Arkadaşlar ben bu kızla bir tane kurumdan tanıştım 3 ay öncesinde bu kız benim hakkımda soru sorup bilgi toplamaya çalışıyordu ikide bir yanıma gelip soru soruyordu bir ara dışarıya kurumdan cıktıktan sonra ismimi bildiği halde senin ismin bumu diye sordu bende evet benim adım bu sonra kendi ismini söyledi zaten kurumdayken gelip ikide bir soru soruyordu şimdi kurum bittikten sonra yine konuşuyoruz ama ben mesaj atarsam yazıyor Instagramdan istek attım dün kabul etmedi öyle askıda duruyor geçen gün dışarıya davet ettim kabul etti tamam olur dedi sonra dısarıdayken biraz konuştuktan sonra evlere dağıldık ama arkadaşlar ben buna kurumdayken yüz vermiyordum 3 ay öncesinde şimdi ise o bana vermiyor acaba başka biriyle mi konuşuyor dışarıya davetimi kabul etmezdi ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum mesajlarıma geç cevap veriyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım biri bana yardımcı olabilir mi niye soru sorup benim hakkımda bilgi toplamaya calışsınki sevmiyorsa davetimi kabul etmezdi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tanımak istemiş biraz senin hakkında bilgi edinmiş aynı yerdesiniz konuş niye çekiniyorsun zaten istemezse söyler sana
Kanka mesaj atmıyor ne yapayım ben bunu bana mesaj atmayana bende atmam Instagramdan istek attım kabul etmedi
1 gün boyunca kabul etmez mi? Bir insan
Aynı yerde değil misin yüz yüze konuş ya da dışarda iş çıkışı ayarla gelir bence
Geçen gün davet ettim bir daha davet etsem gelmez işim var müsait değilim der biliyorum
Ne kaybedecen sen teklif et
Yok derse bidaha bişey söyleme
Davet etsem ne diyeceğim ki acaba ben 3 ay öncesinde yüzüne bakamıyordum onun aynısını bana mı yapıyor bilmiyorum ya
Yani bilemem belki naza çekiyordur kendini
Bilmiyorum ya hiçbir şey bilmiyorum ben 3 ay öncesinde yüz vermiyordum şimdi ben konuşmaya çalışıyorum o benimle konuşmuyor
Çok takma kafana zaten yüz yüze bakıyorsunuz ister istemez biryerlere gidersiniz
Yarın davet etcem bir daha kabul ederse gelir işim var derse davet etmem bir daha zaten
Yemeğe davet et dışarda konuş belli ki hoşlanıyorsun kızdan söyle içindekileri
Yok dışarıda kahve içmeye davet ettim benim yemek yiyesim yok kahve icicem dedi sadece yemege davet atmak saçma olur
Sorun yok oda olur konuşursun
Instagramdan isteğimi neden kabul etmedi davet attığım halde?
Bilmiyorum onu
Sence ne diyeyim çağırayım
Ya zaten aynı yerde değil misin
Hayır şu an evdeyim kurumdan ayrılalı 1 ay oldu
Ya zamanında niye yüz vermedin sende bu iş olmaz
Geçen gün davet ettim kabul ettim kabul etti
Sen tam okumuyor musun
Dışarıya demekki sevmese dışarıya gelmezdi benimle
burada mısın?
Burdayım
Okudun mu dediğimi?
Sen teklif et bakalım yok derse de daha da konuşma onla
Tamam bakalım öyle derse zaten konuşmam bir daha
Aynen öyle
1 gün önce söylemiştim davet etmiştim yarın söyleyeyim biraz zaman geçsin
Aynen
Zaten kanka pişman oldum biraz öyle yaptıgım için eskiden şimdi aynısı bana mı yapıyor anlamadım
Benle konuştuğun kadar kızla konuşsaydın bu iş tamamdı 😁
🤣🤣🤣
Bana göre reddetecek gibi geliyor işim var diyecek gibi geliyor
Şansını dene
Neyse ben ona yarın mesaj atayım ikidebir mesaj atarsam olmaz neyse iyi günler kanka teşekkürler
İyi günler rica ederim
takilma o kıza sen
Neden kanka ne oldu ki?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!