Amcamın oğluyla evlenmeye zorluyorlar. Kabul etmeyince evden atıldım. Başka biri de var. Detaya bakın lütfen?

Bunlar zaten öz ailem değil (yeni öğrendim). Vaktinde çocukları olmuyor diye evlat ediniyorlar sonra kendi cocuklari da olunca beni pek istemediler. Onlar Almanya da yaşıyorlar yıllardır. Babaannem büyütmüş beni. Şimdi de anne babamın umrunda değilim zaten. Babaannem de amcamin oğluyla evlenmeye zorluyor. O kadar boşuna mı baktım falan dedi. Bunun için büyüttüm dedi. Amcamın oğlu da tam ana kuzusu annesi de şeytan. Bugün evlen dese tamam der yarın boşa dese tamam der öyle biri. Zaten sevmiyorum da. Öz olmasa da sonuçta akraba o gözle de bakamam. Amcamın oğlu 22 yaşında okumamış işi falan da yok baba parasıyla gezip tozuyor anca. Ben 20 yaşındayım. Anestezi 2. sinifim.

Birde başka biri var. Bir kez evlenme teklif etti. Kabul etmedim arada çok yaş farkı var. Görünüşü falan iyide yaş yüzünden ve evlilik dusunmedigim için reddetmistim. Bu arada sevgili falan değiliz. O 29 yaşında avukat. Yakışıklı kibar biri. Neyse ben Amcamın oğluyla evlenmeyi reddedince defol git falan dediler gidemem sandılar topladım eşyalarımı çıktım ama o gece dışarıda kaldım anında bir yer bulamadım yine o kişi yardım etti. Yargılamayın normalde asla kalmam ama o gece evinde kalmak zorunda kaldım. Ertesi gün apart çıktım. Ama herkesin ağzına dedikodu oldum. Beni hergun arayıp rahatsız ediyorlar. Eve geri dön diye. Ama dönemem. Neyse apartta da çok kalamam biraz birikmiş param vardı da birkaç gün idare edebilirim sadece ama sonra ne olacak bilmiyorum. İş de bakıyorum bir yandan ama part time is kolay bulunmuyor. O dediğim kişi de benim için çok şey yaptı. Gece onun evinde kalmama rağmen başka odada uyudu rahatsız olurum diye dönüp bakmadı bile. Şu an evlenmek istesem yine kabul eder. Okumaya da karşı değil zaten 1 yılım kaldı. Evlensem mi onunla? Yeni bir sayfa açıp tüm akrabalari silmek mantıklı mı? Yaşını göstermiyor ama yaş problem olur mu? Ben 20 o 29. Ne yapmam lazım? Sırf zor durumda diye evlendi der mi?

Güncellemeler
1 yıl
Biraz uzun oldu kusura bakmayın hepsini okumak zorunda değilsiniz. Kısaca şuraya yazayım. Amcamın oğluyla evlenmektense beni seven biri var biraz yaş farkı var ama onunla mı evlensem? O 29 yaşında ben 20. O avukat. Kibar ve bana her zaman yardımcı oldu dış görünüş de iyi. Amcamın oğlu ise 22 yaşında işi falan yok okumamış ana kuzusu baba parasıyla gezip tozuyor anca. Ayrıca hiçbir türlü sevmiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Uzun diye okumak istemeyen güncellemeyi okuyabilir sadece
Amcamın oğluyla evlenmeye zorluyorlar. Kabul etmeyince evden atıldım. Başka biri de var. Detaya bakın lütfen?