Aile & Toplum Yas süreciyle nasıl başa çıkarsın? vibewithsofia Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor çok sevdiğiniz birinin öldüğünü hayal edin.. onun yokluğuyla, yas süreciyle nasıl başa çıkardınız? Yas süreciyle nasıl başa çıkarsın? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Ben zamana bırakırdım ama unutamazdım hiç bir şekilde 1 1 Yorumla vibewithsofia 1 yıl Unutulmuyor evet :)
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yavaş yavaş o olmadan yaşamayı öğrenmek lazım ama zor bir süreç tabiki 1 3 Yorumla vibewithsofia 1 yıl Evet çok zor Yorumla MrConfused 1 yıl Başın sağolsun… Yorumla vibewithsofia 1 yıl teşekkür ederim... Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Evet babam öldü cok zor cok aci ama bende bi baba olduğum için hemn doğrulup tekrar hayatıma devam etmeye çalıştım ve yapmak zorundaydım 1 2 Yorumla vibewithsofia 1 yıl Huzur içinde uyusun babanız, evet birçok kişide böyle oluyor galiba, çocukları var diye hemen hayata devam etmek zorunda kalıyorlar Yorumla 303_mustafa 1 yıl Ne yapiyorsun Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Doya doya acımı yaşayarak Zamanla unutuyorsun aklına bilr gelmiyor. 1 0 Yorumla
asiriuzuluyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl insan zamanla o acıyla yaşamaya alışıyor 1 1 Yorumla vibewithsofia 1 yıl Diyorsun Yorumla
aykırıinsan33 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Çok yakınınız mı 1 2 Yorumla vibewithsofia 1 yıl Evet Yorumla aykırıinsan33 1 yıl Çok zor biliyorum, olmayan birinin anılarıyla yaşamak Yorumla
TheBourty Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 899 cevap paylaştı. Sessizlik sabır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben zamana bırakırdım ama unutamazdım hiç bir şekilde
Unutulmuyor evet :)
Yavaş yavaş o olmadan yaşamayı öğrenmek lazım ama zor bir süreç tabiki
Evet çok zor
Başın sağolsun…
teşekkür ederim...
Evet babam öldü cok zor cok aci ama bende bi baba olduğum için hemn doğrulup tekrar hayatıma devam etmeye çalıştım ve yapmak zorundaydım
Huzur içinde uyusun babanız, evet birçok kişide böyle oluyor galiba, çocukları var diye hemen hayata devam etmek zorunda kalıyorlar
Ne yapiyorsun
Doya doya acımı yaşayarak
Zamanla unutuyorsun aklına bilr gelmiyor.
eve kapanırdım Allah yaşatmasın
insan zamanla o acıyla yaşamaya alışıyor
Diyorsun
Çok yakınınız mı
Evet
Çok zor biliyorum, olmayan birinin anılarıyla yaşamak
Çıkmam
Sessizlik sabır