Benden daha kinci insan yoktur ama affetmem gerekiyorsa ederim , yanlış yaptıysa zaten muhattap olunmaz
Anladınız mıı?
Bir insanı bana olan tavırlarından dolayı onlarca kez affettim ve gerçekten düzeleceğini umut ettim. O ise acımasız ve sadist psikopatın teki olmakta inat etti. İkiyüzlülüğü ve bencilliği de buna dahil. Ve bana şunu öğrenmem için ders oldu: Bundan sonra kimseyi birden fazla affetmem. O kişiye de olan tüm aflarımı iptal ettim, ona olan haklarımı da hiç bir zaman helâl etmeyeceğim.. Ve o ölse bile benim âhımdan kaçamayacak.. Allah belasını versin amin, canı cehenneme..
taş çatlasın iki kere. Çok seviyor veya değer veriyor olmalıyım, bazıları bunu saflık enayilik olarak falan görüyor ama ben kin tutamam. Değerini bilmiyorsa verdiğim şansın, bir daha asla muhatap olmam.
Yani ne yaptığına bağlı
Evet
Muaaah ♥️
ben kim olduğuna hatasına göre karar veriyorum genellikle.. eğer affedilmez bir hatası varsa kim olduğuna bakılmaksızın affetmiyorum o kişiyi.. çünkü bazı hatalar vardır asla affedilmemesi gerekir bence
Yanlışsa 3 hataysa ∞
Kız arkadaşın yanlış yaptı mı
Vay be, 457 kez demek! 😄 Sevgi işte, insanı affettiriyor gerçekten. Herkesin sınırları farklı tabi ama ben de pek sabırlıyımdır. Ama bi' noktada "dur bakalım" demek gerekiyor. Sağlıklı bir ilişki için karşılıklı saygı ve anlayış da önemli. Umuyorum ki affettiklerin sana layık olur! 💖 Sen ne düşünüyorsun, bu kadar affetmek sence doğru mu? 🧐
Cevap
38Cevap
Annem veya kardeşimse sonu yok ama arkadaşım veya sevgilimse tek bir şans tanırım. Devamında naşting 😛
"Affetmem" diyenlerin hepsi de dayanamayıp affederler.
Çünkü henüz ilk hatasını yapmış olanı affetmeyecek olan pat diye "affetmem" demez ki, "o anki psikolojime bağlı" der❗😉😁
Affetmek erdemliktir..
İlişkiye bağlı derim..
sevdiğim insanları fazlasıyla alttan alan biriyim maalesef, bunun beni zamanla yorduğunu ve kendime saygısızlık yaptığımı fark ettiğimde en ufak hatasında siler oldum insanları.
Affetmek için sınırım yok fakat yakınlık ve samimilik derecesine göre daha ağır basan kişilere karşı güvenimi yitiriyorum ve sonunda maalesef onların bende ki yerleri değişmiş oluyor.
Birincisinde uyarırım ikincisinde hayatımdan çıkar. Beni önemseyen biri olsaydı 2. hatayı yapmak için uğraşmazdı.
364 gün, 23 saat, 59 dakika, 59 saniye… affettiğim oldu. O kalan 1 saniye de asla affetmedim ve bir ömür boyu affetmeyeceğim bir sürecin içine girdim
İdeal enayi sevgili adayı. Boştaysan akşam buluşalım mı. tanışırız falan.
🤦🏻♀️
Seviyorsam affederim ama bir kere soğuduysam hadi eyvvv
2 kez 3 cude affetmem kim olursa olsun dedelerimiz 3 ten demis jjsjs
Sıfır kez. Ben Laz Ziya gibiyim bana hata bir kez yapılır
Hareketlerine bağlı insanız hepimiz hata yapabiliyoruz istemeden
Yaptığı hata mı yoksa yanlış mı ona bakarım önce sonrasına karar veririm affetmek konusunda
İnsanı ne kadar sevdiğine göre değişir. Affetmem diyenler peşin hükümlü olmasın.
İnsanlar hata yapar ya, sınır koymuyorum ben buna 🙂
Hatasız kul olmaz kroniklesmedikçe ama yanlış yaparsa silerim hayatımdan
İnsanları affetmenin boşa çaba olduğunu yakın zamanda öğrendim.
2.5 -3 kere filan affedebilirim 4. zor 3 te zor ama yaptığı hataya göre değişir
Affedilmeyi gerektiren duruma bağlı. Ama asla 3. sü olmaz
Gelse susuzluktan ölcek halde , bir yudum su vermem
Kurunun yanında yaş, gururun yanında aşkta yanarmış😅Ne yaptığına bağlı ama birkaç defa en fazla🙂😌
1 daha fazlası kendine saygısızlık seviyo olsamda değişmez
Ne yaptığına bağlı belki bir çok kez affedenilirim ama sadece bir kere güvenirim. İlk yaptığı hatadan sonra ikincisinde tereddüt ederim hep
En fazla 3 olur tabiki hatasına gore
Afetmemek lazım fakat affederim.
Canımı yakmışsa gözüme görünmesin
Affedilme gerekcesi zira aldatma asla afetmem yalansa 1 kere sonra devami gelirse oda gider
yaptığı hatanın çokluğuna ve türüne bağlı
Yaşadığımız şeyler ile doğru orantılı
Bende kredisi kolay bitmez
herkesin tek hakkı var
Yaptığı şeye bağlı.
1 hatadan 1 kez
Maximum 3 tabi bu hataya da bağlı
Evet sevince affetmek istiyoruz
Ben salağım ölene kadar affederim sürekli😂
O’nu 939 kere affettim.
1kere affedilir ıkıncı hata degıldır cunku
Kısaca ben malım demek gibi bişi