Herkes hayatında en az bir kere etmiştir.
Gerçi ben sayısını unuttum ya😀😀

Herkes hayatında en az bir kere etmiştir.
Gerçi ben sayısını unuttum ya😀😀
Beddua edecek boyuta geldiysem gerçekten incinmişimdir. O yüzden sızlamaz. Hem ne kadar beddua etsek bile ilahi adalet nasıl tecelli edeceğini bilir kelimeler kifayetsiz onun yanında.
Kötü insanlara beddua tutmaz , cocuklarına tutar , yeğenlerine, kardeşlerine hiç bir zaman tam 12 den tutan beddua görmedim. Evet beddua etmiştim çocukları sıkıntı çekmişti bayağı , tabiki yüreğim sızladı insanız en nihayetinde. Siz siz olun kimseye beddua ettirmeyin.
Hiç birine beddua etmedim ama etsem şu şekilde naif olurdu;
https://www.instagram.com/p/CpS__VAsolF/?next=%2F&img_index=1
Sızlamaz. Beddua ettirecek kadar üzmüşse zaten hak etmiştir, beni üzerken onun vicdanı sızlamıyordu da benim bedduam tutunca mı sızlayacak. Zaten Allah haksız bedduayı kabul etmez, haklı ise eder ki Allah etmişse zaten Allahın işine karışılmaz 🙂
Cevap
20Cevap
Sızlamaz umurumda bile olmaz.. amaç bu ya zaten.. tutsun diye ediyoruz sdfsdf
Bazen istemeden de ediliyor
yok ben isteyerek ederim
Aferin xjdjd
Tişikkirler sdfsdfx
İstediğim şeyler genelde gerçekleşiyor. O yüzden durduk yere ikili ilişkiler sonrası kimsenin arkasından beddua etmem, kötü dileklerde bulunmam. Ben ne kadar iyi bir hayat yaşamayı istiyorsam o kişilerinden benden uzakta iyi bir hayat yaşamasını temmeni ediyorum. Ama insanlara zarar vermiş, yoksullukla, evlatlarıyla sınanmak zorunda bırakılmasına sebep olan herkese sonsuz kötü enerjimi yollarım
Tam anlamıyorum ama bu konuda bir yerlere bir şeyler iletebiliyorum
Normalde beddua etmem ama arasıra ağız alışkanlığı Allah uzun ömür versin diyorum. Valla onu dediğim kişiye bela verirse de pek sızlamaz herhalde 🤣
Yioo ara ara tekrarlıyorum Allahım yarattıklarının bin katını yaşasın çoluğundan çocuğundan çıksın amiiin bak yine tekrarladım :D
Ben beddua etmesem de bir şekilde başlarına belayı çekiyorlardı. Sorunlu, toksiklerin belasını bulması için duaya ihtiyaçları yok kdjd
Kesinlikle djsjsjs
Sırf mutlu olmayalım diye göstermiyor ya yaradan, yok zaten her ikisinde de hemen tövbe etmiştim geri 🤷♀️
İyi yapmışsın
Yok vicdanım sızlamaz madem tutacaktı daha çok etseydim diye üzülürüm. 😈
😈😄
Kinci miyim sorusundan geliyorum tabii ki hayır 😂
Tuttu ve hiç sevinemedim. Tersine çok çok üzüldüm. Beddua değildi fakat işte Allah’ın işi
İlahi adalet yapacak bir şey yok
Öyle 🙏
Hayatım boyunca yaşadığım durumlarda üzüldüğüm kırıldığımda oldu hiç kimseye beddua etmedim çünkü yukarda yüce rabbim görüyor herşeyi onun taktirine bırakıyorum
Sızlamaz. Asla kıskançlıktan, düşmanlıktan beddua etmem; ağır şekilde ahımı almıştır ve bu dünyada sıkıntı çektiğini görmeden rahat etmem. Genelde tutuyor :D
Kimseye beddua etmiyorum Allah'a havale ediyorum. Sonuç mu? Müthiş... Vicdanım sızlıyor mu? Böyle olmasaydı dediğim oluyor.
Sızlamıyor bende sorun var sanırım gülüyorum sonra sen kaşındın Çok yaşa ulan diyorum tipik tepkilerim bunlar 😂😂
Kahkaha attım sansüre 😂😂 g.. eber ulan ***
Çok canım yanmadığı sürece kimseye beddua etmem o yüzden beddua ettiğim herkes çok canımı yakmıştır ki etmişsindir. Bundan dolayı vicdanım sızlamaz.
Ortada "hakedilmislik" varsa zerrrrrrre sızlamaz. Sadece gördüklerimi biliyorum kim bilir daha neler olmuştur...
Ay hiç sızlamaz 😄 kolay kolay etmem ettiysem hak etmiştir
Hayır hiç üzülmem.
Hak etmesiydi zaten tutmazdı.
Ettiğim beddua tuttu ve sonra üzüldüm. Onun için Allah'a havale ediyorum
Yo sızlamadı şimdiyene kadar hepside tutdu ölen bile var
Yok dalga geçerim aksine geçenler de tutu bir anırdım cdhvdhbdhvd yok böyle bir şey
Hak edene ettim asla sızlamaz çünkü vicdan diye bişey bırakmayan o
Beddua edecek kıvama geldiysem canımı çok yakmıştır üzülmezdim.
Sanmıyorum. Herkes kendi karmasını yaşamalı, verdiği zararları algılamalı, kaybetme duygusunu hissetmeli, olgunlaşmalı.
Yok sızlamaz daha çok mutlu olurum çünkü kolay kolay kimseye beddua etmem eğer ettiysem çok hak etmiştir
Bir gram sızlamaz oh çekerim
Hoşbuldum
Umrumda olmaz hatta mutlu olurum 😂
Beddua ettiysem fena canımı yakmıştır 😂
Benim sana bir şey demem lazım acayip önemli dinle beni sonra sen karar ver
Hakeden birine ederim o yüzden sorun olmaz
Kimseye beddua etmem
Hayır sızlamaz tabi ki
Valla tuttuğunu gördüm de içim sızlamadı değil
kolay kolay beddua etmem o yüzden sızlamazdı
Ah beeee. Beddua etmem ki
bilmem içim soğumaz belki
Yufka yurekliyim, muhtemelen sizlar.
Vicdan kim?
o duruma gelirsem asla pişman olmam !!!
Gram sızlamaz valla içimin yağları erir
Hakkettin kanka kb deyip geçiyorum hiç de sızlamaz
Sızlamıştı
Beddua etmem ki
hiçte sızlamaz
Hayır
Üzülürüm ya
Yok sızlamazdı
Beddua etmedim kimseye. Allaha havale ediyorum.
Hayır
Yok sizlamazdi
Ettiysem haklıyımdır
Sızlamaz devam ederdim :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?