Sadece ırkçılık beni korkutuyor ben hayatımda hiç kavgada etmedim böyle hayal ediyorum üniversitede herkes beraber üstüme falan üstüme geliyor daralıyorum
Milliyetçi AKP li kızlar dalacak aana söyliyim ve işin en kötü tarafı kimse arkanda durmayacak seni savunmayacak o kadar yediğin dayağın ardından kimse ceza almayacak ve bu onları daha da cesaretlendirecek
Evet ben İstanbul da oturuyorum ve İstanbul da özel bir üniversite de okudum doğu bölgesinden gelen bir çok kişi vardı ve hiç kimse kimseye ırkçılık yapmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
yapmazlar bence
Kürt olmak gurur duyulacak bir şey Atatürk'ü seven dinine bağlı insanlar gerçek Kürtler bu yüzden yüz yıldır dostuz biz ❤️
Evet tabiiki bunu düşünmemiştim cevabın için teşekkür ederim
Kimse seni dışlayamaz faşist insanlar hep olur ama onları cahil olarak gör gec
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın🌹🌹
Rica ederim kardeşim ❤️
Ben hakkariliyim defalarca ırkçılığa uğradım.. En sonunda bende ırkçı olup çıkacam.. Seviyemi korumaya çalışıyorum
Peki tam olarak ne yapıyorlar
Zorbalık..
Ezik olmayı bırak ya kimse sana bişi yapmaz böyle ailemi seçmedim falan ne alaka gurur duy ve gururlu ol
Cevap verdim
şüphesiz ki uğrarsın
ama sende gerekli cevabı verebilirsin
Eskisi kadar yapıldığını düşünmüyorum ama yapanlar illa ki olacaktır.
Halkını aileni dogdugun yeri ırkını inkar eden birisin o acııklama cokkk ezikce
Bir tık olur evet hele şiven bozuksa yandın… hdp li misin
Yok ben o işlerden pek anlamam HDP falan ben şivem iyidir öyle kelimeleri uzata uzata konuşmuyorum ama korkuyorum
Diyarbakır mardin urfa filan olsa neysede şırnak siirt hakkari buralar sıkıntı yaa
Değilmi ne yapıcam ben
Yapacak bir şey yok hem böylece çevre edinemez sosyalleşemez gezip tozamaz kafanı sadece derslere verir üstün başarı ile bitirirsin.
Ne yapıcam hiç arkadaşım olmiycak ırkı ben seçmedim beni dışliycaklar
Yavrum daha iyi işte derslerine odaklanabileceksin ve hemen bitireceksin. Şu an nerede yaşıyorsun ve nereye gideceksin
Ben şırnakta yaşıyorum ve üniversite için İzmir'e gitmek istiyorum
Ooouuuwwww... bi ses kaydı atsana şivene bakayım keşke tipide görsem
Yok olmaz zaten üzgünüm birde ses kaydı istiyorsun üstüne birde tipimi merak ediyorsun
Irkçılığa maruz kalacağın dereceyi söyleyecektim sana
Yok benim türkçem çok ben Arap değilim sonuçta 5 yaşımdan beri okula gidiyorum ben iyiyim benim hiç bir sorunum yok
Ama bence pkk sempatizanısın ya da vatan millet Sakarya değilsin
Sadece ırkçılık beni korkutuyor ben hayatımda hiç kavgada etmedim böyle hayal ediyorum üniversitede herkes beraber üstüme falan üstüme geliyor daralıyorum
Ufff çok pis dönecekler seni hele yurtta gece köşede kıstırıp yerde sürükleyecekler
Benim benim siyasetle hiç bir alakam yok benim ailem öyle şey değil hani burada aileleri falan dağ başında savaşa giden falan biz öyle değiliz
Korkutma beni
Ama öyle olduğunu düşünecekler
Değilim öyle hazırcevap biride değilim ne yapıcam orada
Milliyetçi AKP li kızlar dalacak aana söyliyim ve işin en kötü tarafı kimse arkanda durmayacak seni savunmayacak o kadar yediğin dayağın ardından kimse ceza almayacak ve bu onları daha da cesaretlendirecek
😭😭 ben kötü biri değilim neyise iyi akşamlar çok konuştum
İyi geceler
İyi geceler mi? sanada, sanada iyi geceler
Sondan bir kaç iyi gecen 😀😀😀
Kalbimi durduracaksın zaten ağlıyorum
O gözyaşları lazım olacak sana İzmirde şimdi boşa harcama
😭😭😭😭😭😭😭😭😭
La tamam ağlama off yaaa 😀😀😀 İzmir'e okuma sende diyarbakırda oku mardinde oku Elazığda Malatya'da oku
Yok ben İzmir'e gidicem kimse bana ırkçılık yapmicak bu kadar kötü olamaz kafamda kuruyorum sende yardım ediyorsun
Yardım edeyim diyorum ama bana gerekli malzemeyi vermiyorsun
İyi geceler git uyu çok konuştun bu gece
kovirmisin beni
Evet uyu İzmir'e gittiğimde sana arkadaşlarımla fotoğraf atarım
şimdi atmıyorsun o zaman mı atıcan
Evet evet o zaman İzmirli arkadaşlarımla atıcam bilirsin İzmir'in kızları güzeldir sanada bir tane ayarlarız
ben seni düşünmüştüm kendime ama
Olmaz kaç yaşındasın
35 yaşındayım neden olmasın
Bir çok neden var neyise bana hem yardımcı oldun hemde üzdün teşekkürler ☺️ geç oldu artık iyi geceler 💗
bana hayır dedikten sonra iyi mi geceler :(:(
Büyüksün diyorum 20 yaşında bile değilim
yahu sizde normal değil mi... normalde sizin oralarad senin yaşıtlarının 3 4 çocuğu oluyor
Canım diyorum ya uzağız biz onlardan onlar aşiretlerde falan oluyor bizim aşiret okadarda büyük değil
o zaman bizden olur demek
La havle olmaz diyorum
canım dedin ama demin... sen canım diyince bende evleniriz filan sandım
Olabilir yanlış anlamışsın kardeşim 🤗
peki abla
Ablamı?
kardeşim dedin yaa ondan dedim
Heeee doğru tamam abiciğim iyi geceler
iyi geceler fındıkkürdüm
Ya yapma
neden :D
Diksiyonun nasıl doğulu olduğun belli mi konusmalarindan
Kız ben küçüklüğümden beri türkçe konuşuyorum
Yahu Türkçe konuş bi zahmet ama şivende doğulu olduğun belliyse dezavantaj senin icin
Şivem iyi ya
Cevap vermedin aptal olduğumumu düşünüyorsun 😶
İstanbul Türkçesi gibi konuşabiliyor musun
Ne sacmaliyon aw cevao vermek zorunda miyim
Evet konuşabiliyorum kızma bana ben bir çeşit bunalımdayım lütfen üstüme gelme
hdp'li isen olur muhtemelen
hdp li değilim ama mesela bana bunu sormazlarki
Uğrayabilirsin şırnak da şırnak yani
Yalan söylesem
Uğramazsın bence
Peki ya uğrarsam
Hayır neden yapsinlarki adanayida seç
umarım
Hayır
Gerçektenmi
Evet ben İstanbul da oturuyorum ve İstanbul da özel bir üniversite de okudum doğu bölgesinden gelen bir çok kişi vardı ve hiç kimse kimseye ırkçılık yapmadı