Ev arkadaşımla anlasamiyorum?

Kendisi çok utangaç cekingen bu beni biraz sinir ediyo liseden beri arkadaşız şu an eve çıktık çok uyuz herşeyi o kadar yavaş yapıyo ki ben temizlik yapalım demeden kalkıp temizleyelim demiyo ben kalkmadan kalkıp yapmiyo biseyi annesi hiç bisey öğretmemis kaç yaşında olmuş kendimi 10 yaşında çocuğa bakiyomus gibi hissediyorum. Çok yemek seciyo her Allah'ın günü ne yemek yapalım diyorum makarna diyo yapabileceğimiz bisuru yemek varken benim aklime gelmez evdeyken hep annem düşünürdü ben dusunemem diyo. Domates biber yemiyo yemeklerde domatesli makarna sote de fasulyede hicbiseyde yemiyo. İnsan normal arkadaşıyla gezmeye çıkar yürüyüş yapar en basitinden sureklli yatmak istiyo yeni tasindigimiz yeri sorsan tarif edemez insan gezip tanımak ister yaşadığı yeri ama sadece yatmak istiyo aile evindeki gibi her şey ayağına gelsin annesi yemeğini yapsın koysun falan tuvaleti 3 gündür trmizlrmiyotuz bugün temizleyelim dedim temizki dedi bana kirli değil deli oldum ya daha bisuru var ama okuyanları yormak istemiyorum ben bu kızla napicam bilmiyorum

Ev arkadaşımla anlasamiyorum?