aldığın dondurmaya göre değişiyor algidanın 80 liraya da var. Keçi sütlü dondurmaya ya da carte dor a girersen iyice pahalı oluyor🤣 12 liradan aşağı çikolata hatırlamıyorum :D çikolata cips eti cin vs dolduruyorum. Haribo dişlerinden dolayı yasak ondan almıyorum :D dondurmasız 500 TL yi buluyor. :D
Ben askerdeyken tadelle king size stok yapardım en az 10 tane alır dolabıma koyardım şimdi alsam 400 TL civarı tutar :D eskiden bazen viskinin yanına da arada alırdım :D
zaten bir sene diye şartlandırmadım hiç başlarım sizin yapacağınız işe diye kapatıp gittim. Sonra can sıkıntısına gireyim diyerek geri döndüm çoğu zaman 12 yıldır üyeyim ben buraya 🤔
Daha güzeldi. Bir dönem adminler yoktu. Editörler vardı hatırladığım kadarıyla normal uyelerdi çalışan değil ama o zamanlar da bayağı bir iltimas geçiliyordu 🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim değişir ne alacağıma göre
Kahve sigara alıp çıkayım diyorum 1000 liraya yakın para gidiyor
1400 TL viski boş ver 🤣 sen neredesin lan 🤨
dun gitmistim, abur cubur alayim dedim o minimum sayilir. 640 falan odedim sanirim
Abur cubura girersen çıkamıyorsun. :D Kendime arada bir dondurma alıyorum. Yeğenlere aldım mı abur cubur 500'lük oluyorum en az.
aynen oyle, cikolata aldim dondurma aldim zaten 500'luk oluyosun net yani 😄
aldığın dondurmaya göre değişiyor algidanın 80 liraya da var. Keçi sütlü dondurmaya ya da carte dor a girersen iyice pahalı oluyor🤣 12 liradan aşağı çikolata hatırlamıyorum :D çikolata cips eti cin vs dolduruyorum. Haribo dişlerinden dolayı yasak ondan almıyorum :D dondurmasız 500 TL yi buluyor. :D
cikolatalar da cidden cok pahali, tamamen oyle oluyor baya ucmus fiyatlar 😄
Ben askerdeyken tadelle king size stok yapardım en az 10 tane alır dolabıma koyardım şimdi alsam 400 TL civarı tutar :D eskiden bazen viskinin yanına da arada alırdım :D
evet baya tutar ya, ben de cok aldim diye iflas ediyorum maalesef
iflası geç ben çikolata ve kahve yüzünden taşikardi geçirdim 🤣
aman dikkat et
dikkat ediyorum merak etme bu dediğim iki sene önceydi :D
sevindim o zaman
Oooo donmusuz 🤣
oyle olduu
hoş geldin niye gittin bir anda
oylesinee. bazen ara vermek lazim
orası öyle tabi ben ara verdim mi bir sene civarı veriyorum :)
cok guzel bi araymis 😂
sen ne diyorsun 1 sene kafan dinleniyor sonra kafan kaldirmayana kadar devam 🤣
ben gitsem komple giderim ya bi sene gidip geri gelemem 😂
zaten bir sene diye şartlandırmadım hiç başlarım sizin yapacağınız işe diye kapatıp gittim. Sonra can sıkıntısına gireyim diyerek geri döndüm çoğu zaman 12 yıldır üyeyim ben buraya 🤔
aa baya olmus ya ilk zamanlar nasildi acaba
Daha güzeldi. Bir dönem adminler yoktu. Editörler vardı hatırladığım kadarıyla normal uyelerdi çalışan değil ama o zamanlar da bayağı bir iltimas geçiliyordu 🙃
yani hic degismedi desene
o zamanlar gene daha sıcak bir ortam vardı bana göre
muhtemelen oyledir ya simdi herkes bi degisik amacindan da sapmistir uygulama
maalesef biraz öyle oldu. Uygulamanın amacı çok farklı yerlere kaydı.
kisiler kendini degistirmedikten sonra sorun yok ya yine de
Sorun zaten kişilerde 🤣 uygulama sosyal medya olarak yapılmış Instagram gibi insanların kullanım amaçları farklı sadece
kesinlikle oyle maalesef
Dün markete su alacam diye girdim 780 TL ödeyip çıktım
50 ve 100 Euro arasında küçük alisveris bu iki günlük.
3 tane şey alıp 150 200 ödüyorum minimum
yaşıyor muydun sen :o
Kalp masajı ile hayata döndüm yeniden😄
kim kalp masajı yaptı :o
Kalp masajını kimler yapar
Türkiye'de mi 🤣
Ankara da kimler yapıyor
Burası Türkiye herkes yapar 🤣
Doğru olabilir😱
bu ülkede doktor olmayanların ameliyat yapmışlığı var 🤣
Her şeyi de sen biliyorsun 🤔😄
eskiden haberlere çıkardı hademe ameliyat yaptı diye hatta yakın zamanda kızın biri de doktor gibi davranmıştı
Aaa evet hatırladım onu
Kimse de bunun doktor olmadığını anlamamıştı 🤣
Harbiden he 😅😅
Aylık market alışverişi 5.6 bin civarında tutuyor
200 300 rahat oluyor. Max da 500 600 falan oluyor
alacağıma göre değişir
Trilyon dolar
Minimum 200 TL...
Yüz lira
500 veya 1000