annemden ayrıldıktan beri bize bakmıyor maddi sıkıntıları da var. En son Mayıs aylarının sonuydu galiba aradım , param gerçekten hiç yoktu ve actım. Bana biraz para atar mısın? dedim. Kendime yemek alcam bide geri kalanını sigaraya vercem dedi atmadı, tamam dedim kapattım.
Ve o boşanma olayından sonra bizle ne zaman buluşsa : annene söyle tekrar barışalım böyle aile dağılmaz , olmaz siz ilerde evlenceksiniz sizi de alan olmaz evin erkeği yok diye diyorçBiz annem kesinlikle istemiyor dediğinde de, o zaman bana ev versin ben size bakayım böyle size bakamam, evim yok kirada kalıyorum diyordu. gerçekten kaldığı yer çok kötü durumda gidip gördüm. Ama bilemiyorum.
Bide bu olayı 1 ay önce annem onunla konuşuyorken benden konu açılmış ben de :neden para vermedin o gün dedim telefonda o da aynı şeyi tekrar etti ama sesi hiç ciddi değil dalga geçer gibi anlatıyor ben yurtdışına gitsem o zaman size para gönderirim sizi de yanıma alırım vs vs masallar anlatıyor hep
bu adamın derdi ne ben bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sizi kandırmak başka bir şey değil hazır para yemeye alışmış bencil biri bence artık onu unutmaya bak
annem bunu hep der ama o benim babam annem ondan nefret ettiği veyaherneyse anlaşamadıkları için onun değil kendi veya objektif bir düşünceye ihtiyaacım var sevmiyor gibi ddüşünüyorum ama belki göremediğim şeyler var ben bilmiyorum diyorum
Kendini kandırmamalısın aslında sende her şeyin farkındasın
bilmediğim bir şey var gibi eksik olan bişeyler hisediyorum hep ve benim hergünümü etkiliyor ne zaman baksan biyerlere dalmışım bişeyler düşünüyorum ve nedeni bu kimseye de söyleyemiyorum depresif duruyorum böyle o yüzden artık belki de onunla ciddi konuşmamın zamanı geldi bence
Şey ben babamla konuştum ve annem boşanmak istediği için böyle olduğunu söylüyor maddi durumu da iyi değilmiş o yüzden bizimle çok konuşmuyormuş ne zaman arasam para istiyorsunuz doğal olarak diyor
Ben yurtdışına gidicem 2 sene filan sonra okul bitince dedim kim bana bu zor günümde destek çıktıysa öyle sonrasında da onlarla bitek iyi davrancam onlara önem vercem bitek dedim Şimdi çpk az bir miktar verebileceğini söyledi
Yanlış taraftan bakıyorsun bakman gereken adamda icraat yok kendin de diyorsun masallar masallar, adamın hayatı masallara dayanıyor icraat olsa kendi başının çaresine bakardı
doğru bunları annem hep şikayet ederek der beni de ona benzetir yanlış yaptığımda hata yapsam filan ama belki annem nefret edşyor diye böyle gerçek ne onu anlamak istiyroum ben bidaha konuşcam onunla buluşup sorcam
hep sen doğduğunda mutluluktan ağladım diyor ama bu sefer neden şu an beni önemsemiyorsun diye sorcam
Bazı insanlar için o söylenen şeyler çok kolaydır, yalan da olsa söyleyebilirler umarım tersi çıkar ama babana güvenmenin hata olma ihtimali var
:/ yani sevmiyor
Şöyle diyelim fedakarlık yapacak derecede sevmiyo
ben bu adamı anlamıyorum işte insan ya sever ya da sevmez demin hiç beklemiyordum beni aradı ama doğru soruyu sordum veaynen düşündüğüm gibi oldu
dedim ki onlar açmıyor mu telefonlarını o da meşguller herhalde acmadılar dedi beni meğerse bu yüxden aramış cesaretimi toplayıp azerbaycana gittiğimde onunla konuşucam bunu beni neden önemsemiyorsun diycem
Tamamdır en mantıklısı öyle yapman ama şunu unutma
Kimisine göre sevgi iki kelime etmekten ibaret kimisine göre de fedakarlık
Meden şimdiye dek arayıp sormadın diyorum param yok çündkü dedi
Beni kandırıyor mu yine bir kar amacı için mi benimle iletişime geçiyor anlamıyorum artık ona gelince konuşucaz dedim tamam dedi
Bide neden aramadın diyince mesela kızıyor o kadar anlamıyorumki onu
Annem izmirden ev alıyor onu aramıştı bi ara sonra annemden yine extra para istedi vermiyorsan burada işimi bırakıp gelemem demiş şimdi merak edip onlara uşaşamadığı için beni aramış ve bana şirin gözükmek için praya ihtiyacın var mı diyor olma ihtimali de var gerçekten duygularımı psikolojimi kafamı ruh halimi herşeyimi karıştırıyor
Oraya gittiğinde konuşman daha doğru olur şimfi ön yargılamış olmayalım
Gidip konuşucam umarım hem içimdekileri herşeyiyle ifade edebilirim hem de umarım manipule olmam🙏🏻
Hayırlısı diyelim ozomannn
Şey ben babamla konuştum ve annem boşanmak istediği için böyle olduğunu söylüyor maddi durumu da iyi değilmiş o yüzden bizimle çok konuşmuyormuş ne zaman arasam para istiyorsunuz doğal olarak diyor
Ben yurtdışına gidicem 2 sene filan sonra okul bitince dedim kim bana bu zor günümde destek çıktıysa öyle sonrasında da onlarla bitek iyi davrancam onlara önem vercem bitek dedim Şimdi çpk az bir miktar verebileceğini söyledi
Bide nasılsın?
Hayat nasıl gidiyor :))
Baban yalan söylemiyordur ama yani üzücü de olsa en azından dürüst gibi çünkü bu konuda yalan söylemenin ne ona ne de sana faydası olur
İyiyim öyle yuvarlanıyoruz okul işi cart curt
Sen nasılsın
Bu sefer kullanıyorum gibi olsun istemiyorum
İyi ben de yarın 3 senelik sosyal medyadan tanıdığım arkadaşım var onunla sonunda buluşcam yemge de geliyor kdmsmxk
Ben de bi aydınlanma oldu bide aşk ilişkileri genel ilişkiler filan onları düşünüyorsum öylesine
Sen hangi bölümdün?
İyi iyi ne güzel iyi eğlenceler şimdidennn
Ekonomi ve finans
Teşekkür ederim Emre
Ekonomi ve finansla hiç alakam yok nasıl başlarım? bilgin varsa paylaşabilir misin
İktisattan farkı yok aslında araya bi finans özelliği de giriyo
Muhasebe, borsa, sermayecilik (alakalı her şey), bankacılık, finansmanlık vb. Meslekleri barındırıyo
Şahsen daha mantıklı bölümlere (sen daha çok disiplinlisin mühendislik falan düşünmelisin fkfkfkf) yönelmeni tavsiye ederim
Yok be finansal okur yazarlık için istiyorum ben
Borsa vs vs yatırım online para kazanma açısından
Yatırım analizi ve portföy yönetimi diye bu sene ders var aldım gkgkfk tam mesleğine bastın
Para lazım işte jsjsj borsa işine girmem lazım veya ticaret vs vs bilmiyorum ama borsa net yapmalıyım
Borsa=legal kumar
Ehhehehe
Ama harbi öyle fkfkfkf youtubede öğreticiler var biraz izle anlıyorsun