Hemcinslerimle anlasamiyorum?

Pickmelik yapmaya gelmedim gercekten sorunum var. Hemcinslerimle sohbet yurutmeye calisiyorum ama her defasinda bana asiri gereksiz detaylarini paylastigi icin hepsine tilt oluyorum misal ay tirnagim kirildi, ay gecen okulda sunu yasadim gibi... bana ne kardesim? Git kendi sorununla kendin yuzles ben seninle bilgi alisverisi yapmaya gelmisim dert cukurun falan degilim.. ayrica sohbet esnasinda aniden sıkılip ghostluyorlar ki bi mesajima 1 ay donmeyen kiz arkadaslarim var.. onceden hangi kizla yakin arkadas olmussam hepsi beni fazlaca darladigi icin arkadasliklarimi kesmistim sonucta onlarla her gun her gun 10 saat konusmak zorunda degilim benimde bi' hayatim var.. su konuda durust olayim: erkeklerle konusurken kendimi daha rahat daha ozgur hissediyorum onlara istedigim gibi reis, dayi gibi hitaplarda bulunabiliyorum ve saatlerce onlarla konustugum zaman hic sıkılmiyorum ve onlar da oyle. Bi suredir bu olayi overthinkliyordum ve gercekten bu duruma bi dur demek istiyorum. Bu metni g. tlerinden okuyup bana lubunya, pick me diyecek olanlar yazmasin lutfen laf kalabaligi yapiyorsunuz. Tavsiyeniz varsa dinlemek isterim.

Hemcinslerimle anlasamiyorum?