Lise son sınıfım ailemden nefret ediyorum sınavada hazırlanıyorum ama baş edemiyorum yaşadığım site ortam komşular çok baskı var ergen çocuklar birleşip baskı kuruyorlar üzerimde oysa ben kimsenin olmad8ğı sade bir hayat istiyorum ne yapmalıyım intihar edecem artık yemin ederim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sacma sapan düsüncelerden kurtul destek al
Ne demek saçma sapan düşünceler
Intihar etmek normal düsüncemi?
Yardim lazim sana farkinda degilmisin
Haklısın kusura bakma peki ne yapmalıyım
Nasıl yardım alayım
Hayir ne kusuru
Bak önce o düsünceden kurtul
Sen ölünce hic bisey düzelmicek
Gidebilirsen bir psikologa git
En yakin arkadasin kimse ona icini dök
Kendi icine atarsan sana zarari olur
Tm onu silelim kafamızdan peki ne yapmalıyım şimdi yeni yeni ergenliğe girmiş aptal bir kardeşim var benden 5 yaş küçük bana kafa tutuyor o kadar artık onu uyardım sonra dayak attım ama yine benimle ugrasıyor artık dövsem ailem polis çağırıp beni yurda vereceginj soyluyor yani bende arada kaldım istesemde dovemiyorum ve çok baskı bissediyorum işte birinci katta oturuyorum her zaman dışarıdan ses geliyor ben ne yapacağım okul kazansam yaz ayları yine geliyorum buraya yine katlanacagım ben ne zaman bagımsız olacagım güzel ablacım 🥺🙏
Ne yap et ise gir iyi kötü deme her isi yap mesela garsonluk yap bime gir temizlik bile olur kendi parani kazan
Birikim yap aninda cek git ordan sana kötü gelenleri teker teker sil bu kendi ailen bile olsa
Ablam sınava gireceğim ne işe gireyim benden bi iş becerisi olmaz
Ha bide bu kardeşi ben ne yapayım en iyisi görmemezlikten gelmek diğil mi
Kardesini dövme yazik ona da onun da senden baska simaracagi kimse yok keske birbirinize destek olsaniz ikiniz daha iyi gecinseniz sen de o da cok daha rahat edersiniz o evde
Lise son kac yas oluyor? Ben almanyadayim ordaki okul seyini bilmiyorum
Ha yani bana kötü gelenleri teker teker bulup dövmeyeyim sadece hayatımdan sileyim ablacım bak ben sitede oturuyorum 1. katta yaz aylarında dışarıdan ses geliyor bu kişilerde benim sildiğim kişiler ama katlanmak zorunda kalıyosun hani keşke gökten para yağsada elon musk yardım etsede şu an bana başka bir şehirde başka hayat kurma imkanım olsa ha ileride olacak inşallah ama keşke şimdi olsa ablacım ben 18 yaşındayım bu arada sen kaçsın ablam
Bak iste bu senin asil sorunun kendini kücük görüyorsun neden elinden is gelmesin? Digerlerinin de geliyor sa senin de gelir kendine güvem ve kendinle barisik ol ben herseyi yaparim de lütfen
Ablam sen almanyadasın ya kaç yaşındasın
Ben son sınıfım küçüğüm yani
Bende 24 yasimdayim
Disardakileri umursama kulaklik tak? Kütüphane? Oraya git dersine calis?
Ben evdende çıkmıyorum ki asosyal biriyim bu arada sen almanyadasın ya çok rahatsındır şimdi ablam orası türkiye gibi değildir öf yaa
peki sınavı kazanınca bitiyor mu pu psikoljik çöküntü onu anlamadım
Bu senin elinde güzel insan yasadigin yeri sen güzellestirceksin
Çok üzülüyorum böyle gencecik insanlar bukadar isyanda oluncs
Bence seninki bitmez senin kendine iyi bi hobby edinmen lazim mesela spor? Futbol bisey yap ki tüm enerjini oraya harca ve yine diyorum is sart
Evet katılıyorum bişey merak ettim sen 24 yaşındasınya ablam ne kadar senedir ordasın veya nasıl gidebildin oraya hani oranın dilini öğrenme vs vs. Onu merak ettim yani yanlış anlama beni lütfen
Bence ben ders çalışmaya başlasam düzelicek gibime geliyor ablacım bence yani oraya odaklansam saçma sapan düşüncelerden kurtulmuş olacağım bence
Cevap gelmiyor peki yardımcı olduğun için teşekkür ederim ablacım hoşça kal🖐️
Ablacım dayanamadım ordamısın?
Ben burada dogdum
Sende gelebilirsin bunda bi zorluk yok okumak icin bile gelinir
Abla orada mısın?
Evett
Geldim
Tm o zmn
Diyorum ki ben gelemem ya jdjfjfj yani gelmem ne yapayım orada ailem burada buranın şartlarına alıştım sen rahatsındır şimdi orada
😒 sen ne istedigini bilmiyorsun ki
Anlamadım
Rahatliktan kastin ne? Benim annem babam yok? Hastayim mesela yani bilmiyorum neyim ya da nerem rahat? Parami diyosun? Onun icinde it gibi calisiyorum
Ayy çok üzüldüm ablam neden annen baban yok 😫😥
Ya rahatlık derken türkiye gibi stresli bi ülkede deyilsin işte her şey orada pahalı değil hani örnek vermek gerekirse onu diyorum
Anlatmaya kalksam aglicam toparlanamicam
Sana demek istedigim su hersey senin elinde almanyaya okumak icin gelen turist gibi gezmeye gelen de cok bi hayale bi hedefe odaklan ne istedigini bil ona göre ugras cabala
18-19 yasinda gencecik delikanlisin her isin de dersinde altindan kalkman gerekir ben simdi cikiyorum iyi geceler
Oy kurban olduğum sana ablacım keşke gerçekte sarılsam sana dertleşsek birbirimizle ben 18 im sen 24 ama olsun anlıyorum seni çabalıyacağım söz
İyi geceler ablacım 😫🖐️
Cok teşekkür ederim
Günaydın ablacım ordamısın
Dün gece gözlerim doldu seni düşünüp uyudum şimdi uyandım yazdım az önce zaten orada mısın ablacım ❤️
Ablam neden mesajıma dönmüyorsun
Calisiyordum eve geldim yemek yaptim yeni buraya girdim hep burada degilim ki nasilsin naptin
İyi olmaya çalışıyorum ablacım keşke sana sarılabilsem derdimi anlatabilsem ❤️
Sorunu begenicem ulas bana tamam
Tıklıyorum buraya atıyor
Profiline bakanıyor yani ne yapıcaz
Yani bakılmıyor demek istedim
Simdi
Tmmdır