Ailemle kavga ediyorum bana yemek vermiyorlar günlerce niye böyle allahsızlar?

sınava çalışıyorum tamam 3. girişim olacak ama kısmet napalim. her sabah iş buldun mu iş buldun mu kavga çıkarıyorlar. babam eyt emekli oldu bütüngun evde. maas yetmiyor kendi yatıyor hâliyle annem 40 yaşından sonra işe girdi babam bunalıma girmesin diye. annem hafif tolere ediliyor da babam. bütün gün film tv kahve dolaşma başka bişi yapmıyor bir işe girip çalışmak yerine. benden bekliyorlar çalış para yoksa yemek yok diye bende ders çalışmam gerekiyor. haliyle evde oluyorum babam rahatsız oluyor dolayısıyla aklım bozuldu artık. hergün iş bul iş bul. annem ne bk olduğu belli olmayan kadın. Allah belasını versin. bı gün oğlum hadi ders çalış 5dk sonra iş buldun mu diye diye psikolojimi bozdu. bozmaya devam ediyor.

annemin yeğenleri okumuş okuyan memur benden büyükler benle kiyasliyor. tamam bende onlar gibi olayım ama ders çalışmam gerekiyor. zaten o yeğenleri de söylüyor ders çalış sıkı çalış. diye annemede söylüyorlar ders çalışsın diye. bana söylüyor bende çalışıyorum zaten. ama annem osurukla çalıştığı için bı öyle bi böyle.

annem daha fazla hakareti hak ediyor. psikolojisi bozuk benimkini de bozmaya çalışıyor. allah yanına bırakmasın onların.
Ailemle kavga ediyorum bana yemek vermiyorlar günlerce niye böyle allahsızlar?