sınava çalışıyorum tamam 3. girişim olacak ama kısmet napalim. her sabah iş buldun mu iş buldun mu kavga çıkarıyorlar. babam eyt emekli oldu bütüngun evde. maas yetmiyor kendi yatıyor hâliyle annem 40 yaşından sonra işe girdi babam bunalıma girmesin diye. annem hafif tolere ediliyor da babam. bütün gün film tv kahve dolaşma başka bişi yapmıyor bir işe girip çalışmak yerine. benden bekliyorlar çalış para yoksa yemek yok diye bende ders çalışmam gerekiyor. haliyle evde oluyorum babam rahatsız oluyor dolayısıyla aklım bozuldu artık. hergün iş bul iş bul. annem ne bk olduğu belli olmayan kadın. Allah belasını versin. bı gün oğlum hadi ders çalış 5dk sonra iş buldun mu diye diye psikolojimi bozdu. bozmaya devam ediyor.
annemin yeğenleri okumuş okuyan memur benden büyükler benle kiyasliyor. tamam bende onlar gibi olayım ama ders çalışmam gerekiyor. zaten o yeğenleri de söylüyor ders çalış sıkı çalış. diye annemede söylüyorlar ders çalışsın diye. bana söylüyor bende çalışıyorum zaten. ama annem osurukla çalıştığı için bı öyle bi böyle.
annem daha fazla hakareti hak ediyor. psikolojisi bozuk benimkini de bozmaya çalışıyor. allah yanına bırakmasın onların.
annemin yeğenleri okumuş okuyan memur benden büyükler benle kiyasliyor. tamam bende onlar gibi olayım ama ders çalışmam gerekiyor. zaten o yeğenleri de söylüyor ders çalış sıkı çalış. diye annemede söylüyorlar ders çalışsın diye. bana söylüyor bende çalışıyorum zaten. ama annem osurukla çalıştığı için bı öyle bi böyle.
annem daha fazla hakareti hak ediyor. psikolojisi bozuk benimkini de bozmaya çalışıyor. allah yanına bırakmasın onların.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim 3. Senemde artık umut bitti nereye iş bakiyoraan bak dedi annem istersen beni dershaneye yollama dedim ve ben her gün evden çıkıp kütüphanelere gidip ders calişcam dedim ve bir hinçla kitaplarımı topladım sırt çantamı aldım ve gittim evden o sıra beni aradı ve konuşcaklarini soylediler ve ciddi anlamda 6-8 saat calişiyordum sonra dershanenin dereceli öğrencileri olmaya başladım. Veli toplantilarinda annem hep gurur duymaya başladi bana inançları arttı ve ben 3. Girişimde matematik bölümünu kazandım bir de benim bir hastalığım vardı anksiyete üni sınavından sonra ortaya çıktı ciddi bir rahatsızlık olarak neyseki atlattım geç oldu ama güç olmasın öyle değil mi? Sende başarabilirsin rabbim yolunu açık etsin.
ya ben ders çalışırım da kismeye kanıtlama zorunluluğumda yok zaten geberip gidecekler eninde sonunda kalan zamanda onların bk yemesi yüzünden hayatım gidiyor.
açlıktan midemin üstü ağrıyor dayanamıyorum artik ders çalışamıyorum bu yüzden. allahsız bunlar nimetle sınav yapıyorlar kendilerince
Allah sana yardım etsin kardeşim seni çok iyi anlıyorum eğer üstüne çok geliyorlarsa yemekte vermiyorlarsa kendi hayatını kurmanın zamanı gelmiştir bence ilk olarak bir iş bul ve bir arkadaşınla eve çık
9 ay ya 9 ay sabretmem gerekiyor hayırlısıyla şu istediğim bölümü kazanayım isim soyisim bile değiştirecem. Allah'ın yardımına gerçekten çok ihtiyacım var. aç ders çalışamıyorum. hic bir sıkıntıları yok. bana zulm ediyorlar Allah'ıma havale ettim
Burs falan yokmu yardım iste akrabalarından falan kendini idare edecek zaman kadar dayansan yeterli hiç demiyormusun siz nasıl anne babasınız izin verinde okuyayım ortalıkta sefilmi olayım istiyorsunuz şu sınav bitsin köpeğiniz bile olurum de
denir mi bu allahsızlara öyle şeyler. bir zaman gelīr yüzüne vururlar hemen hani hani diye
En azından kötü bir bölüm de olsa kazanmak zorundasın gibi görünüyor bunlara haddini bildirmek için iyi dereceler yapmalısın kardeşim biraz sabret çaba göster en sonunda kazanacaksın ve artık sen onları ezeceksin
ya ben bunlar benim ne bölüm okuduğumu da bilsin istemiyorum. ben emek vermeye çalışıyorum ama düşünsene 3 4 günde bir yemek yiyebiliyon o da gizli gizli peynir ekmek varsa o da. ne istiyor rabbim hiç anlamadım ki
Kral açsan git ye birşeyler seni görürlersede dövecek halleri yok bence kütüphanede çalışmak senin için daha iyi olabilir, birde evden para çalmayı dene kendine büskivi falan stok et derim
evden para almayı düşünüyorum da bilmiyorum Allah katında hırsızlık mıdır
Kardeşim orada senin rızkın da var sana bakmakla yükümlüler onların oğluysan
şu an nasılsın
Zor işin valla. Bence bırakma işe gir yani KPSS girseydin belki polislik falan yapardın
ben tıp veya mühendislik okumak istiyorum. bu geçen 2 yılda 2 sınav sürecinde depresyona sokan travmatik şeyler yaşadım. psikolojim bozulmuştu bayağı şimdi toparladım sayılır bu seferde yemekle sınıyor rabbim neden ya