Bu sapığın önceki sapık olma olasılığı var mı?

Şöyle anlatayım. Öncelikle anlatacağım olay uzun. Baştan diyeyim. Okumak istemeyen okumasın. 96 doğumluyum. Lise 1 de okuduğum okulda sınıf arkadaşlarımdan birisi bana aşık oldu. İlerleyen zmnlarda aklma kalbime girdi sevgili olduk. Ama ben körcahilim o zamanlar, asla bilmiyorum sevgililik nedir nasıl olur. Neyse sapık çıktı bu. Ayrıldım, bu beni bırakmadı. Yıl bitti okul değiştirdim. Lise 2de benim nerde olduğumu mu araştırdı bilmiyorum ama hemen benim okulumun bitişiğindeki okula nakil olmuştu lise 3te. Lise 4te de ordaydı haliyle. Mezun olduk filan. Ben kuran kursuna gidiyordun mezun sonrası 2 yıl. Bu süreçte bu beni tehdit etti dedi ki benle evlenmezsen aileni arar sana iftira atarım. Ne iftirası olduğunu söylemedi. Hatırlamıyorum da geçmş zaman. Brn bunu polise cersim kurtuldum. Günümüze dönüyoruz. Başka bir adamla evliyim şu an. 2 çocuğum var. Mayıs Haziran ayı civarı yeni bir sapığım oldu. İnstagramımı kopyalamış yani bütün fotoğraf ve videolarımı kaydetmiş. İnanmadım, benim adıma bir sürü hesap açmış bana oralardan istek atıp duruyodu fotoğraflarımı da paylaşmış post olarak. Baktım durum ciddi. Tek istediği de onu (konu başlığı dolayısıyla anlatamıyorum ama anladınız siz) uygunsuz bir şekilde izlemem. Bunu yapınca eline ne geçicek dedim bilmem dedi. Ben bunu biraz konuşurturdum güya kendi fotosunu attı, adını söyledi filan. En sonunda başa çıkamdm adliyede aldım soluğu. Beni şikayet etmcn demi demelere başladı. Adliyeye gttğmi ve dilekçe vereceğimi söyldm. İnanmadı. İnstadan sesli aradı açtm, arkadan gelen seslerle inandı suratıma kpttı. Baronun yerini srdm onlar da cvpldı o zmn inandı. Sonra mesaj attı ve dedi ki eğer beni şkyt edrsn (takip ettiklerime girip eşim tarafını bulmuş ss atmış bana) ailene knştklarmzı atarım. Dedim ki gülerek :D atarsan kendi bacağına sıkmış olursun :D çünkü benim asla bir yanlış knşmm yok. Ss alsa da full onun sapıklığı. Sonra bir müddet peşimi bıraktı. Sizce bunun da o olma olasılığı var mı? (HikayeDevamı güncellemede, sığmadı :D
Güncellemeler
1 yıl
benim adli dil okumş arkdşm car. Bunları ona anlattm. Bunjn o olma olasılığı yüksek fedi. Tehdit dili aynıymış. Spesifik kullandığı kelimeler var mı dedi, lise 1deki yavrum filan derdi dedm bu da sürekli askm diyip duruyo dedm aynı şey dedi. Neyse, ben evvelki gün instamı kapattm. Facemi de. Dün de bu herif eşime mesaj atmş dmş ki karının sevglsi bana yazdı. Allah aşkına bu ne ya? Yine aynı stil tehdit bakın. Aileye iftira yoluyla şikayet.
Bu sapığın önceki sapık olma olasılığı var mı?