Babamın beni sevmediğini nasıl anlarım veya emin olurum? Bu adamın derdi ne ben anlayamıyorum?

annemden ayrıldıktan beri bize bakmıyor maddi sıkıntıları da var. En son Mayıs aylarının sonuydu galiba aradım , param gerçekten hiç yoktu ve actım. Bana biraz para atar mısın? dedim. Kendime yemek alcam bide geri kalanını sigaraya vercem dedi atmadı, tamam dedim kapattım.

Ve o boşanma olayından sonra bizle ne zaman buluşsa : annene söyle tekrar barışalım böyle aile dağılmaz , olmaz siz ilerde evlenceksiniz sizi de alan olmaz evin erkeği yok diye diyorçBiz annem kesinlikle istemiyor dediğinde de, o zaman bana ev versin ben size bakayım böyle size bakamam, evim yok kirada kalıyorum diyordu. gerçekten kaldığı yer çok kötü durumda gidip gördüm. Ama bilemiyorum.

Bide bu olayı 1 ay önce annem onunla konuşuyorken benden konu açılmış ben de :neden para vermedin o gün dedim telefonda o da aynı şeyi tekrar etti ama sesi hiç ciddi değil dalga geçer gibi anlatıyor ben yurtdışına gitsem o zaman size para gönderirim sizi de yanıma alırım vs vs masallar anlatıyor hep

bu adamın derdi ne ben bilmiyorum

Babamın beni sevmediğini nasıl anlarım veya emin olurum? Bu adamın derdi ne ben anlayamıyorum?