Gelecek kaygım var sizce ne yapmalıyım?

gelecek kaygımın olduğu konuyu anlatmak istiyorum. gerçekten kendimi kötü hissediyorum ve burada benden büyüklerin, tecrübelilerin bi nebze olsa iyi geleceğini düşünüyorum. 18 yasındayım ve 1.5 senelik bir iliskim var yasıtız. bundan yaklasık 2 ay önce calıstığı is yerinde kötü bi olay yasadı. oradaki kadın bir calısan (yüksek bi kademede) onu wcde cekmekle sucladı vs. isinden etti kadın kısacası. bi gün bile süphe etmedim sevgilimden cünkü nasıl biri olduğunu ailesini biliyorum benim ailemle de cok sıkı bi iliskisi vardı oğulları gibi görürlerdi bize gelirdi gercekten aile gibiydik. ama bu konuyu öğrendiklerinde basta inanmasalar da sonradan orada calısanlar bin tane laf söylediler yok telefonunda resimler varmıs yok bilmem ne fakat incelenmesine rağmen hiç bişi bulunmamıs ve her seyi gectim kadın sadece böyle düsünmüs kimsenin kanıdı yok sadece bi laf atılmıs böyle ve bu damga vuruldu ailemle bu meselelerden dolayı cok kavga ettik hatta aileler birbirine girdi diyebilirim ailemin benim üstümdeki baskıları arttı telefonumu bilgisayarımı aldılar 2 aydır halen bi baskı söz konusu ve ben bundan cok etkilendim. erkek arkadasım da aynı sekil. biz nolursa olsun her zorluğa rağmen iletisimde kaldık birbirimizi seviyoruz. ileride ailemin de o kadar desteklediği bir insan öylece silindi onlar icin ve ben buna cok üzülüyorum cünkü tamamen haksız yere. ne onun ailesi destek oldu ne de bi baskası. sikayetci olmasına bile müsaade etmediler. ben cok istedim ailemin ancak böyle ikna olacağını söyledim ama hiç bi şekilde olmadı. şimdi gelecek hayalleri kurarken napacağız diyoruz ben kaçacak mıyım ailemi bırakıp gidecek miyim, yapamam. bundan bi 4 5 sene sonrasında her sey unutulur mu düzelir mi tekrae cıkıp gelse ailem ister mi gercekten böyle kara bi belanın icine düsmüs vaziyetteyim. tek carenin o kadının ailemle görüsmesi diye düsünüyoruz ama bilmiyorum. düsüncelerinizi veya tavsiyelerinizi dinlemek isterim, tesekkür ederim

Gelecek kaygım var sizce ne yapmalıyım?