Yüzümün çene hattında sivilce problemi yaşayan biriyim. kan tahlillerim normal çıktı sanırım cildim yağlı olduğu için bunu yaşıyorum. hydrafacial cilt bakımının iyi olduğunu öğrendim araştırdım biraz. yaptırmak istedim annem git kendin çalış yaptır dedi. özgüvenim düşüyor aynaya bakınca çok üzülüyorum.. tedavi için istiyorum lüks mü sanki dedim hala param muhabbeti oluyor. kardeşim lazer epilasyon yaptırıyor ona veriyor ama.. ben de lazer desem eminim tamam der parayı düşünmez kendisinin kıl tüy takıntısı var zaten. diş teli taktırıcam haftaya bunu kullanıyor. kaç kişi kendi parasıyla taktırıyor herkes çocuğuna kendisi taktırıyor daha çocukken bile benimkiler geç bile kaldılar erteleyip durdular zaten. türkiyede yaşıyoruz ne zannediyor Bi de anlamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yahu sen de bi zahmet az ye kendine hizmetçi tut. Oku çalış meslek edin kendi paranla istediğini yap. Anan seni doğurdu diye ömür boyu finansal köleliğini mi yapacaktı?
O zamana kadar yüzüm sivilceli mi gezeyim dişimde problemler mi olsun? hangi ailenin bu konularda hele finans desteği vermediğini gördün? millet çocuğunu arkadaşlarıyla tatile gönderirken bile para gücü sağlıyor ve bunu kullanmıyor da
Belli ki seni fazla şımartmışlar...
Beni ne kadar tanıyorsun da yorum yapıyorsun aşırı saygısız birisin. Ben bugüne kadar aldığım kıyafetleri bile butiklerden aldım pahalı markalardan alışveriş yapmadım. bi tane loreal makyaj malzemem yoktur mesela onların parasını düşündüğüm için. sadece sağlığım için cilt bakımı ve diş teli istedim bunu yapmayan aile de hiç görmedim. kuaförlerden çıkmayan biri değilim. tırnajlarım protez değil. arkadaşlarımla tatile bile gidemedim. kendileri giderken hem de. annem kaşına kontür yaptırırken saçını boyarken sesimi bile etmedim bugüne kadar
Arkadaşlarla tatile gitmek zaten normal değil 18 yaşında. Pardon da reşitsin git kazan istediğini yap, MECBURLAR MI?
Annen istediği yere harcar, kendi kazanıyor sonuçta.
23 yaşındayım daha tatile bile gitmedim ne 18 i ya. üstelik üniversite okuyorum. sen ne zannediyorsun aile 18 e kadar bakar gerisini çocuk kendisi mi yapar? pardon da Avrupa ülkesinde falan mı yaşıyoruz sence? sen kimde gördün bu söylediğin sistemi?
Söylediğin gibi sistem olsa zaten çocuk 18 ine kadar anne babasını istediği gibi sömürür istediği harcamayı yapar zaten 18 imden sonra hep ben ödicem der. bu arada ben özel ders de veren bir öğrenciyim. o paralarla eğitim masraflarına bunca zaman katkı sağladım bu sene yoğun senem diye bıraktım. sen baya saygısız birisin
23 yaşına gelmiş hala annesi sivilcesine para harcamıyor diye ağlıyor şurada ahah 😂
Ahahah ne komik ne komik kendini Avrupa'da zannediyorsun yazık
yaa eğer çocuğun ihtiyaçlarını karşılayamıyosanız çocuk yapmayın kardeşim ya
18 ine kadar yaptık şimdi sıra sende diyor kendin çalış yap diyor..18 ime kadar diş teli taktırmadılar ama ona gelirse... daha 1 güne 1 gün arkadaşlarımla tatile bile gidemedim ben bana ne yapmış olabilirler en fazla kıyafet almış olabilirler okul masrafımı ödemiş olabilirler
Çok kötü ya
Hormonal sivilce ilacı kullanma kadın doğum ilacıı onlar endokrin git mutlakaas
Doktora gittim bir doğum kontrol hapı verdi ama kullanmak istemiyorum
Kullanma ben zamanında roacutan ve acnegen kullandım bütün regl düzenim mahvoldu yıllar sonra tekrar çıktı ikinci kez kullandığımı duyunca doktor direk kesti endokrin yollası gitmedim şu an meme kanseriyim
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsın.. ben de ilacı kullanmak istemedim cilt bakımı yaptırmak istedim o yüzden annem sen kendini ne zannediyorsun Bi cildim Bi dişim diyorsun dedi, tedavi olurken bile onu ikna etmekle uğraşmak da bu kadar bencil olması da çok çok zor.. ikna falan da olmadı zaten
Cilt bakımında yeterli gelmez para sokakta toplanmıyor anneminde bi bildiği vardır
Teşekkürler bu arada
Zannetmiyorum Bir bildiği olduğunu araştırmadan etmeden direkt hayır dedi diş telini kullanması her şeyi açıkça gösteriyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!