Aile & Toplum İnsanlardan uzakta yaşamak için nereyi seçerdin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncelle İnsanlardan uzakta yaşamak için nereyi seçerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Supers0nic Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Tabi yapay zekada durur mu?Yapıştırmış reklamı. 😁 1 1 Yorumla Soran 1 yıl O ney mk 😂 Yorumla
Clawxy Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Tamamen uzakta yaşamak istemem ama belli zamanlarda uzaklaşmayı herkes ister bir dağ evi olabilir şöyle hem ısıtmalı hem soğutmalı lüx olucak gidiceksin tek ses şöminedeki odun çıtırtısı gece cırcır böceği ve hafif rüzgar :-) 0 0 Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Insanlardan neden uzakta olayim istemezdim 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Safff Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Orman 1 20 Yorumla Soran 1 yıl Hayalimdeki yer Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kimsecikler yok senin canını yakacak kimse yok Yorumla Soran 1 yıl Küçük bir dağ evi olsun korunaklı sabahları yürüyüşe çık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mis gibi Yorumla Soran 1 yıl Beğenir misin hayal kuralım senle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok sağol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güvenmediklerimle hayal kurmam Yorumla Soran 1 yıl Tanımadan güzel önyargı 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yürüyen birine benziyorsun herkese ve bayağı yaşın büyük Yorumla Soran 1 yıl Kısa bir hayal kurma ortaklığından ne zarar gelebilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dikkatli okuyun Yorumla Soran 1 yıl Senin yaşın kaç ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 20? Yorumla Soran 1 yıl 32? Hyt olduk iyimi 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne. Yorumla Soran 1 yıl Hayalde yaşa takılan 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir şey değil ya 12 yaş fmmfmfm ve yürüyen biri Yorumla Soran 1 yıl Benim 13 yaş büyük manitam vardı çok abartma 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öh. Yorumla Soran 1 yıl Çokta abartma kendi kendine yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tabi yapay zekada durur mu?
Yapıştırmış reklamı. 😁
O ney mk 😂
Tamamen uzakta yaşamak istemem ama belli zamanlarda uzaklaşmayı herkes ister bir dağ evi olabilir şöyle hem ısıtmalı hem soğutmalı lüx olucak gidiceksin tek ses şöminedeki odun çıtırtısı gece cırcır böceği ve hafif rüzgar :-)
Insanlardan neden uzakta olayim istemezdim
Safff
Orman
Hayalimdeki yer
Kimsecikler yok senin canını yakacak kimse yok
Küçük bir dağ evi olsun korunaklı sabahları yürüyüşe çık
Mis gibi
Beğenir misin hayal kuralım senle
Yok sağol
Güvenmediklerimle hayal kurmam
Tanımadan güzel önyargı 😂
Yürüyen birine benziyorsun herkese ve bayağı yaşın büyük