Zaten igrenmistim adam benden buyuk kizda benden yasca kucuktu. Parayi verirken kiz bana tuhaf hareketler yapmaya basladi, saclarini surekli attiriyordu bana dogru falan ben dahada sinir oldum adamada onada zaten paralari nasil verip cikicami bilemedim, paralar tezgaha savruldu resmen sinirimden. Adam vardir 40 larinda, kizda olsa olsa 21 22 yaslarinda. Bide ustelik kendini begenmis tavirlari bana canım ya da safmi acaba dedirttirdi. Kim patronunun g*tunu ellemesine ulu orta izin verirki? Millet cildirmis. Bide cikiyorlar konusuyorlar yok 30 ustu kadinlar bitmis te bilmemne, kiz guzelde degildi, resmen suistimal ediliyor.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yazık gençlik bitmiş gadası
maalesef
enterasan bir sahneymiş
insanlar tuhaflaşıyorlar
Suistimal ediliyor dediğin kişinin kendi rızası olmadan sence o kadar rahat olur mu kadınlar zeki bir insanoğlusunuz hoşunuza gitmeyen şeyin cevabını fazlasıyla verebiliyorsunuz
yani aplacım... soru nedir? anlattığının sorumlusu kimdir?
Ne ablasi canım ben senle yasitim. Sende onun gibi sapiksin anlasilan
Adam zaten 40 falan bana oda ablacim diyordu hatta genc duruyorum ama yasimlada bir sorunum yok biliyormusun ben kendimle barisigim. Ama bi tuhaflik var bu "abla" kelimesinde dedim cunku bunu kullanan erkekler gayette benimle de cikabilcek yastalar. Anladinmi? Arkasinda sapiklik aradim ve buldum iste.
Diğer başlık sahibinden bize uyarı geldi. Heralde sürekli bildirim gitmesinden rahatsız oldu. 😅
Paranın kolesı olmuşlar
Haklisin. Yani bi nevi anliyorum aciyorum boyle insanlara maddi guvence istiyorlar ama yani bunu kendi onurunlada yapmak cokmu zor hatta bence daha bile basit neden kendilerini kucuk dusuruyorlarki
Zamaninda benimde param yoktu ben 17 yasindayken cebimde 5 dolarla okula gidiyordum oda yurt disinda buranin 20 lirasi ne alabilirsinki benimle dalga bile gecmislerdi ama hic aklimdan bile gecmedi boyle seyler yapmak. Bi gencin zaten ne masrafi olabilirki ev kirasi odemiyorlar araba sigortasi odemiyorlar neyin pesindeler yani
Ha bide ustelik boyleleri bi trend cikarmis simdi genclikleriyle ovunmek kendilerini ozel gostermek cabasi uzucu bir durum yani kendini pazarla sonra git onurlu insanlara hava atmaya calis. Tuhaf bi zihniyet. Bunlarin gelecekteki hallerini gormek icin sabirsizlaniyorum dogrusu
Yuhh millet sapıttı cidden
Ben yurt disindan geliyorum gozler onunde boyle davranis asla gormedim. Kanadada hic bi isyerinde degil kicinintokatlamak kimse birbirine dokunamaz bile. Rahatsiz edici gorenler icin bence. Ozellikle bu iki kisi ne oldugu belirsiz inmidir cinmidir sevgililermi adam belkide evli yani daha once yaninda kendi yaslarinda bi bayan calisiyordu, karisi zannetmistim. Tuhaf gercekten. Insanin beyni sulaniyor. Zaten sokakta bile cok goruyorum adamlar surekli genc kizlari dikizliyorlar. Baska amaclarimi yok bunlarin hayatta.
Adam oteki buyuk bayanin suratina bile bakmiyodu kadin ezik gibiydi bu kizlan ilgileniyor surekli igrenc bir tablo. Sirf sey icin... saygisiz herif
Demekki kızda buna müsade ediyorsa kizdada problem var
Evet.. bencede... sorunlu bi tip demek. Allah islah etsin ne diym. O adam onla evlenmezki gonul eglendiriyor belli. Insan zaten ciddi gozle baktigi kizin kicina tokat atmaz ulu orta
Ciddi dusunse bile Eskiyi özlüyorum aslında eskiden insan sevdiğini öpmeye bile kiyamazdi şimdi değil öpmek neler neler bu çağın kafasını istemiyorum ben sevmek böyle degil
Katiliyorum bende oyle dusunuyorum...
Göte şaplak olayına bende dayanamam güzelse şaplak atılır 😀
O kız yolcu zaten
Daha gitmezsiniz oraya boşverin
Çaktırmadan mı yoksa göstere göstere mi yaptılar
Senide yatağa atmak istiyordur
Tövbe
Hayaller, fantazilerr
Zorlamı elliyordu
Saka yapar gibi yapiyordu ama belliydi hosuna gittigi kizin kicina dokunmak afedersin. Kizda biraz saf bisey demiyor iste. ya da belki kendisininde hosuna gidiyordur bilmiyorum. Benim eski calistigim kafedede babamdan bile yasli patronum orada calisan bi genc kiza masaj yapar gibi yapiyordu oda tuhaf gelmisti bana ama bu daha garip geldi. Burdaki adamlardan suphe duymaya basladim. Benim kimsenin hayatina karisma gibi bi derdim yok, eger gercekten sevip birbirlerini dogru durust yasarlarsa benim neyime. Ama farkettigim olaylar sapiklik derecesinde seyler.
Bence kızda istiyordur cunku kimse kimseye bu devirde zorla bisey yapamaz kızda cocuk değil yani uasi normal
Adam evli olabilir ama. Baya yasi var cunku. Herneyse ne halleri varsa gorsunler ama cok kotu bir zihniyete sahip cogu insan bu ulkede.
Evet cok kotu zihniyet var sapıklık var
Evet... ben boyle seyler paylasiyorum diye fesat oldugumu dusunmeyin ama ben sadece farkli dusunuyorum buranin kulturunden. Mesela bende zaten ilgi goruyorum erkeklerden hemde fazlasiyla bunaltici sekilde ama ben gorunusum icin sevilmek istemiyorum ya da ne tur bi cinsel seyler sunabilirim ama nedense burada herkes bir birine boyle yaklasiyor. Herkes degil ama oyle olmayan cok nadir. Yani gorunuse bakiyorlar ya da yaşa. Ben zaten guzel ve genc gorunumlu olmasam bana da bakmazlardi, cunku yasim daha buyuk. Bu cok buyuk bir insaniyetsizlik. Insanlar gercek sevgi ne bilmiyorlar. Sadece kullanmak
Her insan aynı degilki
Kimi dis görünüşe bakar kimi kalbine bakar onemki olan insan olmak
Olmamış