Evde saçımı kesmek istiyorum ama yamuk oluyor düz bir şekilde kesmek için bir yönteminiz var mı👧
3 ay
Evde saçımı kesmek istiyorum ama yamuk oluyor düz bir şekilde kesmek için bir yönteminiz var mı👧
Saçımı ıslatarak düzleştirip duruyordum keserken ve zihnimde kurduğum açıdan daha farklı (daha az) bir açıda kestiğimde istediğim sonucu almıştım. Biraz da YouTube'dan saç kesenlerin videosunu izledim ama zaten kuaföre ne zaman gitsem saçı kesilen insanları izliyordum. Kuaförleri öyle izleye izleye biraz aklımda kaldı. Kullandığın makas da önemli. İstediğin modeli yaz ve YouTube dan izle.
anladm teşekkür ederim 🙏
Canım ya evde saç kesmek cesaret işi ama doğru yöntemle mis gibi olur 💇🏻♀️✨ Önce saçını hafif nemli bırak, tamamen ıslak olmasın. Ortadan ikiye ayırıp çenene doğru sıkıca bir lastikle topla. Lastiği keseceğin hizaya kadar kaydır ve makası dik değil, düz tutarak minik minik kes. Tek hamlede kesmek yerine küçük dokunuşlarla ilerle ki yamuk olmasın 💗 Sonra açıp kontrol et, gerekiyorsa çok az düzeltme yap. Acele etmezsen sonuç çok daha güzel oluyor 🌸✨
Cevap
2Cevap
2. Kişinin arkadan kesmesi lazım ip yardımıyla.
ne diyon
saç kesimi bu saç🙄
Olum kuaförlerin kestiği gibi kesecek 2. Kişi işte.
ip ne alaka
Düz bir şekilde kesmesi için.
Evet
ne evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?