Güncellemeler
1 yıl
Belki fark etmedi diyeceğim ama yok yaaa o kadarda değil 2021 yılından bahsediyoruz 3 yıl geçmiş o sıra doğan çocuklar şu an yürüyor, konuşuyor.
Nefret ediyorum kadından ya doğru düzgün yemek getirse neyse ama tencerenin yanmış dibini bakın tabakla değil tencereyle getiriyor o tencereyi yıkamak zorunda kalıyoruz birde ki yemekleri güzel değil bazı insanın elinin lezzeti olmaz ya hah işte o bu kadın bir şey diyemiyoruz ev sahibi diye ama canıma tak etti az önce hazır çorba getirmiş birsürü hepsinin tarihi geçmiş birisi 2021 yılından kalma 🙄 birde siz seviyorsunuz diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
o hazır çorbaları yapar ikram ederdim ☺️☺️☺️
Aklımda ama ben o kadar kötü değilim sadece felaket sinirlendim hatta sinirlendik
kötü olacak bir durum yok ki
o 2021 den kalma çorbayı içilebilir olarak görüyorsa ikram etmek lazım sevaptır :)
Kimya okuyan arkadaşım karışım yapıp götürmeyi planlıyor şu an fjdkgjldh
hahshsgss kimya okuyan arkadaşın halleder bacım bilir işini o eğer kadına bisey olursa tıp okuyan hanginizse ilgilenirsiniz hem cok gercekci bir deneyim olur Hzgajzgsj
Psikoloji okuyanda psikolojisini düzeltir miss fjslgjdkfm
e tabi canım aklına da girmiş olur :D guzel plan
Bir kurtulsaydık ya şaka maka bezdik gerçekten sürekli eve geliyor ders çalışıyor pat zil çalıyor. Birde saygılıyız yani öyle kötü kızlar değildi evinin perdesini bile takıyoruz, camını falan siliyoruz belki oda iyi niyetten getiriyordur ama yemin ederim tencereyle getiriyor dibinde kalanı o dibinide yıkamak zorunda kalıyoruz yenmiyor birde yemekleri döküp günaha giriyoruz.
Kykda kalsaydık daha relax olacaktı resmen bir eve çıktık rezillik ya
Bir arada evi boşaltın torunumun nişan merasimini yapacağız dedi sonra vazgeçti falan jflfkdld
valla şu an empati yapiyorum ve nasil cozum uretirim diye dusunuyorum ama ya kibarca uyarcaksiniz ya da alıp yememeye devam ediceksiniz gibi duruyo
cok dengesiz bi karı belli bütcenize göre yeni bir ev bakabilirsiniz aslinda ne olur ne olmaz
muhtemelen cope atmak istemiyor gunah diye ve bu ulkede öğrencilerin kopek gibi yasamasina herkes cok okey oldugu icin vicdanini rahatlatmak için size getiriyor bence gunaha girmiyim kafasiyla
Şu an çok sevap işledi çünkü allahım yaa
Tesekkür et at cöpe
Öyle yaptım yapacak başka bir şey yok az kaldı bitsin okul kimyacı arkadaşım ona güzel bir karışım yapıp verecek veda hediyesi olarak.
Bence de görsün gününü terbiyesşz kadın😂
Deseydin ya , biz öğrenciyiz insan degilmiyiz diye
O an fark etmedim iyilik yapıyor hastalık geçirdi belki imana gelmiştir falan dedim ama sonra yine bir kuşku düştü içime tarihine bir baktım kimisi 2023, kimisi 2022, kimisi 2021
Hadi 2023 fark etmemiştir diyeceğim ama 3 yıl önceki şeyide vermezsin yaaa
İmana gelmiştir deyince sesli güldüm 😀😀
Çöpe gidene kadar çocuklar yesin demiştir, sanki çocukların midesi çöplük
Teyze ülke bir doktor, psikolog ve kimyager kaybetti diye tweet atacaktı muhtemelen o çorbaları içseydik.
Hahaha 😀😀😀
Alnat çöpe neden takildin
Ayıp bir şey değil mi? Sinirim bozuldu paylaşmak istedim belki benzer olayları yaşayanlar vardır diye sen niye soruma takıldın?
Takılmadım ben biseye haklisin
Bana bulaşma ev sahibinin yüzüne firlataydin bana niye parlıyorsun
Zehirlenirsiniz
İyi ki işkillendim tarihine baktım ya of
Aynen akıllıca
Ne okuyosunuz
Birimiz tıp, diğeri psikoloji, biri kimya