Herhangi bir tartışmada ileriye dönük ciddi düşündüğünüz insanla alakalı kafa karışıklığı yaşadığınızda o insan yanlış insan mıdır?

Şüphesiz bir ilişkide tartışma yoksa o zaman sağlıklı olmadığını düşünürüz çünkü bir insanı kriz anında tanırsın en çok. Size davranışı, alttan alıp almayışı ya da çabuk pes edip etmeyişi mücadelesi vs kısacası kararlarınızı da bu davranışlara göre verirsiniz. Benim sıkıntım tamam sık sık tartışıyoruz ama artık aile tanışması olacak hep kafamda en ufak sorunda “yok ya olmaz evlenilecek biri değil/ doğru mu yapıyorum bu insanla olur mu/ hayır bununla bir gelecek düşünemiyorum….” Gibi kendime sürekli sorular soruyorum kafam inanılmaz derecede karışıyor karar veremiyorum ki bide günümüzde evliliklere bakacak olursak artık kısa ömürlü oluyor. Birde çok yakın zamanda kız kardeşimin kocası onu sebepsiz yere terkedince iyiden iyiye korkmaya başladım…

Herhangi bir tartışmada ileriye dönük ciddi düşündüğünüz insanla alakalı kafa karışıklığı yaşadığınızda o insan yanlış insan mıdır?