İkimizde üni 3. sınıftayız. Beraber 1 yıldır felan kalıyoruz. Yaklaşık 3 yıllıkta ilişkimiz var. Fakat eve sürekli arkadaşlarımız geliyor. Ama sürekli her gün. İçip içip bizim evde sızıyorlar. İlk başta eğlenceli geliyordu dersler felan da çok sallamıyorduk zaman kalıyordu. Son zamanlarda hiç zaman kalmamaya başlamıştı. Öğrenci miyiz yoksa ayyaş mı belli değil. Fakülteden çıkıp yarı zamanla işe gidiyoruz ikimizde iş bitince çıkıp bara gidiyoduk. Gitmediğimiz zamanlar yine bize doluşuyorduk. Fakat ben artık işin ciddiyetini anladım. Sevgiliyiz evde yalnız değiliz. Cinsel olarak ev kalabalıkken ayık değilken ne olup bitiyor farkında değiliz. Bunlardan dahası dersler feci şekilde aksıyor. Bundan bahsettim sevgilime. Azaltırız dedi. 1 aydır felan bara gitmiyoruz. Ama inatla arkadaşlarımız gelmeye devam ediyor. Bugünde dedim ki sen kendi arkadaşlarını uyar bende kendi arkadaşlarımı. Eğleniyoruz kasma felan dedi kibarca konuştu kaba şekilde söylemedi. Sonrada evde değil barda takılırız dedi. Ya eğlenmek alkolle mi oluyor sadece anlamıyorum. Ama bunada laf edemiyorum alkol olayına. Çünkü yüzüme vurabilir sende öyleydin diye. Derdimi nasıl anlatıcam?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevgilinden ayrılmayı düşünebilirsin çünkü alkolün girdiği yerde hayır olmaz sen de ne güzel bunu farketmişsin kendini toplamaya çalışıyorsun. Umarım Allah herkesi doğru yola çevirir. En iyisi bu illete hiç bulamamak.
Ya alkole karşı değilim ama farkettim ki bknu çıkardık. Oda iyi biri biliyorum. Fakat artık alkol bizde sarhoşluk etkisi felan yaratmıyor. Sağlığımız eminim ki berbat durumda. Oda kötü biri değil ve aşığız da. Ama bilmiyorum nasıl açıklayacağım.
İşin boku çıkmış hele erkek ağırlıklı ise gruplar kotu
Öncelikle arkadaşlarınızla konuşun. Ben de benzer dertler yaşıyorum
Evet ama erkek arkadaşımda sanırım eğlence hayatının coşkusunu bozmak istemiyor barda takılırız diyip geçti
Mesaj atabilir misin bana
Ya bu gerçekten bağımlılık eksikliğini hssediyor insan
Atıyım
İki ucu b*klu değnek
Baya
Hocam bence direkt konuş. Yüzüne vurursa o onun karaktersizliği. Neticede fikirler değişebilir ki değişen fikrin olması gereken bir şey. Yaşadığın hayat kimseyi alakadar etmez de ama yaşam kaliten düşüyor ki sende fark etmeye başlamışsın. Alkol yine almak isterseniz baş başa alın sevgilinde buna karşı çıkmaz büyük ihtimalle ama başkaları olunca iş sakat.
Kesinlikle sağlıktan da kayıptayız. Eğlence alkol değil onu anladım. Ve sırf alkol değil barlar renkli ortam da bağımlılık yapmış. Çok zorlanıyor insan.
Valla hocam iraden varsa halledersin yerine farklı hobiler veya farklı şeyler bulursan neden olmasın başta zorlanırsın belki ama sonradan alışırsın. Misal kendimden örnek verirsem ben de bir dönem alkol kullanıyordum ancak renkli ortamlarda bulunmazdım ha diyelim bulundum ortamın rehavetine kapılıp alkol hiç almadım. Sonradan (meyhane) ortamlardan kendimi soyutladım insanın canı istiyor ama farklı şeylere kafa yorarsan kolay yani. Ha belki olumsuz bir olay yaşarsan etkisi daha çabuk oluyor...
Evet birde hayatta kalma telaşı sardı insanı. Birikmiş paramız vardı yüklü miktarda. İkimizde ailelerle limoniyiz. Abim bana arada para yollar eder. Ama yarı zamanlı işlerden de çok kazanmıyoruz. Birikmiş parada suyunu çekti. Bu gidişle ortada kalıcaz. Sürekli ben hallederim diyor. Onun maddi durumu iyi daha yüklü para gönderiyor annesi ama sürekli aileden geçinemeyiz ki.
Hocam hazıra dağ dayanmaz. Ama bence şundan emin ol. Arkadaşın seninle birlikte yaşamak istiyor mu yoksa ortamlar mı cezbediyor. Aksi durumda bu hikayede yanan sen olacaksın gibi duruyor.
İkimizde de sevgi var kesinlikle. Zaten zorlu şeyler de yaşadık sırf birlikte olmak için. İkimizde aynı huy aynı karakter. Ama ortam sorununu nasıl halledicez bilmiyorum.
Hocam geçmiş zamandan bahsetmiyorum. Bazı şeyler olmuştur illaki ancak ben şuandan bahsediyorum ortam sorunundan mesela bazı şeyler alışkanlığa düşmüş olabiliri söyledim. Zaten konu sen-o ise aklına takılan bir şey olmaması gerekiyor.