Babam beni sevmiyor?

artık dayanamıyorum. Babam beni sevmiyor son zamanlarda benim psikolojik sorunlarım başlamıştı habire ağlamak istiyorum ve hiçbir şey yapmak istemiyorum artık dayanamayıp annemle paylaştım bunu babama gizlice artık iyi davran kendini iyi hissetmiyor falan diyordu daha yeni babam beni yine ağlattı bana çok kötü davranıp ben odamda ağlıyordum odaya geldi bir an beni düşündüğünü sanmıştım ama bana dediği şey şimdi annen gelsin birbirimize girelim bunu mu istiyorsun dedi sonra ben annem duymaz dedim ağladım beni düşündüğü için değil annem babama kızmasın diye böyle dediği için ağladım. babam hep böyle eskiden çok düşkündü bana 2 yıl önceye kadar sonra her şey değişti babamla annem boşanacaktı 20 gün falan ayrı kaldılar sonra babam eve tekrar döndü o zamandan beri hiçbir şey düzelmedi babam kardeşimi de daha çok seviyor ve bunu bana hissettiriyor ama babam bana numaradan da iyi davransa o iyi davrandığı zaman çok iyi hissediyorum ve onu seviyorum babam bana ne yaşattığını bilse keşke iyi anlaşan baba kızı görünce ne kadar üzüldüğümü artık babamın habire satış yapmak yerine telefon oynamak yerine birazcık da bana ilgi göstermesini çok istiyorum önemli olanın maddiyat değil maneviyat olduğunu keşke anlasa.
Babam beni sevmiyor?