Güncellemeler
1 yıl
Ah almadı mı şimdi?
Evlilik amaçlı biriyle tanıştındırlar beni, bir ara sosyal medyadan takip ettim hep erkeklerle iletişim kuruyordu benimle beraberken sonra biri gözüme takıldı o kim sıradan biri işte dedi o gün şüphelendim ve ayrıldım az önce baktım o kişi ile nişanlanmış şimdi bu ah değil mi resmen benimle alay etmiş?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Haklısın çok ayıp Bir şey işte böyleleri varya herşeyi hak ediyor
Allah mutluluğu kursağında bıraksın hayatıma böyle 4 kadın girdi bundan önce Allah mutlu etmesin dedim hepsi ayrılıp boşandı ortalıkta dolanıyorlar buda aynısını yaptı bana babacan dürüst yaklaşmaya tövbe ettim artık Allah bana yaşattığının 100 katını bunada yaşatsın
Çok içten söyledin galiba ben burdan hissettim resmen yani kardeşim madem başkası var neden konuşuyor sun yani resmen şerefsizlik yaa
Dedim ya bir huyum var ah ettim mi bir şeyler geliyor başlarına sonra yazıyorlar bana ortada kaldıklarında buna da ah ettim inşallah benimle alay ettiği gibi yaşar
Almamış ne alaka ya belki senden sonra samimileşti ya da eski sevgilisiydi onemsemedi
Benimle sevgiliyken ciddi düşünüyorum deyip eski sevgilisiyle sosyal medyada arkadaşlık kuran o pu bence aynısınız onunla hayatınıza birini aldınız mı eskileri çıkaracaksınız
Siz erkeklerin demesiyle o.. Pu olunsaydı sizin sülaleniz dahil ülkede namuslu kalmazdı
Hayatında biri varsa eski sevgilinle arkadaş oluyorsan sosyal medyada kusura bakma anadan geliyor o puluk
Seni tanıştıranlara sormak lazım bunu
Sormam bile zaten aracı gösterdi bana fotoğraflarını tamda o kişi çıkması benimle beraberken demekki onunlada konuşuyordu
Siz bu konuda hassassiniz belli siz ne kadar hassas iseniz kızda tam tersi iki kişiyi tanıyıp o şekilde tanistirilmasi gerektiğini düşünüyorum
Ama benimle yatıp kalkıyordu defalarca birlikte olduk her konuda iyisin seni sevemiyorum dedi ayrıldım
Alımış
Kadınlardan korkulur neyden şüphe edersen onu yaşatıyorlar gerçek çıkıyor
Şeytan ile yarış halindeler
Aynen öyle zoruma giden benimle konuşurken başkasıyla da tanışması evlenmesi değil