Arkadaşlarımız sürekli bizde?

İkimizde üni 3. sınıftayız. Beraber 1 yıldır felan kalıyoruz. Yaklaşık 3 yıllıkta ilişkimiz var. Fakat eve sürekli arkadaşlarımız geliyor. Ama sürekli her gün. İçip içip bizim evde sızıyorlar. İlk başta eğlenceli geliyordu dersler felan da çok sallamıyorduk zaman kalıyordu. Son zamanlarda hiç zaman kalmamaya başlamıştı. Öğrenci miyiz yoksa ayyaş mı belli değil. Fakülteden çıkıp yarı zamanla işe gidiyoruz ikimizde iş bitince çıkıp bara gidiyoduk. Gitmediğimiz zamanlar yine bize doluşuyorduk. Fakat ben artık işin ciddiyetini anladım. Sevgiliyiz evde yalnız değiliz. Cinsel olarak ev kalabalıkken ayık değilken ne olup bitiyor farkında değiliz. Bunlardan dahası dersler feci şekilde aksıyor. Bundan bahsettim sevgilime. Azaltırız dedi. 1 aydır felan bara gitmiyoruz. Ama inatla arkadaşlarımız gelmeye devam ediyor. Bugünde dedim ki sen kendi arkadaşlarını uyar bende kendi arkadaşlarımı. Eğleniyoruz kasma felan dedi kibarca konuştu kaba şekilde söylemedi. Sonrada evde değil barda takılırız dedi. Ya eğlenmek alkolle mi oluyor sadece anlamıyorum. Ama bunada laf edemiyorum alkol olayına. Çünkü yüzüme vurabilir sende öyleydin diye. Derdimi nasıl anlatıcam?
Arkadaşlarımız sürekli bizde?