Çocuktan sonra karımla aram açıldı?

Merhaba biz karım ile yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve Avrupa’da yaşıyoruz her yeri gittik gezdik beraber güzel bir ilişkimiz vardı fakat karım sürekli benden bebek istemeye başladı onu çok sevdim ve henüz ilişkimizin 6. ayında hamile oldu. Benim ilk bir kaç sene çocuk istemediğimi bilmesine rağmen sürekli bununla alakalı korunmanı istemiyorum, çocuk hemen olmuyor 1-2 yıl denememiz gerek diyor sürekli ve manipüle etti beni ve ilk seferinde hamile kaldı, benden önce koşarak gidip ailesi ile paylaşması ise de ayrı kırıcı hadi neyse, ilk başta tek başına evi nasıl geçindireceğim falan diye diye korkuyordum zaten fabrika işçisiyiz aldığım para kiraya zor yeterken hem tek çalışıyorum hem sürekli eşimin bebekten önce yaptığı 8. Bin Euro borcu kapatmanın peşine düştüm. eşim sağolsun kendisinden bir şey istesem çocuğu ön plana sürüp işin içinden sürekli çıkıp gidiyor. Bağrıyor, kızıyor.
Bebeğimizin yaşı geldi, bana ben 1. ayımda çalışır işe girerim diyen karım gitti, bir elinde bebek bir elinde telefon akşama kadar oturan bir kadına dönüştü. Artık salonda uyumaya başladım çünkü bebek hala bizimle yatıyor. Ben günde 14-15 saat çalışıyorum ve çatı katında tek yatmaya başladım. Ya para yetiştirmeye çalışıyorum ya fırça yiyorum. Ben artık gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.

Çocuktan sonra karımla aram açıldı?