Babam beni sevmiyor?

Küçüklüğümden beri annem ve babam sürekli kavga ediyorlar sürekli ayrılacağız boşanacağız diyip asla boşanmıyorlar. Neredeyse her günüm onların kavgalarıyla geçti. Arada bizi annemle evden atardı saatin geç olmasını umursamazdı. LGS'den düşük aldım diye (pek düşük değildi yaşadığım şehirdeki fen lisesi dışındaki hepsi tutuyordu) bizi evden attı alt komşuya gitmiştik o gün. Millete canı sıkılırdı gelirdi evdeki tencereleri saksıları yere atardı. Diğer insanlara karşı gerçekten aşırı nazik ve güler yüzlü bana karşıysa sürekli öfkeli. Zaten her zaman anneme karşı böyleymiş bari benden düzgün baba olmaz diyip beni doğurtmasaydı. Canı isteyince babalık yapıyor o da günde 5-10 dakika anca. Ondan sonra tekrar eski haline dönüyor. Bir de utanmadan ben iyi bir baba değil miyim diyor. Cidden şu dünyada onu sevmek için uğraşan kişilerden birisi olabilirim ama o en küçük şeyde bana sinirleniyor. Ne doğru düzgün para verir ne tatile götürür. Her bayramı zehir eder. Ne yapmam gerek cidden bilmiyorum lise sondayken hiç arkadaşım yok demiştim belki sorun sendedir demişti. Sırf masraf olmasın diye evden yemek götürüyordum mezuniyete bile katılmadım ama babam gidip kendi yeğenlerine para yetiştirmeye çalışıyordu. Babamın yeğenleri de cidden sorunlu tipler biri para yeme derdinde biri gideri inşaat kenarlarında gününü gün eder babam sabahtan akşama kadar amcamlarla onları arar. Ben kendi halimde boş boş takılıyorum ama beni onlar kadar sevmiyor. Cidden yoruldum öyle içimi dökmek istedim.

Babam beni sevmiyor?