Aile & Toplum Sizce kaç yaşına kadar yaşarsınız? Kullanıcı12re Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Hayat herkese kısadır Önemli olan hergün çalışmak Sizce kaç yaşına kadar yaşarsınız? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Benim bu hayatta sınavlarım bitmişse ölüm yakın aslında ben doktora gitseydim hayatım değişik olsaydı bence mideden giderdim diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bazen diyorum 1-2 yıl en fazla bazende hic ölmücekmişim gibi geliyor 😂😂😂 bilmiyorum yani 0 0 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı. Uzun kalmaya niyetim yok 0 0 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. 100 falan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim bu hayatta sınavlarım bitmişse ölüm yakın aslında ben doktora gitseydim hayatım değişik olsaydı bence mideden giderdim diye düşünüyorum
Bazen diyorum 1-2 yıl en fazla bazende hic ölmücekmişim gibi geliyor 😂😂😂 bilmiyorum yani
Yaradandan ötürü olanı ben bilmem.
Uzun kalmaya niyetim yok
ne bileleim azaraille pazarlık yapmadıkkı
En az 150.
Bilmem bana kalsa hemen ölebilirim
100 falan
Allah bilir
65 yaş