Bu dünyada olan kadına oluyor neden?

Bir kaosun içine doğmuşuz erkeklerle. Onların işine geleni yapmazsak ellerınde fiziksel güç var bunu kullanır mı kullanırlar. Her şey kadının aleyhıne bu dünyada. Kadın ve erkek aynı şeyı yapsa olan kadına olur. Ama ruhlarımız aynı beynımız aynı. Bu fark sadece biyolojik bedenlerden ortaya çıkıyor. Dunyanın hakimi de onlar. Ben böyle bir dünyadan nefret ediyorum hiçbirini dinlemek istemiyorum. Ben bir bireyim ve erkekler bunu hiçbir zaman anlamayacak. Dunyanın her yerinde her tarihte olan kadına olacak. Onların o iğrenç zihniyeti de fiziksel gücüne ek olarak bizim aleyhımıze. Doğa bile kadına karsı. Tanrı zaten yok. Bu cehennemden kurtuluşun tek yolu ölüm. Sokakta erkek görmek bile istemiyorum. Biriyle duygusal bağ kursam hemen erkolugunu belli ediyor. Yapayalnızım bu evrende. Erkeklerin olmadığı bir evren istiyorum. Bu dunyanin dengeleri çok saçma evrilmiş. Ve bunu da hiçbir erkek anlamayacak üste çıkacak ama olsun yine de yazdım. Farkındalık yaratmaktan başka bir şey gelmiyor elımden...

Güncellemeler
1 yıl
Kabul etmek zorunda mıyım?
Güncellemeler
1 yıl
Kadın erkek gibi çok eslı dogasına uysa toplumsal normlardan bağımsız olarak o hem ospu olur hem de hamıle kalır hem de bır sürü hastalık kapardı. Ama erkeğe bır sey olmuyor. Nefret ediyorum bizim kafamız aynı olmasına rağmen erkekler ile doğa ve toplumun bizi böyle yapmasından üstüne kendınde yapmayı hak gormelerınden. Erkekler neyı kendınde hak goruyorsa orada haksızlık doguyor. kadınlar da susuyor bu dünyada erkek yapar dıyen kadın bıle var ben bu zihniyetlerın olduğu bı dünyada neden yaşıyım
Bu dünyada olan kadına oluyor neden?