Sevgilim ve kardeşlerim arasında ikilemde kalıyorum ne yapmam gerekiyor?

Yaklaşık 1.5 yıllık bi ilişkim var ilişkim de mutlu hissettiğim anlarda oldu kötü hissettiğim zamanlarda hayatım boyunca sürekli ailevi sıkıntılarım oldu kardeşlerime birlikte bu ailevi sıkıntılardan tamamen kurtulduk başka bir şehirde yeni bi hayat kurucaz bu hayalli gerceklestirmeyi kendimi bildim bileli istiyorum bu olay benim geleceğimi de büyük oranda etkiliycek bi olay ama erkek arkadaşım kardeşlerimi (ablam-abimi) bırakıp bu kötü anilarla dolu sehirde de onunla düzen kurabilecegimi söylüyor bende bu sehirde olmamizin gerekmedigini yeni bi sehirde düzen kurmak istediğimi söylüyorum hayatimdaki en önemli kararı hicbir sebeb yokken onunda gelme imkani bulunuyorken iptal etmeye çalışıyor ve benimle gelmeyi reddedip beni ikilemde bırakıyor erkek arkadaşımi cok seviyorum benim ailem ablam abim ve ondan oluşuyor ama o resmen bana secim yapmam gerektigini ima ediyor gidersem ilişkimiz bitecek kalırsam da çok yalniz hissedicegim çünkü tek ailem ablam ve abim anlamamakta ısrar ediyor ya da beni umursamıyor önemsemiyor napmam gerektiğini bilmiyorum. Başka insanlardan fikir almam lazım

Sevgilim ve kardeşlerim arasında ikilemde kalıyorum ne yapmam gerekiyor?