Gizli Üye(30-35)1 yılKadınlar için en önemli şey, erkeğin statüsüdür. Mesleğin, aynı zamanda eğitim durumunu ve maddi durumunu da belli eder.
İyi bir mesleği, evi, arabası varsa, bana bakabilir, ben evlenebilirim, maddi sorun yaşamayız diye düşünürler.
Hatta ev, araba olmasa bile, iyi bir mesleğin, eğitim durumun olsun, yeter kızlar için. Bende çalışırım kirada bile geçiniriz diye düşünürler.
Meslek en önemlisi kızlar için, sonra araban. Gezmek isterler arabasız da gezilir ama arabayla daha güzel gezilir.
Kızın biri bu uygulamada bir yorum yazmıştı. Mesleği güzel olsun, arabası olsun yeterli, kiradada otururuz demişti. Kızların çoğunun kafası böyle. Ama harbiden sana en çok hak verdiğim konu. Tanışır tanışmaz daha ne sevgili olacağımız belli bile değilken, ilk tanıştığında ne iş yapıyorsun sorusu...
Ya sevgili olmadan evlenmeyi düşünür bunlar.
ya da evlenmese bile mesleksiz birine arkadaş olmak istemezler. Başka bişey aklıma gelmiyor. Kızlar statüye bakar erkekte, statün düşükse, arkadaşlık, kankalık bile yapmazlar bırak evlenmeyi. Oyüzden ilk soruları hep, ne iş yapıyorsun olmuştur. Ama bazı kadınlar istisna tabi. Benim tanıştığım 25 yaş altı kızlarda genelde ilk soruları, burcun ne sorusu oluyor 😄😅😀 çünkü onlar için burçlar önemli 😊 bu arada söyliyim ikizler erkeğinin hiç şansı yok, yerinizde olsam, burcumu yanlış söylerdim.
Ayrıca bazı kızların ilk sorusu yaşın kaç oluyor, çünkü onlar için yaş önemli. Bu soruyu soran kızlarında çoğu 27 yaş üstü kızlar oluyor çünkü kendinden küçük erkek istemiyorlar
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılBen direkt cevap veriyorum
İşsizim diyorum 😂😂😂😂
Nasıl geçiniyorsun diyince babam harçlık veriyor diyorum 😂
Türkiye’de insanlar hep aynı soruyor soruyor çünkü
Seninde dediğin gibi ilk sordukları soru bunlar
Hayır yatım katım var ise ne yapacaksın?
Notere mi gideceğiz nedir talipmisin?
Dünyanın diğer ucu Afrika’da arkadaşlarım var onlarla tanışırken veya tanıştıktan sonra böyle bir soru soran olmadı
Dünyanın diğer yerlerindede aynı şekilde soran yok.
Türkiye’de soruyorlar sadece00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
1 yılKadınlar tabi hepsi için demiyorum ama bazıları cidden farklı davranıyorlar lafa gelince değişik lakap takarak isyan ediyorlar ya peki neden doğru ve gerekli iletişim kurulmuyor bende bunu anlamıyorum sadce ev araba maddiyat olsa gene iyi daha nice saçma şeyler var halbuki nedir sevgi bütünsel birleşmektir hayatı güzelleştirmek mutluluğa özgürleşmektir ama uymayan faktörler ile bu birleşme mümkün olmaz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAslında aileden aldığı kültürden kaynaklı bir durum olduğu açık. Görgü kurallarından bihaber yaşayan o kadar insan var ki, ilk tanışmada bu gibi sorular karşı tarafa sorarken normal olduğunu düşünüyor. Kendine sunulmuş bir hakmış gibi, bunda sakınca görmüyor. Maalesef ülkede çoğu kadın kendini baktıracak birer ker-iz arıyor zaten. Tek avantajı böyle bir coğrafyaya kadın olarak gelmesi, kıymetli kukusu var diye kendini bulunmaz nimet sanan çok fazla kadın gördüm. Daha 20 yaşına yeni varmış sidikli ergenler KS'de (sıklıkla açılan başlıklarda denk geliyorum) maaşı şu kadar olsun, doktor olsun mühendis olsun diyor, kendine bakmadan...
Dışarda yemeğe çıktılarsa, erkek hesabı ödemeliymiş, elini bir kez cebine atmayan açgözlü sidiklilerden geçilmiyor ortalık. Neler neler görüyoruz insanlık ne hâle gelmiş, aileler ilgilenmiyor doğurup atıyorlar.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Öncelikle insanlar ilk tanıştıklarında isimlerini, nereli olduklarını ve mesleklerini söyleyerek kendilerini tanıştırırlar. Bu çok doğal bir davranış. Çünkü bunlar beraber en temel kimliğinizi ifade eder.
Diğer taraftan eğer sohbet eviniz, işiniz, arabanız üzerinden ilerliyorsa sohbeti çok yönetemiyorsunuz veya yanlış yöne yönlendiriyorsunuz demektir. Bu tabiki sadece bir ihtimal. Ancak çözüm olarak şunu önerebilirim. Kendiniz sohbeti yönlendirin ve konuşmak istediğiniz konulara çekin. Anlatacak bir şeyleriniz, anılarınız, beklentleriniz, hayalleriniz veya bir kaç güzel espiriniz olsun ;)
15 Yorumla- 1 yıl
Karşındaki paragözse hazıra konmayi seviyorsa burada suç senin değildir karşındakinin karakteriyle alakalıdır. Erkekler olarak kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin. Kızlara yalakalık yapmak zorunda değiliz..
- 1 yıl
Benim hangi sözümden yalakalık yaptığım sonucuna vardın? İki seçeneğin var. Ya yaşadığın ortama, ilişkilerine vs hakim olur ve yönlendirirsin ya da bir köşede her şeyden şikayet ederek ömrünü tüketirsin. Gel sen abi sözü dinle ve bu tutumundan vazgeç. İlerde teşekkür edersin ;)
- 1 yıl
Tecrübelerim yaşadıklarım gördüklerim bana yeter tavsiyelerin sana kalsın sağol yinede 😉bız bu hayatı ezbere değil yaşayarak gördük
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılÖylelerinden koşarak uzaklaşmak lazım. Bana da direkt iş ve maaş soruyorlardı. Biri abartıp iş maaş ve mezun olduğum okulu sordu, işe alacaksan cv atayım dedim 😂😂 böylelerinden koşarak uzaklaşmak lazım
317 Yorumla- 1 yıl
Yok tanismiyorum artık kimseyle millet finansal köle arıyor.. susjsjs
- 1 yıl
Millet delirmiş
- 1 yıl
Önceden karaktere davranışlara düşüncelere önem verilirdi. Artık tanışır tanışmaz ilk sorulan soru iş, statü gelir ev araba şaka gibi.. susjsjs
- 1 yıl
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten. Ben ne kadar kazandığını bile sormadan evlendim, mal varlığı nedir ne değildir vs. Millet utanmasa bordro isteyecek
- 1 yıl
Sorma ya menfaat ilişkileri samimiyetsiz oluyor sağlam değiller. Sen evli misin 🤔
- 1 yıl
Evet yeni evlendin
- 1 yıl
Aaa hayırlı olsun..
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Nerelisin aslen..
- 1 yıl
Çanakkale
- 1 yıl
Aaa bende hahshsj merkez mi ilcelerden mi
- 1 yıl
İlçedeyim ben
- 1 yıl
Aaa merkeze uzak mı..
- 1 yıl
Yok değil ama ayrıntı vermeyim 😅
- 1 yıl
Evlenmişsinde hemen.. shsjsj
- 1 yıl
Hemen olmadı ki aksksk 28 yaşındayım yani öh artık😅
- 1 yıl
Olsun bekleyebilirdin biz tanışana kadar.. dhzfjsjdksks
1 yılBenim bir taktiğim var her zamanda işe yarar, biri ile tanıştığında öncelikle yaşımı maaşımı malımı mülkümü hiçbir şekilde söylemem, eğer sorarsa, bulunduğum konumdan daha düşük bir işte çalıştığımı aldığım maaştan daha düşük bir maaş aldığımı söylerim, eğer ağız büküp mıy mıy yapıyorsa zaten en baştan yol veririm gider.
21 Yorumla
1 yılGelir, araba, ev sormak acayip varoşça bence. Eskiden bunlar ayıptı.
Araba önü fotoğraf ya da direksiyon çekmenin varoşça olması gibi.
Ama meslek kimliktir. Meslek konuşulabilir.
Direk evlilik düşünmekte akıl karı değil haha.
Asker esnaf dolmuş şöförü ve işsiz de sevgilim oldu. Türkiye’de işsiz olmak pekala normal.18 Yorumla- 1 yıl
evlenince varoş gibi gezmemek için sorulan sorulardan birisi.
- 1 yıl
@Filmkoliküyeyim
Evlenince varoş gibi gezmemek için kendi paranı harcayabilirsin güzelim - 1 yıl
çocuk olunca işler öyle yürümüyor hayatım
- 1 yıl
@Filmkoliküyeyim
Biriyle ilk tanışınca hemen çocuk yapmayı düşünmezsin
Hatta evlendikten sonra 5 sene bir tanırsın ona göre adamdan baba çıkacaksa çocuk yaparsın
Yoksa ilk tanışmada bizim çocuğun kolej ne olacak mı diyeceğiz - 1 yıl
İlk tanışmadan çocuk düşünülemez zaten ama eşim olacak kişinin maddiyatı elbette önemli. sorumluluk sahibi olmayan işsiz biriyle evlenirseniz sürünürsünüz sadece kadının maddiyatıyla ev geçimi olmuyor. Ev araba konuşmak bizi paragöz biri yapmaz bilinçli birisi yapar.
- 1 yıl
@Filmkoliküyeyim ilk tanışmadan bu düşünülmeyecekse ne diye bunu soruyorlar ya da soruyorsun o zaman canım. Her konuştuğumuzla evlenseydik. Oho
O yüzden bunları konuşmak paragöz yapar.
Ayrıca burası Türkiye işsiz olan herkes sorumsuz değil. Tembel erkeği annesi sevsin. - 1 yıl
sorumluluk sahibi olmayan işsiz cümlesinden bunu mu çıkardınız?
- 1 yıl
@Filmkoliküyeyim iyi bir gelecek için kocandan maddi bir beklenti içinde oluyorsan sende kocanın iyi bir geleceği için ona yetecek maddi güçte vasıflara sahip bir insan olmak zorundasın. Vasıfların nelerdir?
İlişkiye girmeyi ve çocuk doğurmayı vasıflık saymıyoruz bilginize. Kendinize Ait vasıflarınızı sayar mısınız?
Son zamanlarda öyle kadınlar türemeye başladı. Bende aynı sorularla karşılaşmaktayım. Mesleğin nedir? Ünvanın nedir? vs. tarzında.
Bu soruları soran kadınların paradan başka bir şeye önem vermediği açıkca ortada. O yüzden bu kadınları kendi limitli inançlarıyla baş başa bırakıp uzaklaşmak gerekiyor.
Param için gelen olunca bende intikam niteliğinde ortada bırakırım.
10 Yorumlaeger bir insan evlilik yapmayi dusunuyorsa evlenmeden once maddi duruma bakilmasi cok normal , bu sartlar altinda evlenmek bile cok zor. ilerde cocuklariniza guzel bir hayat yasatmak icin bunlarin konusulmasi gerekiyor.
16 Yorumla- 1 yıl
Biriyle yeni tanıştığında ilk önceliğin o kişinin parası, evi, arabasının modeli olmamalı. Karakteri, kişiliği, düşünceleri, sana olan davranışları olmalı. Ayrıca kadın erkek eşittir, herşeyi erkeğe yıkmak olmaz, evlilik tek kişilik bir gösteri değildir..
- 1 yıl
Sorunun güncellemesine de ekledim. Belli bir birliktelik vardır, işler ciddiye doğru gidiyordur napcaz ne edicez vs gibisinden bunlar konuşulur. Ama artık işler öyle bir noktaya gelmiş ki çoğu kadın daha bismillah tanışır tanışmaz ev araba arsa soruyor..
- 1 yıl
Ya haklısın, haklısın. İlk tanıştığımda. İlk soru maddiyat soruları. Ne bılıyon belki evlenmiycez. Belki sevgili olmıycaz belki ben arkadaş olcam. Daha ne olacağımız belli değilken bu sorular soruluyor. Sanki ben onu istemeye gelmişim gibi. Kursdan bir kızla tanışıyorum bu soru soruluyor. İşyerinden tanışıyorum bu soruyu soruyor. İlk düşündükleri şey. Ben buna uygunmuyum. Ben buna laikmiyim. İlk kafalarında bu geçiyor. Statülü erkek istiyor. Normal arkadaşlık için bile olsa
- 1 yıl
Önceliği karakter duruş değilde ev araba statü olan bir kadının daha zengin varlıklı birini görünce seni bırakması kaçınılmaz..
1 yılYanlış kadınlarla tanışıyorsun demek ki, işini sorması hadi normal bir soru olabilir ama ev araba falan çok normal sorular değil en azından ilk tanışmaya göre
13 Yorumla- 1 yıl
Yanlış kadınlar çok çoğaldı..
- 1 yıl
Yanlış erkekler kadar çok olduklarını sanmıyorum
- 1 yıl
Paragöz kızlar baya fazlalar krizin ve sorumsuz ailelerinde etkisiyle birlikte..
- Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılHerkes kendini sağlama almak istiyor, bide eğri oturup doğru konuṣalım karakter sahibi o kadar az insan var ki millet zaten iṣ ve para ile karaktere sahip oluyor. Bide bir kadınla görüṣme nedeniniz zaten güzelliği yüzünden ṣimdi bana laga luga yapmayın o kadının karakteri cart curt çokta ṣeyinizde değil. Bu durum yüzünden sizinde cebinize bakılması ilahi adalet diyorum.
13 Yorumla- 1 yıl
Sen hiç manavda gördüğün beğendiğin digerlerinden çok farklı çok kırmızı tek olan elmayı yağmurda sırılsıklam islanarak sevdiğine götürdün mu? Eğer böyle bir şey yapmadiysan tek kriterin güzellik olmadığını da anlarsın. Bazı hisler, şeyler paradan, arabadan, güzellikten daha değerli..
- 1 yıl
Ve götürdüğün kişide öyle ahım şahım güzellikte biri değildi öyle düşün..
- 1 yıl
Ben senin ṣahsi hayatını bilemem. Soruyu anladığım kapsamda yazdım zaten senide hedef almadım. Soruya göre genel kitleye salladım. Kimin yarası varsa üzerine alınsın misali.
Menfaat. Erkeklerin menfaati nasıl cinsellik se kadınlarında para. Bu devirde gerçek seven bulmak çok zor. Herkeze nasip olmaz. Olmayanlar da işte menfaat ilişkisi kuruyor.
14 Yorumla- 1 yıl
Fakirsen bazıları hemen konuşmayı kesiyor.
- 1 yıl
Sen ne diyorsun kanka biri işini sorduğun da
- 1 yıl
Gerçeği söylüyorum benim kimseden saklayacak gocunacak birseyim yok. Helalimle hakkimla paramı kazanıyorum. İsimden maaşımdan hayatımdan dolayı konuşmayı kesiyorsa bu o kişinin karaktersizligi ucuzlugu..
- 1 yıl
@selen411 kadın ölmeyecek mi? Allah bize Kahramanmaraş depremi verdi. Yarın başka deprem vermeyecek mi zannediyorsunuz ki? Bazen de bir kız görüyorum deli gibi özlüyorum istiyorum. Ya Rabbi ölüm ver de o ruh o bedene karşı kimlesin diyorum. Allah'm bazen öyle doluyorum sessiz sessiz ağlıyorum ki... Biliyorum benim gibilerin göz yaşı bitirecek bu ülkeyi.
1 yılAhir zaman kardeşim.. iliskiler bozuk. İnsanlar bozuk. Sanal alemden zaten gerçek yakınlık arama. Reelde inşallah dengine göre bulursun
25 Yorumla- 1 yıl
Reelde fazlasıyla kötü tecrübe yaşadım sırf işimden, gelirimden standartlarımdan ötürü..
- 1 yıl
Sanalda hersey daha sahte Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın.
- 1 yıl
Aramıyorum kimseyi yinede sağol seninde..
- 1 yıl
Teşekkürler
- 1 yıl
Çocukluktan beri dinleyerek büyüğüdün şarkıları hatırlıyor musun..
1 yılİnsanlar birbirini tanımak için çok acele ediyorlar..
Biraz zaman tanımak ve bu süreçte saçma sapan sorular yerine vakit geçirmek daha mantıklı..14 Yorumla- 1 yıl
Tanımak mantıklı ama öncelik ev araba gelir değil kişilik karakter olmalı..
- 1 yıl
Ben de bundan bahsediyorum işte..
- 1 yıl
Arabamla motorumla mi evleneceksin mesela yani dimi.. shsjsj
- 1 yıl
Bana saçma geliyor o yüzden bu tür konular konuşulduğu an hemen kaçıyorum..😂
1 yılgelecek odakli düsünüyoruz her zaman. günlük hayatinda ne yapiyor anlamis oluyorsun. Mesela bilgisayar basinda calisan bir erkekle insaatta calisan erkek eve geldiklerinde farkli seyler bekler.
Gelirini hic kimseye sormadim bu güne kadar. Benim kendi gelirim bana yetiyor, ona bakmak zorunda kalmayayim o yeter bana.00 Yorumla
1 yılGerçek beraberlikler birlikte bir şeyleri adım adım inşa ederek yaşanılır. Beraber ve ortak yapılır. Diğerleri ile tanışma bile. Sen, senin ne hissettiğin, kim olduğun önemli değil onlar için, sadece sahip oldukların önemli. Malın kadar değer görmek istiyorsan, malın kadar sana değer verecek biriyle olursun. Hepsi bu.
00 Yorumla
1 yılÇünkü kadınlar "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasının adaylarını mı arıyor, yoksa borsaya yatırım mı yapacaklar, emin olamıyorlar herhalde! Sana denk geldiklerinde de portföyünü kontrol etmek istiyorlar tabii! 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkek dediğin gücün sembolü , güçsüz biri ile kimse olmak istemez maddiyat bir güç demek o yüzden toz pembe düşünmemek gerek para her şey olmayabilir ama çok şey ifade ediyor
112 Yorumla- 1 yıl
Kimse kimsenin finansal kölesi olmak zorunda değil. Herseyi erkeğe yüklemek saçma ve bunun bahanesi olamaz. El ele verilipte birseyler yapılabilir..
- 1 yıl
Önceliği para statü ev araba olan kadının basittir. Senden daha varlıklı durumu iyi birini bulunca seni bırakması kaçınılmaz..
Cevap sahibi1 yılNe alaka ya kadın sadece maddiyata bakmaz bu kafadan çık bence bu zihniyet ile çok üzülürsün benden söylemesi
- 1 yıl
Bu zihniyette olmadığım halde beni üzüler demek ki ki düşüncelerim değişmiş. Sevgililerimden bir tanesi gelirin düşük, fakirsin doğru düzgün bir geleceğin yok diyerek ayrıldı. Hayalleri daha farklıydı. İnstadan kendi şehrimde tanıştığım kızın bana ilk sorduğu soru ailenle mi yaşıyorsun araban miydi. Burdan öylesine konuştuğum kızın biri ben üniversite mezunuyum sense lise denk bile değiliz benim parlak geleceğim var seninse doğru düzgün bir maaşın araban evin yok diyerek engelledi. Sen yerimde olsan ne hissedersin?
Cevap sahibi1 yılAllah yardımcınız olsun ne diyeyim ki
- 1 yıl
Seninde askeri personellerle sıkıntın var galiba.😄Seninde onlardan dilin yanmış.
Cevap sahibi1 yılHiç sorma oldu öyle şeyler bana da ders oldu
- 1 yıl
Kızın biriyle üç dört ay yazıştık görüntülü bile konuşuyorduk. İstanbula arkadaşımın yanına gittim. Gitmişken kızla da buluşmak istedim. Kızın bana dediği şey yok ben AVM'de kayak pistine gidiyorum orayı sen sevmezsin suşi restaurantına gidelim desem sen bilmezsin sevmezsindi. Yani tecrübem fazla ki bu kanıya varmışım net konuşuyorum..
- 1 yıl
Kadınların %70 i net artık karakter, düşünceler, uyumdan çok paraya, maddiyata, statüye önem veriyor..
Cevap sahibi1 yılUmarım kendine denk biri karşına çıkar
- 1 yıl
Demek istediğim şey krizinde etkisi var tabi herkes rahat bir yaşam ister, tatil yapmak, arabasına atlayıp yiyip içip gezmek ister ama bazen bazı şeyler olmuyor. Hersey olsa zaten dünyada fakir insan olmazdı. Biri zengin olabilir varlıklı olabilir ama aldatıp şiddet uyguladıktan sonra hiç birinin bir anlami kalmıyor. El ele verilipte birbirine destek olupta güzel bir gelecek inşa edebilir, tatile çıkılabilir. Ama kadınlar buna bakmıyor. her şey hazır olmalı kendine ait bir ev güzel model bir araba aylık 50-60-100 bin gelir..
Cevap sahibi1 yıl@KennethDT yazdığım şeyden bunu anladıysan bir şey diyemem o da senin sorunun farklı perspektiften bakıyoruz
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
İş gelir ev araba önemli, normal!
Ben kendim söylerim...19 Yorumla- 1 yıl
Öncelik daha başka şeyler olmalı. Bu yüzden eskilerin ilişkileri ömürlük oluyordu
- 1 yıl
O zaman başka şeyleri ilk sen sor bence her şey sorulabilir
Eskiden daha güzeldi katılıyorum - 1 yıl
İstedikleri cevapları alamayınca direkt engelliyorlar 😂
- 1 yıl
Canları cehenneme öylesinin para göz demek ki
- 1 yıl
Maalesef para aşkı herşeyin önüne geçmiş
Görüş için teşekürler 🙏🏽 - 1 yıl
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor maalesef ahir zamanda yaşıyoruz nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık hemen hemen her şey
- 1 yıl
Böyle giderse evde kalacağım. Bir insanla tanışırken önceliğin karakter, kişilik düşünceler olmalı geliri, evi, arabasının modeli değil
- 1 yıl
Bende yuva kurmak istiyorum ve sonuç sıfır 🌸 Hayırlısı bakalım
- 1 yıl
Hayırlısı
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGörgü arkadaş görgü, görgüsüz olanlar yapar o dediğini yoksa görgülü kadınlar bu tip konuları konuşmaz dahi, düşün biri baba evinde salçalı ekmek yiyor bir diğeri kendi ayakları üzerinde çalışıp para kazanıyor
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılAma bunları sorar hele ki evlilik düşündüğü birisi ise yanlış anlama ama kimse zengin şerefsiz karakter yoksunu biri aramıyor zaten ama günümüzde hiç bir şey maddiyetsiz da olmuyor bu da hayatın gerçeği
26 Yorumla- 1 yıl
Bir de sanki erkekler sormuyormus gibi erkeklerde soruyor
- 1 yıl
Sen kocandan iyi bir gelecek için maddi beklenti içerisinde olabilirsin tamam.
Peki sen kocana iyi bir gelecek sunmak için hangi vasıflara sahipsin? - 1 yıl
Ben üniversite mezunuyum karşımdaki kişinin üniversite mezunu olmasını istiyorum benim arabam var karşıdaki kişinin de olmasını istiyorum maaşım 55 60 i buluyo en azından 50 bin maasi olsun istiyorum istediklerim kendimde olmayan şeyler değil yani kucuk hanim?
- 1 yıl
Siz sınıf ayrımına devam öyleyse ben düzene karşıyım. Eger aile olmaktan bahsediliyorsa mal mülk araba ev olaylarına girilmez. Hayat arkadaşı da bu anlama gelir. Beraber olup birlikte bişeyleri inşa etmek aile olmak. Kaldı ki kimse mükemmel değil bu ülkede 30 milyon icra dosyası var..
- 1 yıl
Benim için de öyle zaten ama insanlar bana bunun hesabının yaparak gelirse ben de karşımdaki adama yaparım kimse kusura bakmasın
- 1 yıl
gtünde don olmayan adamı napsın kadın akıllı kadın bunları sorar ama ileriyi hesaplamayan ergenler sormaz onun derdi belli
bir padişahın kızına başka bir padişah oğlu için dünür gitmiş
kız babası padişah sormuş şehzade efendi ne iş yapar? Tabi oğlan babası padişah kızmış kız babası padişaha hiddetli bir şekilde hey bre münafık sen ne cüretle oğlumun mesleğini sorarsın koskoca padişah oğlu o demiş serveti dünyayı alır demiş sonra kız babası padişah hemen hey bre küstah herif servet gelir geçer hatta sokağa düşersiniz şehzade efendi kızıma sahip olup karnını doyurabilecekmi demiş bağırmış ve bunları oğlan meslek öğrensin gelsin diyip saraydan kovmuş sonra yolda giderken şehzade sepet ören kadınları görmüş inmiş attan kadınlar ayağa kalkmış falan şehzedem hoş geldin falan filan şehzade bana sepet örmeyi öğretin demiş kadınlar aman şehzadem ne haddimize bütün sepetler sizin olsun hayır ben kendim yapmak istiyorum demiş bikaç gün sepet örme eğitimi almış ve öğrenmiş yaptığı sepetle beraber yanına birazda malzeme almış tekrar babası annesi ile sarayın yolunu tutmuş kız babası padişah sormuş ne yaptın şehzade efendi
hünkarım sepet örmeyi öğrendim o halde bitane yapta görelim demiş
şehzade sepet örmüş ve kız babası padişah kızı istemeye bile cümle kurdurmadan verdim gitti düğün hazırlıkları başlasın demiş
evini geçindircek gelir düzeyi olması halinde kızlar zaten kabul eder akıllı kızlar bunları sorar ve haklılar neden üç kuruşluk yrak yicem diye geleceğini riske atsın ki
geleceğini hesaplamayan iç güdülerine yenik düşen kızların hepsi şuanda adliye koridorlarında boşanma davası avukatlarını bekliyorlar şimdiki gençlere bakıyorum bitane eşofman ve içinde pofur pofur osuruk bide nike marka ayakkabı bitane kafada kazan kapağı kadar kulaklık neymiş uzun boylu yakışıklı karizmatik miş kafeye girince cebinde çay parası yok elinde bitane iphone
ama neyin ne olduğunu bilmeyen budala kızlarımız bu ve benzeri tür ipsiz sapsız erkeklerin peşine takılır gider
1 yılvallah dogru diyosun gercekten öyle hemcinslerime bakiyorum hepsinin gözü onu görüyo baska hic birsey ben sevgilimin arabasi oldugunun sonrada ögrendim jsjsjs ve hep maaşını sormaya çekinmişim
10 Yorumlaİşte avrupda bu yok kıza bir ara anlatım mal mülk kız dedi beni ilgilendirmez bunlar senin olan senindir dedi çok ayip karsiladi kız arkadaşlığı sonlandırdı
12 Yorumla- 1 yıl
Bir kız olarak yazıyorum Türkiye'de gottu kokan sidddikli kezbanlar Avrupa'nın tırnağı hiçbir zaman edemez.
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeklerde soruyor günümüzde maddiyat ön planda.. Ama haklısın zamanla konuşulmalı bunlar. Bizim memlekette erkekler bile ne iş yapiyorsun diye soruyor adet olmuş maalesef..
10 Yorumla
1 yılBende tanıştığım kızlarda ilk sorularım bu oluyor. Evin vaR mi? Araban var mı oluyor? Düzen değişti artık. Geçen biri var dedi sustum ama kadını ben sevemedim.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHer kadının evlilik için belirlediği kriterler vardır onlar evliliği hayatlarının geleceği için en iyi antlaşma olarak görürler öyle yakışıklılık karizma falan hikaye parasız erkeği sadece annesi sever.
22 Yorumla- 1 yıl
Peki bu kadınlar, evleneceği kocasına cinsellik ve çocuktan başka ne sunuyor? Yani vasıfları neler?
Bende sana bir söz yazayım.
"vasıfsız kadını abaza sever"
Cevap sahibi1 yıl@esra_yüksekşerefli evet haklısın fakir abazalar sever zenginler seçer.
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBeraber olacağı kişinin gelirini bilmek hakları tabii ki. Çünkü eve kadın bakmıyor erkek bakıyor ve kadın hangi standartlarda yaşayacağını bilmek ister
252 Yorumla- 1 yıl
Biriyle yeni tanıştığında ilk önceliğin o kişinin parası, evi, arabasının modeli olmamalı. Karakteri, kişiliği, düşünceleri, sana olan davranışları olmalı. Ayrıca kadın erkek eşittir, herşeyi erkeğe yıkmak olmaz, evlilik tek kişilik bir gösteri değildir..
- 1 yıl
Hiçbir kadın açlık sınırında yaşamak istemez ve evi de Avrupa'da bile erkekler geçindirir. İstiyorsanız bir de altın takalım size düğün hediyesi olarak. Kadın erkek eşit evet ama bazı cinsiyetten ötürü sorumluluk farkı var. Ben şahsen benim paramı elimden alacak bir erkekle asla beraber olmam. Kimse de olmaz. Hayal dünyasında yaşamayın.
- 1 yıl
Avrupa'da yaşasaydık evet ilk önce hobiler konuşulurdu ama ekonomisi kötü olan bir ülkede kadın çocuklarının geleceğini de düşünmeli o yüzden maddi durum sorulur
- 1 yıl
Erkekten birşeyler bekliyorsan sende de birşeyler olmalı. Davul bile dengi dengine derler hani. Yok öyle tatlı su kurnazlığı bedavaya kapak atmak..
- 1 yıl
Ben de var zaten ben kendime denk bir erkek istiyorum ama o erkek paramı elimden alamaz kendi parasıyla ev geçindirir ben de kendi paramı kendim harcarım.
- 1 yıl
Ama parası az olan kadınlar bile eğer güzelse daha iyi standartlar verebilecek erkek buluyor bu durumda niye daha azını tercih etsin
- 1 yıl
Benim soruda kastettiğim hiçbir vasfı olmadan, anne baba parasıyla hava atıp erkeklere bankamatik gözüyle yaklaşan kadınlar için..
- 1 yıl
Eğer babası da iyi para kazanıyorsa o zaman isteyebilir çünkü babasıyla kalsa iyi hayat standardına sahip olacak
- 1 yıl
Tamamda hiç bir erkek kadının finansal kölesi olmak zorunda değil. Erkek eve bakmak zorundaysa kadında kadınlık görevlerini yerine getirmek zorunda. Ozaman erkekte bunları haklı olarak kadından bekler. Ama çoğu kadın doğru düzgün ev işi bile yapmıyor artık..
- 1 yıl
Durumu kötü, varoş kızlar bile paragöz olmuş üzücü..
- 1 yıl
Ev işi kadının görevi değil durumu iyi olanlar haftada bir temizlikçi getiriyor zaten. Kadının görevi ev alışverişi çocuklarla ilgilenme bu erkeğin de görevidir vs.
- 1 yıl
Sevgi için evlenilir hizmetçi bulmak için değil kadın denk bir erkek istiyorsa zaten ev işi yapmasına da gerek yok. Çünkü maddi durumu ikisinin de eşit ama eve erkek bakar hep
- 1 yıl
Tamam öyleyse evi geçindirmekte erkeğin görevi değil bu mantıkla..
- 1 yıl
Sevgi için evleniliyorsa paranın, gelirin arabanın da bir önemi yoktur dediğiniz gibi. Önemli olan aşk sevgi..
- 1 yıl
Ev işiyle o aynı değil çok zengin adamların karıları ev işi yapmıyor mesela. Ev geçindirmek farklı bir mevzu
- 1 yıl
Kadın hizmetçi değilse erkekte finansal köle değil öyle değil mi..
- 1 yıl
Aşk önemli ama aşk için açlığa dayanılmaz. Hem sevdiğin hem maddi durumu iyi olan bir sürü insan vardır
- 1 yıl
Finansal köle değil evine bakmak ne istiyorsunuz prenses olmak mı? Erkeğin erkeklik görevi o
- 1 yıl
Ha eğer sizden para getirmemenizi isteyen bir kadını bulabilirseniz ki bulamazsınız o zaman evlenirsin
- 1 yıl
Eskiler der ki bir elin nesi var iki elin sesi var. El ele verince halledilir illa ki birşeyler. O yüzden zaten eskilerin ilişkileri ömürlük gerçekti. Simdi ne zaman araya menfaatler, para mal mülk statü hesapları girdi ilişkiler evlilikler aileler bozuldu..
- 1 yıl
Bu babanın ve kocanın görevi ailenin ihtiyaçlarını gidermek
- 1 yıl
Kadının da kadınlık görevi ev işlerini yapmak, evi çekip çevirmek..
- 1 yıl
Eskilerin ilişkileri gerçek falan değildi kadın çok fazla şiddet görürdü aldatılırdı ama asla boşanamazdı.
- 1 yıl
Erkek kadına en az haftada bir temizlikçi tutmalı
- 1 yıl
Zaten görev olsa da olmasa da fark etmez bütün kadınlar yapıyor zaten
- 1 yıl
Dedem babaanneme bir fiske bile vurmadı. Hersey erkeğe yüklenilecekse aile olmanın, birlikte olmanın bir mantığı yok saçma. Erkek eve baksın, gecindirsin, erkek hizmetçi temizlikçi tutsun. Size gerek kalmaz ki ozaman..
- 1 yıl
Senin hayallerin çok yüksekte umarım ani düşüş yaşamazsın..
- 1 yıl
Seninki vurmamis olabilir ama erkeklerin çoğu bu kadar iyi değil. Evlilik iki cinsiyet için de gereklidir istiyorsan 4 milyon dolar kazan ayda. Bir kadınla ev işi yapması için evlenilmez bir düzenin olsun ailen olsun çocukların olsun diye evlenilir erkekle de güvenceli bir ortam oluşturması kaydıyla yine aynı sebeplerden zengin olan insanlar da evli neredeyse hepsi
- 1 yıl
Hayallerim yüksek değil kendim gibi birini bulurum ve iyi bir hayat yaşarım merak etmeyin çevremde var
- 1 yıl
Erkek kadınına çocuğuna sahip çıkar, onları korur kollar kadın erkeğine bakar, evi evirir çevirir. Buna kölelik değil karşılıklı fedakarlık, sorumluluk denir..
- 1 yıl
Kölelik diyen sensin. Evi çekip çevirmek beraber yapılmalı kadın bütün işleri yapamaz eğer çalışıyorsa çalışmıyorsa bilemem ama çalışan bir kadın aynı derecede yorgundur.
- 1 yıl
Düğünü erkek yapsın, erkek arabaya bindirsin yedirsin içirsin, hizmetçi tutsun. Bunlar sağlıklı düşünceler değil mantıksız. Ozaman kadına ne gerek var tüm herşeyi erkek yapacaksa..
- 1 yıl
şu an kocanın eline bakmak çok kötü bir şey o vermezse alamazsın hiçbir şey parayla
- 1 yıl
Gayet sağlıklı düşünceler parası olan biriyle evlenirsem yapar kadına her türlü gerek var aile kurmak için
- 1 yıl
Ailesini tabii ki yedirip içirip gezdirecek karısını ve çocuklarını ot gibi mi yaşatsın
- 1 yıl
Aile kurmak için erkeğe de ihtiyaç var çokta enayi yerine koymayın bence. Evlilik fedakarlık, sorumluluk gerektirir, dayanışma gerektirir. Erkeğin sırtından geçinmeye çalışan, yaşantı peşinde koşan, lükse özenen milyonlarca vasıfsız kadın var..
- 1 yıl
Her iki cinsiyete de aile kurmak için gerek var bunu reddetmiyorum. Bir kadının kocasının parasını yemesi ayıp bir şey değildir ve erkeğin sırtından geçinmek değildir çünkü adı üstünde yabancı bir erkek değil onun kocası babası için de geçerli babası da erkek olarak değil 1. derece akrabası olarak ona para verir. Ama vasıfsız kadınlar aynı derecede erkeklerle olmalı tabii ki sen maddi durumu iyi olan bir kadına ev bak diyemezsin
- 1 yıl
Tabikide davul bile dengi dengine. Ama kendine ait hiçbir şeyi olmayan anne babası tarafından şımartılarak büyüyen hazıra alıştırılan kadınlar paragöz, menfaatci oluyor. Onlardan zaten eş olmaz, sorumsuzdur. İstedigin kadar zengin ya da fakir ol çoğu şey yetiştirilmeyle alakalı..
- 1 yıl
Babasının parası varsa daha fakirle evlenmez zaten. Babasının parası yoksa o zaman dediğiniz doğru olabilir diyeceğim ama güzel bir kadinsa eğer maddi durumu nispeten daha iyi olan birini seçme şansı var
- 1 yıl
Bir kere artık çoğu kızın derdi durumu iyi olsun olmasın yiyelim içelim gezelim tozalım. Senden daha varlıklı, zengin, yaşantısı gösterisi sağlam birini bulduğunda sana tekmeyi basması yüksek ihtimal.
- 1 yıl
Tabii ki öyle olacak ot gibi mi yaşamak lazım hayatın boyunca. Tekmeyi falan basmaz evlilkk o kadar basit bir şey değil zaten öyle olmadığı için hayatı boyunca sefalet çekmek istemiyor. Gezmek lüks bir şey değil insanın tatile ihtiyacı var sanki Lamborghini istiyormuş kadın gibi tepki veriyorsunuz
- 1 yıl
Sadece temel ihtiyaç olarak güzel bir yaşam istiyorlar sosyal aktivite istemek lüks değil
- 1 yıl
Türkiye'de yaşıyorsun. Halkın yüzde kaçı bu dediğin hayat standartlarında yaşayabiliyor. Biraz realist olalım öyleyse. Türkiyede şu an tam 30 milyon icra dosyası var. O gördüğün tatillerdeki, altında arabalarla piyasa yapan insanların nerdeyse kendinin olmayan parayla yaşantı yapıyor. Bir çoğunun tonla kredi borcu kredi kartı icrası var..
- 1 yıl
Bugün senin bir haftalık şehir dışı tatilin sana konaklama, benzin, yeme içme en aşağı 20 bini bulur ki bu iyi bir ihtimal..
- 1 yıl
Herşeyin bedeli var, o borçlarla kredilerle yapılan tatillerin, gezmelerin, lüks restaurantların, marka kıyafetlerin acısı çıkacak..
- 1 yıl
Borçlarla yapılmaz zaten maddi durumu iyi olanlardan bahsediyorum ben bir haftalık tatil en az 100 bin TL bir aile için. Ama yine de hayatın boyunca tatile gitmeyecek misin fakirsin diye.
- 1 yıl
Halkın yüzde kaçının fakir olduğu beni ilgilendirmez ben zengine bakarım onlar seçenek değil zaten
- 1 yıl
Tatil fakirin neyine millet karnını zor doyuruyor ordan kıs burdan kıs..
- 1 yıl
Tatil normal bir insan için gereklidir. Kendini alttakiyle kıyaslamak saçma. Temel bir ihtiyaç ve kadınlar tatile götürülmek isteyebilir niye herkes açlık çekiyor diye o da çeksin kadın 1 milyon lira kazanan istemiyor onu tatile götürebilecek üstüne başına bir şey alabilecek erkek istiyor sadece
- 1 yıl
Tamam cevap vermeyin yazmaktan yoruldum artık
- 1 yıl
Kadında fedakarlık yapsın katkı versin herşeyi erkekten beklemek enayi yerine koymak, kapak atmak hoş değil..
- 1 yıl
Paragöz menfaatci kadınlara saygı duymam..
- Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmek demek aile kurmak demek kadin kendini de cocugunu da saglama alicak bir adam ister heleki yokluktan gelen biriyse hayata daha gercekci bakar... oyle samanliklarin cok da seyran olmadigini yaşamıştır...
08 Yorumla- 1 yıl
Aile tek başına kurulmaz bunun için iki kişi gerekli. Tüm herşeyi erkek kadın eşitse ki eğer çoğu kadın bunu savunuyor erkeğe yıkmak tatlı su kurnazlığı, paragözlükten başka bir şey değil. Aile kuruluyorsa birşeyler el ele inşa edilebilir..
- 1 yıl
Bu devirde zaten tek başına ev kurulmuyor kadinda yardim etmedikce faturalar odenmiyor... bu anlattigim sey dogada da olan anne ic gudusu... anne baba olarak dogada en guclu erkegi secer... genellikle genc yasta evlenen kadinlar romantik evlilik yapar hayat tecrubesi olmadigi pek de gelecegi goremedigi icin sonrasi kavga gurultu
- 1 yıl
Türkiye'de 30 milyonu geçik icra dosyası var. Yani gördüğün o yaşantılar arabalar evler çoğu borç insanlar kendinin olmayan parayı harcıyor. Memuru da borçlu zengini de. Bunlar bir süre sonra aile içi gerginlikler kavgalar yaratmaya başlıyor. Bu yüzden her şey tek taraftan beklenmemeli, el ele verilip birlikte birşeyler inşa edilmeli. Kaldıki herşeyin tek tarafa yüklendiği bir ilişki saçma evlilik sevgililik iki kişiyle olur. Varligini hissedemedigin menfaat ilişkisinde partner olsada olmasada olur sonuçta sana bir faydası yok..
- 1 yıl
Çoğu kadın gelecek ev çocuk bir yana kendi rahatı için varlıklı malu mülkü olan statülü insan arıyor. Cünkü artık çoğu kızda annelik potansiyeli yok akıllar beş karış hava da lüks ve gösteriş ozentiligi..
- 1 yıl
Dikkatini çekti mi bilmiyorum ama toplumda özellikle gençler de narşistlik arttı. Özendikleri şarkıcılar çakal, C5 bilmem ne blok filan. Ki bu insanlarda genelde şarkılarında insanlara ego gösteriş şan şöhrete özentilik aşılıyor..
- 1 yıl
Benim cevremde varlikli da olsa ailede iki tarafta calisiyorda anca ev geciniyor oyle sadece erkegin calistigi bir turkiye yok... biri seninle sadece paran icin evleniyorsa bunu da kabule dip etmemek sana kalmis ama kadin acisindan bakarsan erkeklerin kadinla sadece guzelligin icin evlenmesiyle kadinlarin para icin evlenmesi ayni... zengin olanlarin yaninda da oyle normal guzellikte kizlar yok o onunla parasi icin evleniyorsa o da guzelligi icin
- 1 yıl
Çoğu kız makyaj estetik güzeli. Makyajsiz doğal güzel olan kız her türlü güzeldir. Dedigin gibi erkekler sadece güzellik için evlenseydi eşini makyajsız gördüğünde herkes eşinden bosanirdi.
- 1 yıl
Yani guzellik icin evlenen adamlar daha bosanma veya aldatma egiliminde zaten... guzellik dogal bile olsa gelip gecici... bosanma ve aldatma oranlarini sa az cok tahmin edebiliriz
1 yılkimseye ev araba sormadım ömrümde sormam da maaş asla sormam meslekte sormam da konu kendi kendine gelir konuşulur o da laf olsun diye
10 YorumlaYanlış insanlarla tanışıyorsun bir de şöyle bir şey var belirli bir yaşın üstündeki kişiler bazen duygudan çok mantıkla hareket ediyor haliyle önem verdikleri şey sen değil maddi gücün oluyor
12 Yorumla- 1 yıl
Gencide öyle olgun geçinen kadını da..
1 yılRahatlığa düşkünlükten kaynaklanıyor ve hazır yemeyi çok sever ülkemin cahil toplumu
20 YorumlaSende aynısını ona sor iy böyle hemcinsimin olması midemi bulandırıyor 😏
10 Yorumla
1 yılKendilerinde yok eziqlerin o yüzden hazıra konacak birini arıyorlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çünkü onu merak ediyorlar. Onlar varsa gerisinin hiç bir önemi yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPara olsa da sevmez ki, kadının yüreği sevemez. Duygusal değildir kadın, yok ince şeyleri unutmazlarmıs da, yok kadın anaçmis da. Kadın erkekten daha erkektir bunu unutma. Bencil ve egoisttir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kardeş sen bilmiyor musun? Bunların Aşkı Bol Para...
10 YorumlaKadınlar bizden bin kat daha paragöz..
Ee bizim paralar lâ hava atacaklar işte10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlk tanıştığım insands önce kişisel kriterler hakkında konuşurum ama haliyle ne mesleği naptığını da merak ederim fakat aynen hemen ev, araba sormak saçma
10 YorumlaBu devirde karakter hiç bir şeydir, para her şeydir..
10 Yorumlasonra niye türk erkekleri yabancı kızları seçiyor derler.
10 Yorumla
1 yılBaşka ne konuşacaklar hepsi menfaat için erkek istiyorlar 😀
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
1 yılSevgiliyken bile sormadığım sorular...
Hep o dandik şovlar yüzünden bence.10 Yorumla
1 yılİş sormak bana normal geliyor. Çünkü 8 saatini geçirdiğin şeyi bilmek gerek. + olarak bu senin ilgi alanını da yansıtır ev araba ise evet ilk buluşmada soğuma nedeni olabilir.
00 YorumlaNeden Erkekler bir kadına bakire misin bir şey yaşadın mı sorusuna normal olarak görüyorsa kadınlar da aynı şekilde yapıyor
04 Yorumla- 1 yıl
Kadınlar neden tecrübeli erkek isteyip aynı zamanda geçmişinde kaç tane sevgilisi olduğunu sorun ediyor..
- 1 yıl
Artık kadınından erkeginde de bir cacık olmaz tek tabanca takılacagım..
Şahsen ben tanışmak isterim ama dediklerinden problemim yok sadece bir insanın (kadın erkek) farketmez hayattaki tek başarısı aracı olması bana çok absürt geliyor
#Hükümdar00 YorumlaAile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Evet onlarla evlencekler sen karin doyurmicaksin ya 😂😂 cidden ya insan sevgi nedir bilmiyor artık evlilikten uzaklaştırıyorlar cidden seven zor artık ya :/
00 Yorumla
1 yılKendini geliştirmemiş birey davranışı. Konuşacak konu bulamıyor çünkü. Kimsin dese aslında bir sürü konu saçılacak meydana. Düşünülmei gereken bir konu. Çok iyi soru dostum. tebrikler.
00 Yorumla
1 yılEv araba gelir değil ama iş meslek okul kesinlikle sorulur, kimin nesi, neci ne iş yapıyor kadınada erkeğe de sorulur
10 Yorumla
1 yılBen nasil kendimi tanitiyorsam karsimdakide tanitmali yani bundan dogal ne varki
15 Yorumla- 1 yıl
Kişinin kendiyle mi evleneceksin evi arabasıyla mi?
- 1 yıl
Bak dostum ben cidden zengin erkeklerle konustum sakasiz hatta daha biteli 5 gun falan oldu adama baktim karakter yoo biraktim sorun zengin ya da yakisikli olmasi degil karakterli ve işi olmali ask karin doyurmaz zenginlik tekde bir ise yaramaz yani benim icin calissin cabalasin maddi olarak sıkıntı yasamasin yeterli
- 1 yıl
Karşındaki kişiyj konuşmaya başlayalı beş dakika olmuş ev iş statü gelir araba markası sorarak tanıyamazsın..
- 1 yıl
ben zaten sormam ilk geyik muhabbeti yapılır
- 1 yıl
Soran çok var hatta istedigi cevapları alamayıp uzaklaşan..
Çünkü öyle alıştırdılar ve evi arabası lüks değil ise parasıda normalin üstünde değil ise onunla evlenmeyi kölelik gibi gösterdiler, bu yüzden yediremiyor kendine, bulamazsak ta tek yaşarız hayırlı değil de bekarlığı tercih etmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBaba evinde görmemiş vasıfsız olanlar bunu sorar
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılBir kadın için para mevki makam güç ise bir erkek içinde seksi got seksi meme güzel bel güzel yüz seksi memedir alışveriş meselesi
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bunu hiçbir erkeğe sormadım ve merak da etmedim..
Tanışma konusunda daha seçici davranabilirsin.01 Yorumla- 1 yıl
Müneccim olsam zaten şu an tanışmakla uğraşmaz direkt evlenirdim
1 yılErkek başka türlü çekilmez çünkü. Yalnız kal daha iyi. Erkekte paraya ve güce bakılır.
02 Yorumla- 1 yıl
Erkek paraya ve güce bakılır?
Peki kadın erkeğe ne sunuyor burada? Vasfı nedir? (Cinselliği bir vasıf saymıyoruz her insanda var) - 1 yıl
Dikkat ette o güçten gelen şımarıklık sizi pişman etmesin..
1 yılBir kadina neden guzel oldugu icin yaziyorsan o yuzden
05 Yorumla- 1 yıl
Yani tek vasfın güzelliğin, vasıfsız varoş seni
- 1 yıl
Ben boyle dusunuyorum mu demisim allahin yarim akillisi, erkekler guzel olsun diyorsa kadinlar da zengin olsun diyebiliyo dedik kiskanc kezban ya
- 1 yıl
Zaten ne varsa sizin gibi itici kadinlarda var bir de anne olacaksin kadinin tek dusmani sizin gibi kiskanc kendi kendine niyet okuyan kezbanlar
- 1 yıl
Ben kimseye yazmıyorum paragözlerle uğraşmam
- 1 yıl
Genel olarak erkek beklentisi, kadin beklentisi olarak konustum. Erkekler gorsel olarak cekici bulduklariyla ilgileniyor buyuk oranda, kadinlar da ileride maddi acidan yeterli olabilecek mi seklinde gelecege yonelik plan yaparak etkilenebiliyorlar erkeklerden. Bir erkegin sarisin, ince belli olsun demesi gibi bir beklenti demek istedigim
Sana öyleleri denk gelmiş. Ama cidden böyle sorular sorulmaz
01 Yorumla- 1 yıl
Yüzdelik fazlalaşınca ve toplum narşistleşince denk gelme olasılığı da artıyor demek ki..
1 yılniyeti ciddi olan o konuları konuşmak ister zaten takılmalık olsa ne seninle ne de hayatınla ilgilenir
06 Yorumla- 1 yıl
Ben hep aslında öyle olmamasına rağmen kötü bir işte çalıştığımı ve kötü maaş aldığımı söylerim insanlara, bakarım benimle maddiyat için mi konuşuyor yoksa sevdiği için mi bu taktik her zaman işe yarıyor ve çok seviyorum doğal seçilim gibi bir şey, gözü parada olan zaten dediklerineen sonra durmuyor gidiyor. Extra yol vermek içinde kendini yormuyorsun.
- 1 yıl
gözü maddiyatta olan her halükarda kendini belli eder zaten
- 1 yıl
İşte bunu yaparak doğal seçilim ile karşımdaki kişiyi hiçbir çaba sarf etmeden eleyebiliyorum.
- 1 yıl
iyi aferin
- 1 yıl
Noldu zoruna mı gitti
- 1 yıl
kendimi kanıtlama çabam yok ama belli ki senin zoruna giden şeyler olmuş 😂
Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı. iş diyorsun bide kendi işin mi diye soruyorlar 🤣🤣 kendi evde gö…tünü yayıyor gri eşofmanla benim işimi beğenmiyor mlkkk Apt…alı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. İşi sorması normal. sonucta evlenmek için düzenli gelir gerek. digerleri çokta önemli değil
07 Yorumla- 1 yıl
Beş dakika önce tanıştığın biriyle direkt evlilik düşünemezsin..
- 1 yıl
Kişiyi malına mülküne arabasının modeline göre tanıyamazsın..
- 1 yıl
Merak edebilirsin ama direkt ev araba markası sormakta ne bileyim..
- 1 yıl
Yess..
Hiç kimseye sormadım. Bni ilgilendirmez. Dolandırıcıdır onlar
10 YorumlaErkekler de cinsellik için evleniyor diyorlar ya ulen herkes cinsel olarak çekici bulduğuyla evlenmek ister zaten bu kızlar garip yhaaa işleri gücü para pul
10 Yorumla
1 yılCevapla ve sende sor eşitiz ya hani hesapta
23 Yorumla- 1 yıl
İstedikleri cevapları alamayınca direkt konuşmayı kesiyorlar. shsjsj Sormaya fırsat kalmıyor ki..
- 1 yıl
Ozaman yalan at ve sende ona sor ev kiziyim evim arabam yok vs yaparsa yürü lan de eşitiz de kadında da olacak de. Eşitiz diyorlar ama herşeyi erkekten bekliyorlar
- 1 yıl
Evet sorma çok sinir bozucu, soğutuyorlar kendilerinden..
1 yılSen de ona bakire misin diye sorcan.
her şey karşılıklı bu hayatta.00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar