Baylar bayanlar yardım edin k*til olmamak için hangi yolu izliycem?

• Benim bi ablam var maalesef hala aile evindeyiz birlikte. Bencil, sorumsuz, fikirsiz biri. Dağıtır kirletir ben toplar temizlerim. Annem 55 yaşında, babam 65 yaşında yaşlı insanlar bir yere kadar yetişiyorlar eve diye evde Seyit onbaşı gibi tamir, temizlik, maddiyat, güvenlik her şeye yetmeye çalışıyorum. Annemle ben hem yaşlı anneanneme bakıyoruz hem babama hem ablama. Eli tutar ayağı tutar hiçbir işin ucundan tutmaz. Kavga edince domuz gibi olur beddualar eder. Benim artık canıma tak etti. *ldürme senaryoları kuruyorum kendimden korkuyorum. Psikolojik destekten desteğe koşuyorum antidepresanlar sinir ilaçlarından 15 kilo aldım, sosyal hayatım hiç yok denecek kadar az. Ulan evlensem kurtulsam desem sağlıklı bi kafa değil. Okul okudum yine aile evine geri döndürdüler beni kalamadım okuduğum ilde. Nolur bana akıl verin kafayı kırdım. Dün gece ağlayarak babama yalvardım lütfen bunu hastaneye falan yatırın evlenmiyo da öldürücek beni kahrımdan diye. Kimse çözüm bulamıyor bu ruh hastasına stresten beynimin kuruduğunu hissediyorum. Benzer bi şey yaşayan varsa nasıl çözüm buldu lütfen yardım edin
Güncellemeler
1 yıl
Bi de Instagram bağımlılığı var, 3-4 bin takipçisi var sürekli müzikli bangırtılı hikaye atıp tüm gün onları izliyo, gece 4e 5e kadar bangır bangır evin içi, sabah işe gidicem kapat diyip kavga çıkarana kadar uyarsam da kapatmıyor, dövüyosun beni diye insanlara kavga anında ses kayıtları videolar atıyor, dövsem gam yemiycem, 40 yaşında insan velet velet tavırlar her Allah'ın günü baş ağrısıyla yatıyorum yatağa ağlaya ağlaya uyuyorum çok bunaldım
Baylar bayanlar yardım edin k*til olmamak için hangi yolu izliycem?