Aile & Toplum Eskiyi getir , yeniyi götür kampanyası olsa ilk neyi değiştirirsiniz? flaneurx Takip Et Master Yaş: 124 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Kocam & Karım diyenler burada mi 🤣🤣Ben kesin evimi değiştirirdim, birde dağınık oğluşu 😄😄 Güncellemeler9 ay S. s 🤞🤞 Eskiyi getir , yeniyi götür kampanyası olsa ilk neyi değiştirirsiniz? Cevapla Kamp Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Captain_M Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 88% 9 ay Lütfen oğluşlara kıymayalım :) Dağınık ama eşyalarını rahat buluyorsa bu çok zeki bir "oğluş" olmasının işaretidir unutmayın :) 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendimi değiştirirdim herhalde.. 🤣🤣 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 9 ay Aile & Toplum konusunda 949 cevap paylaştı. Annemin eski tüplü bir televizyonun var olur mu acaba. 1 0 Yorumla
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 100% 9 ay İlki sen tazmışsın bari ikinciyi yazayım arabam 🤣🤣 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 9 ay Aile & Toplum konusunda 876 cevap paylaştı. Beni götürcem. Yeni güncelleme hiç hoş diil. 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 42 , eic 82% 9 ay Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sen de sanırım değiştirecek bir koca yok o yüzden evi değiştiriyorsun 1 0 Yorumla
İKİcEYREK Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Uzun zaman oldu hala buralardasınYılan akrabalarımı 😂😂 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 47 9 ay Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bunlar hep pazarlama stratejisi.. inanmayın 😃😅Yeni denilen, eskinin boyanmışı. 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 56 9 ay Aile & Toplum konusunda 11,2b cevap paylaştı. Seninle aynı dertlerden muzdaribim ben de.. 💁 1 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 34 9 ay Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı. Değiştireceğim bir şey yokta, borçlarım olmasaydı bi kamera alırdım :/ 1 0 Yorumla
Hamsterkom Takip Et Xper 5 Yaş: 27 9 ay He karıyı değiştirdik ya da o da numune olsun diye kalsın o da 😂 1 0 Yorumla
Wamushatay Takip Et Xper 5 Yaş: 19 9 ay Kadinlardan kaynanam kelimesini gormek istiyorum 😜😜 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 9 ay Aile & Toplum konusunda 794 cevap paylaştı. Yatağı, eskiyi ne yapcam diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Son 10 yıl diyebiliyor muyuz 😂 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 66% 9 ay Aile & Toplum konusunda 799 cevap paylaştı. Üstüne para vermeyeceksek arabamı degistirirdim 1 0 Yorumla
Ayşenur_beauty Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% 9 ay hic birşeyi deyiştirmem herşeyimden memnunum😀 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Aile & Toplum konusunda 130,7b cevap paylaştı. sağlığımı değiştirirdim. 1 0 Yorumla
Blackflights Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 94% 9 ay Aile & Toplum konusunda 657 cevap paylaştı. İnsan oğlunu değiştirmez herhalde ya 😂 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 46 9 ay Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. yalancı Siyasetcileri değiştirirdim. 1 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 9 ay Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Telefon 1 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Aile & Toplum konusunda 667 cevap paylaştı. sevgilii :D 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 9 ay Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Terliklerimi 😃 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 9 ay Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Arabamı ve motorumu 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 48 , eic 55% 9 ay Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ben de kalsın yanıtı 1 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 9 ay Aile & Toplum konusunda 988 cevap paylaştı. düşünçelerimi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Lütfen oğluşlara kıymayalım :) Dağınık ama eşyalarını rahat buluyorsa bu çok zeki bir "oğluş" olmasının işaretidir unutmayın :)
Kendimi değiştirirdim herhalde.. 🤣🤣
Annemin eski tüplü bir televizyonun var olur mu acaba.
İlki sen tazmışsın bari ikinciyi yazayım arabam 🤣🤣
Beni götürcem. Yeni güncelleme hiç hoş diil.
Sen de sanırım değiştirecek bir koca yok o yüzden evi değiştiriyorsun
Uzun zaman oldu hala buralardasın
Yılan akrabalarımı 😂😂
Bunlar hep pazarlama stratejisi.. inanmayın 😃😅
Yeni denilen, eskinin boyanmışı.
Seninle aynı dertlerden muzdaribim ben de.. 💁
Değiştireceğim bir şey yokta, borçlarım olmasaydı bi kamera alırdım :/
He karıyı değiştirdik ya da o da numune olsun diye kalsın o da 😂
Kadinlardan kaynanam kelimesini gormek istiyorum 😜😜
hiç bişeyimi değiştirmem
Yatağı, eskiyi ne yapcam diye düşünüyorum
Gençliğimi getirsinler 😅