AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Önemsemem benden öncesini , benimle birlikte olduğu süreç benim için önemli
önemsemem diyorsunuz ya; mesele sizden önceki kız kardeşiyle y@tmislar , buna da mı banane dersiniz?
Yuh, midem bulandı gece gece teşekkür ederim.
Kız arkadaşı pardon, bacım kfosodjsod
Benimle tanışmadan önce , Kız arkadaşıyla birlikte olup olmamasıyla ilgilenmiyorum. Dürüst oluşuyla , birlikte olduğu kadın hakkında konuşurken takındığı tavıra, çalışkan oluşuna nazik ve kibar tavrına , adaletli oluşuna, yere çöp atmayacak kadar insana saygısı olan , birinin üzerine basarak değil de. Kendi alın teriyle yaşam standardını sağlayacak kadar liyakatli oluşuna dikkat ediyorum
Aslında beni sevdiğini ve bana aşık olduğunu hissediyordum daha doğrusu değer veriyordu, kendimi iyi hissediyordum ama bu geçmişte yaşamış olduğu durum beni biraz kendinden uzaklaştırdı
Kesinlikle önemlidir. Bak önemli değil demek sadece gözünü kapatıp uçurumun kenarına gelmek demek
Merhaba,
Evet önemli kalben ruhen ve bedenen temiz olmalı!
arızalı motorla anca eğlenilir
tost etmedilerse hayır
Önemli olan konular var
sizce nedir?
Ayrılma nedenleri mesela bence önemli birde ilişki süresi oldukça önemli unutup unutmaması ve aşık olup olmaması yani bazen takılıp kalan insanlar oluyor bu yüzden o ilişkiye başlamak sağlıklı olmaz
şu an ki ayrıldığım flörtüm, ex kız arkadaşı ile iki kez y@tmis ve bunu bana dediği an bıraktım ve bunun saçma olduğunu ve geçmişinin önemli olmadığını söyledi. Bir erkek olarak ne dersiniz bu durumda?
Kendinin verebileceği bir karar sonuç olarak ama doğru söylüyor olması iyi bir şey sonuç olarak sana olan ilgisi , aşkı ya da bakışları önemli senin düşüncelerinde önemli bu durumda. Sonuç olarak insanlar hata yapabilirler ve bu durumdan pişman olmaları çok önemli. Unutma ki kimse mükemmel ve tertemiz değildir herkesin hatası ve sorunları olabiliyor sen sadece mantığınla hareket edersen daha çok anlayabilirsin karşındakini
Ben daha önce böyle bir birliktelik yaşamadığım için aslında karşımdaki kişinin de öyle biri olmasını isterim açıkçası tabiki doğru söylemesi de önemli ama maalesef yaptığı hatayı telafi edemiyo.
Hakkında hayırlısı knk için nasıl rahat edecekse o şekilde ilerlemek en doğrusu
Teşekkürler
Kısmen.
Önemli
Biraz önemli
Kişiye baglı
Önemli
önemli tabii ki
Önemli tabikide
Önemli