Sizce şu an insanlar ciddi amaçla nasıl tanışıyor genelde?
20 gü
Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiirinin son mısraları Hayat insana sunulmuş bir armağandır diye biter
Sosyalleşme insana ait bir olgudur
Ve insan etkileşim içinde olan bir varlık
Bu nedenle bir çok olgu yöntem var
Mesala ben burdan çok güzel dostlar edindim
Ediliyorum
As olan samimi içten hesap veren hesap vermeyi onurlu bir yaşam tarzı haline getiren bir üslup
Dürüstlük samimiyet
Yaratılanı yaratandan ötürü hoş girmek ve olay bu
Ciddi amaçla tanışacak kişi karşı tarafa bunu iliklerine kadar hissettirir merak etme gözlerine baktığında kendini görüyorsan bilki o adam ciddi anlamda düşünüyor ciddi değilse zaten samimiyetsizliği yüzüne vurur
Ciddi düşünerek tanışan kalmadı be abla, herkesin derdi tek gece, tek gecenin sonunda tekrar yapmak istenirse o zaman daha samimi olunuyor maalesef... kısaca bu devrin insanı değilim.
Misal ben evlilik diyorum direk.. Yaş geçiyor ömür bitiyor... Niyet önemli olan.. Bunu sanal ya da gerçek ortamda belli ediyor insanlar kendilerini zaten..
Cevap
26Cevap
Merhaba,
Direkt niyet söylenir, evlilik düşünüyorum, evlilik üstüne tanıma tanışma sohbet muhabbet uyum olursa görüşürüz buluşuruz filan filan! 😅
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif!
Tanışmak en sıkıcı olan kısım hep aynı şeyler...
Iyi işi gücü olan erkekler , yine kendileri gibi iyi işi gücü olan kızlarla tanışıyor para imkan olunca evlilik olabiliyo, is hayatları sallantıda olan erkekler işsiz kızlar da takılıyor sadece birbirleriyle sonu ciddi olmuyo
Aceleci yaklaşmayan tutarlı konuşan saygıyı ve ne istediğini bilen insanla süreç ilerliyor diye düşünüyorum
Valla hiç bilmiyorum bu sorunun cevabına benim de ihtiyacım var ben ciddi amaçlı görüşüp tanışmak istiyorum 😂
Bizim burada genelde takıldığın ortamda tiplemeler aynı ve hep tanıdığın bir tanıdığı çıkıyor. Öyle kaynaşılıyor
Görücü usulü. Aracı her iki tarafında niyetini bilince oluyor sanırım.
Görücü usulü oluyor sanki
Ciddi amaçla tanışmıyor
Ciddi tanışma isteğim yok o yüzden pas
Ablacım sen artık bunları düşünme bence 😅
Ciddi amaçla kimse tanışmıyor
genelde amaçları farklıdır
Doğal ortamlarında...
Ciddi amaçla kimse tanışmıyor ki gadası
selam diyerek
Onu bende bilmiyorum
Paran varsa ciddi olur
bende bilmiyorum