olan bu dünyada annesinin verebileceği sevgiyi ve cezayı tek senden alabileceğine onu inandırmak.
Evet cok haklisin ama oda zor ya 🙂
Erkekler itaatkar ister boşver kudursunlar iyi yapion ezdirmiyosun kendini diğer erkek delisi salak kızlar gibi
Tessekur ederim canim :) ben saglikli bir iliski taraftariyim birinin ezildigi hep digerinin istekleri uzerine kurulan degil. Ama arkadaslarim hep boyle yaparsan, senden sogurlar kimse evlenmez senin gibi biriyle diyor sevgilimde birkinca bak hakli ciktin diyip uzerime geliyorlar moralim bozuluyor..
Dik başlı olması önemli ama boş şeylerde bunu yapıyorsa sıkıntı
Bos seyler ney mesela?
Yani mesela kavga ettiği biri vardır sen onla konuşursan inadına iyi olmaz ha ben pek karışmam öyle
Ya oyle seyler tabiki yapmiyorum, mesela deseki su adamla konusma konusmam ama o kuzenlerimi bile siliyor instamda. Herseyime karisiyor resmen, giyimime cikmama felan
Dik başlı? d kskaqmwmwm bu ne ya köle gibi
Bende zaten dinlemedigim icin ayrildi, sildigi kisileri ekledigim icin, giyme dediklerini giydigim icin, ondan izin almadan disari ciktigim icin
Bende dik başlıyım, sevgilim de dik başlı olursa ölçeriz artık hangimiz daha dik başlık diye..
😂😂 anladim
Dik başlı kadın sevilmez çünkü bu güç kontrol edilmezse büyük sorun yaşatır erkeğe. Psikolojik olarak kendinle barışman gerekir. İtaatkar kadın daha rahat
Kendimle barisigim zaten dedecigim
Ben çoğunluğa göre yorumladım dedesinin gülü. Tanıştığım dominant kadınlar genelde çok başarılı olurlar ama pek arkadaşları ilişkileri olmaz
Ben pek dominant degilim, sadece fikirlerime saygi duyulmasini istiyorum, birinin isteklerine göre yasamak istemiyorum. Bu piskolojik bir sorunsa oyle olsun dedecigim
Psikolojik sorun değil sadece eğitim gerektiriyor güç çok büyük bir nimettir. Kendi kararlarını sağlıklı ve doğru verebildikten sonra kimse karışamaz
Yani dogru olan 6 aylik sevgilimin benim disari cikmama onun mu karar vermesi gerekiyor? Veya giyecegim seylere surecegim makyaja? Görusecegim insanlara
Asla bence bu normal ama ben evlilik gibi düşünmüştüm
Evlilikte bile abartilmamali bu tur seyler bence
Evet ama sende giyimini abartmamalısın artık o aileyi temsil ediyorsun
Boğa burcu musun?
Hayir basak
Dik başlı değil takıntılisiniz😂 sizin doğrunuzu herkese kabullendirmeye çalışıyorsunuz?
Yani evet o huyumda var simdi inkar etmiycem 😂 ama soyle mesela ben bir elbisenin bana cok yakistigini dusunuyorum giyiyorum yanina gidiyorum ama o hayir birdaha giyme diye kiziyor, veya her disari ciktigimda kendisinden izin almamistin istiyor bunlar bana yanlis geliyor
Kısıtlama ve kıskançlık sevgi göstergesi değildir. Sana da öküzü denk gelmiş
Valla ben artik butun erkeklerin oyle oldugunu dusunuyorum
Her erkek böyle malesef. Çünkü her erkek adam olamıyor
Ama turkiyede yuzde 95 gercekten boyle yani
sende haklısın :)
Güçlü olmakla asi olmayı nasıl bir tuttun
Ya zorla hep kendi dedigini yaptirmaya calisiyor, ben mantikli yolu bulmaya calisiyorum oysa. Asi degildim sadece mantiksiz kisitlamalara dayanamiyordum
Hayır bana "erkeklerin güçlü kadın istiyoruz demesi hep lafta mı kalır" cümlesi ile "ben çok dik başlıyım, burnumun dikine giderim" cümlesinin alakasını açıkla
Sen anliyamiyorsan ne yapayim, yeterince anlasilir konustugumu dusunuyorum.
Düşündüğün kadar değilmişsin ki anlamamışım sorun bende değil sende
Anlatiyorum ozaman, kisacasi dogru bulmadigim bir seyi sevdigim adam da olsa bana empoze edemez.
Peki bunun güçlü olmakla veya dikbaşlılıkla ne alakası var? Bu normal ve sıradan bir şey
Yerine göre pzoisyon aşabilecek kadın