Namazı bıraktım canım yanıyor ama eskisi gibi mutlu da olamıyorum?

Dostlar gecenin bu saatinde yazıyorum. Eski sevgilimi çok özledim. Biliyorum asla gelmeyecek veya dönmeyecek ama onu çok özledim. 5 vakit kılan biriydim. Namazı bıraktım bana sadece sevgililerimi kaybettirdi. Dinime bağlı olduğum için 2 kız kaybettim birine günah diye açılmadım, diğerine açıldım sevgili oldum ama öpüşmedim bile. O da çok denedi temas kurmayı falan ama başaramadı gitti. Ben onu çok özledim. Keşke ona tekrar kavuşabilsem. Hayatım hep böyle başıma kçtü şeyler gelip duruyor. Sürekli aşağılanma, hakaret taciz yaşıyorum. Çocukluğumdan beri durum bu. İntihara çok yakınım. Her şeyi anladım ama sevdiğim kız bari gitmeseydi ya. Neden gitti ki. Hayat bana karşı çok acımasız. Her şeyi doüru yapmak zorundayım. Yanlışlarımın kariılığını en ağır şekilde ödüyorum. Hata yapma lüksüm yok. Bıktım bu durumdan. Bugün namazı bıraktım. Bıraktığım için canım yanıyor ama hayatımı çok zorlaştırıyordu. Şimdi ise madem dinden uzaklaşıcaktıö keşke eski sevgilime daha yakın olsaydım diyorum. Madem durum buna evrilicekti neden dikkat ettim ki. Sadece ağlamak istiyorum saatlerce ağlamak. Hayatın bana sunmadıüı hata yapma lüksünün yoksunluğu için gözyaşlarımı sel etnek istiyorum. Ko uşmak istiyenlerle hasbihal edelim.

Namazı bıraktım canım yanıyor ama eskisi gibi mutlu da olamıyorum?