Ben almakta fazla başarılı olmadığımı fark ediyorum. Mesela geçenlerde kahvaltıya davet etti birisi, seni arabayla alacağım falan dedi. Ben o öyle deyince umutlanmasin diye arabayla almasını istemedim ama umutlanacaktiysa da umutlansaydi. Bir kadını evden arabayla almanın bir anlam ifade etmediğini anlamış olurdu. Ayrıca da belki güzel bir arkadaşlık fırsatını kaçırmış oldum. Neden insanlara bu kadar kapalı ve katıyım bilmiyorum.. Mesela kızlar erkeklerle arkadaş olunca bir süre sonra o erkek yürüyebiliyor, kız belki arkadaş olunca erkeği çekici bulmamış olabilir ama erkeğin kıza yürüdüğü esnada daha çekici bulabilir... Bilmiyorum işyerinde de o erkeğe biraz sert davrandım, geldi bana hayatım canım cicim dedi biraz ters davrandım galiba. Uzaklaştırdım, acaba geri dönüşü olabilir mi bunun? Hala beğeniyordur büyük ihtimalle. Ben tabi sadece arkadaş olarak geri dönüşü olabilir mi onu merak ediyorum.. Hem de sadece onunla değil, onun arkadaş çevresiyle de yakinlasabilirdim..
Başka kızları görüyorum, sevgili olmayı düşünmediği bir erkekle sevgililer gününde erkek teklif ettiği için yemeğe çıkabiliyor. Ya da belki sonrasında düşünmemiştir, bilemem. Sonradan öğrendim kızın başka bir sevgilisi olmuş ve ayrılmış ondan da. Yani erkeklerden almaktan çekinmeyen kızların daha fazla sevgilisi oluyor sanırım, daha fazla insan tanıyor. Ne kadar fazla insan tanirsan kendine uygun uzun süreli ilişkiyi bulma ihtimalin de artıyor..
Siz verileni almakta ne kadar başarılısınız? Dişil enerji deniyor buna işte..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer