Arkadaşlarımızdan sıkılıyor muyuz?

Bir süre sonra hepimiz başa sarıyoruz. Sürekli aynı konularda muhabbetler vs. Belirli aralıklarla görüşülmeli bence, birbirimize kabak tadı vermeyelim. Tabi iş yeri ve okul ortamında her gün görüştüğümüz insanlar olabilir, bu ortamlar haricinde diyorum. O ortamlarda bile sıkıyor bazen insanlar. Mesela işyerinde çok kendini beğenmiş bir arkadaşım var, ya onun yanında oturamiyorum 2 saat. Bir de o şimdi tek oturuyor sayılır, yani enerjisinden beslenecegi pek bir insan yok. Ben yanına gelince adeta enerjimi emmeye çalıştığını hissediyorum, kısa kesiyorum. Ben telefonda önemli bir konu var, onu halletmeye çalışırken, gelmiş bana bu aralar ne okuyorsun falan diyor. Dedim bir şey okumuyorum. İnsan bir hal hatır sorar, ne yapıyorsun, nasılsın der. Benim önemli işlerim var, gelmiş ne okuyorsun diyor. Mecbur kalmasam onun yanına oturmazdım zaten. Sonra başka bir şey söylüyorum, kendisiyle alakalı çok konudan bağlantısız bir şey anlıyor. Psikolojisi bozuk gerçekten.. Kendi dünyasında yaşıyor.. yazık üzüldüm şu an o kadar yerdim ama 😄

Arkadaşlarımızdan sıkılıyor muyuz?