Güncellemeler
1 yıl
Crimsoon ananisikeym
Mesela bir kadın erkeğe iftira atıp taciz etti diye dövdürtebiliyosa linç ettirebiliyorsa erkekler neden bunu kadınlara karşı yapamıyor mesela bu beni taciz etti diyemiyor dediği gibi o kadının hemcinsleri onu darp etmiyor ya da ileriye gidip linç etmiyor ( kadın düşmanı değilim)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kadinlar ve erkekler Hak Hukuk anlamında eşittir fiziksel değil Anatominin A sını bile bilen biri kadınla erkeğin gücünün bir olmadığını bilir
Erkeğin dövdürülmesi hukuksal anlamında zaten doğru degil aynı şekilde erkekte dövdürtse sonuç aynı
Kadına el kalkmaz lafı bizim kültürümüze ait bir davranış oysa kadına değil İnsana hayvana el kalkmaz ama anlatabilene...
Çok haklısınız maalesef bizim insanımız bırak el kaldırmayı onun yaşama hakkını bile gasp ediyor
Aynen öyle ha bazende olsa gerçekten dayağa gerek oluyo kucuk kiza tecavuz eden öldüren köpeğe bile sgini kaldiran
tartışmada haksiz oldugu icin bu adam sapık diyen kadınıda dövmek gerebiliyo :D hukuğu çiğnersin veya çiğnemezsin insana kalmış...
sonucta kizina bacisina tecavuz eden adamı kim olursa olsun döver hatta öldürür bile o yuzden işlenen hatanın seviyesine bakmak lazim falan fistaaannnn
Çok haklısınız doğru laflar kelimeler Felan filannnn fistann etekkkk 😁😁
:D
Tebessüm etmeyi gerçek hayatta da bu kadar seviyor musun? Seviyorsanız eğer yüzünüzden tebessüm eksik olmasınmm
Teşekkür ederim :) hiçbirimizin eksik olmasın
Çok kibar bir insansınız
ahgzhagshags aslaa
Asla diyor bide yalançı seni
😁😁😁😁😁
beni stalklarsan geçmiş yorumlarima bakarsan gorursun hahahahajs
Sorun değil ya hangimiz kibariz ki zaten kibar kalmaya çalışıyoruz birisinin yaptığı gereksiz bişeye takılıp içimizden küfür ediyoruz bu en temizimizde bile var
valla temizlik konuşma tarzıyla pek olmuyo ben adamına göre muamele yaparım facede twitterde orasini burasini atan adamlarin hicbirinde terbiyesizlik kötü alışkanlığı olmaz ama işte :D
ben mesela çok kufur ederim yalan yok ama kimseyede boş zararım olmaz hak edene zeki müren gibi konuşurum hak etmeyene boru hahagshs
Kadın yaaaaaaaaa 🙂🙂 kılıcında amma keskinmiş tabi hak edene öyle yapanların taaaaaaaa anasını bacisini 21 yaşına geldim hiç bir zaman kimseye öyle fotoğraf atıp tacizde bulunmadım sizde haklısınız be iğrençlik by tabi mesajlara cevap vermezsiniz bende kadın olsam bende sizin gibi düşünürdüm
hahzgsjsgwj herkes bizim gibi olmalı
Herkes bizim gibi olursa biz sıradan insanlar oluruz 😁
sıradan olalımda hayat güzelleşsin
Hayat zaten sizin varlığınız ile guzellesebilecegi kadar guzellesmisken bu nasıl mümkün olabilir saygıdeğer Hanımefendi 😁
Erkekler taciz etmekle meşgul o sırada ondan yapmıyorlar bu ne saçma sapan bir soru. Ayrıca bir erkek gerçekten tacize uğrayıp bunu söylediğinde bile diğer erkekler onunla dalga geçer Twitter'da seni ben görsem ben de postalarım haha diye "mizah" yaparlar siz de doğru düzgün bu konularda savunun hakkınızı o zaman ama yok siz kadınlar haklarını savunduğunda onlara muhalefet olmak için konuşursunuz tacizmiş iftiraymış derdiniz değil. Sırf kadın hakları popüler oldu diye erkeklere mağduriyet bulmaya çalışıyorsunuz iftiraya uğramak mı daha ağır tciz edilmek mi? Gerçekten yapan bile düzgün ceza almıyor bu ülkede dert yaratmayın. Öldürülen kadın, zorla ilişkiye giren kadın, bunları ona yaşatan erkekler varken iftiraya uğrayanların hakkını mı savunsun kadınlar siz ne istiyorsunuz? Onu da sen savun ama "kadınlar tacize uğruyor diye ağlıyorsunuz biz de iftiraya uğruyoruz" kafasındaysan sen parantez içine yazdığının aksine gayet kadın düşmanı oluyorsun.
😦🙂😭😦😄😭😄😃😂😚😂🗣️🩸🫁🗣️💝❤️🔥💓💅🥷👑🥹👑😚👈🥹🖤🥷😄🧉🧃🍬🧃🍬🍪🧊🍭🥧🥧🍧🍧🥔🫛🫛🥦🥦🍅🦂🐌🦂🦀🦞🦑🐌🪳🦂🐌🪳🐌🍸🍸🚨🛞🚥🎳🎯🪁🥌🚈🚄🚄🚛🚇🚇🏍️
Ciddiye alıp cevap verende kabahat
Verme amck ben mi ver dedim
Kadınlar çok şiddet gördü ondan
Kadına nasıl şiddet yapıyorlar anlamıyorum ben saçını oksamaya kıyamıyorum
Ama vahşet barındıran ciddi oranda şiddet içeren kadınlara karşı işlenmiş cinayetlerin sayısı erkeklere karşı işlenen cinayet oranına göre daha az bunu ne yapacağız
@İbrahimafk Ya var ya öyle caniler