AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sıraya soxum biz çığrından çıkmış güzelliğe sahibiz dur
Sıraya bile almadılar beni🥺🥺
Allah iman verirken sıraya girdim buda saa kapak olsun
Ben kaçırdım o sırayı ya
Sen sadece yüz güzelliğimi istiyorsun Rabbim den
Girmedim kaçtım
El -ilah
Nee
Sizin Allah dediğiniz tanrı mekkedeki bir put adı El-ilah ay tanrısı Kuran da Necm suresi 19 20 21 nci ayetler de geçen el-lat el-uzza var bunlara tapıyorsunuz putperessiniz
Ben bi tövle tövbe Allah birdir
Allah bir puttur mekkedeki puta dua ediyorsunuz
Sen kie tapıyosun peki seni yaratan kim
Yaratılış yok ya da yaratan yok hepimiz yıldız toz tanelerinden meydana geldik big bang araştır hepimiz kromozon halindeyiz ölüm diye de bir şey yok insan öldüğü zaman neyden meydana geldiyse vücudu onlara ayrılacak
Bütün sorularınızın cevabını bilimde arayın böyle abbasi saraylarında yazılmış kitaplardan aramayın bilimin açıklamadığı her şey dogmadır cehallettir
Yani bi tesadüfen mi böyle muhtesem bi vucut mekanizmasına böyle hariha duygulara sahibiz yani biz tesadüfen mi zekiyiz dünyaya medeniyetler kurduk yani toprak ve su tesadufen bi araya gelip sulu meyveler üretiyo öyle mi yüce Rabbim böyle nasip etmiyo iste anlamanızı herseye bi kılıf uyduruyosunuz onca helak olan kavimlerden de dersler almiyosunuz
Biz muhteşem bir vücuda sahip değiliz ya da mükemmel değiliz 40-50 yaşlarımıza geldiğimiz de gözlerimiz bozuluyor gözlük takıyoruz nasıl mükemmel oluyoruz 4/4lük oluyoruz zeki de değiliz toprak suyun oluşumunu ya da dağların oluşumunu Kuranın tanrısı yapmamıştır yani ayetleri okusaydın bunları yapamayacağını görürdün dağların oluşumuna diyor ki Nahl suresi 15nci ayette O, sizi sarsm aması için yere sağlam dağlar yerleştirdi, ırmaklar ve yollar açtı ki gideceğiniz yere ulaşabilesiniz. sen şimdi bir de git jeoloji kitaplarını oku dağların nasıl oluştuğunu orada göreceksin bir de başka bir ayette de diyor ki Allah dağları yaratmış çünkü dünya bizi fırlatıp atmasın diye burada da Kuranın tanrısı yer çekiminden haberi yok ya da Rahman 19,20,21,22 de diyor ki
﴾19﴿ O, birbirine kavuşmak üzere iki denizi salıverdi.
﴾20﴿ (Ama) aralarında bir engel vardır; birbirlerine karışmazlar.
﴾21﴿ Artık rabbinizin nimetlerinden hangisini inkâr edebilirsiniz?
﴾22﴿ Onlardan inci ve mercan çıkar.
Bu ayetler de Kuranın tanrısı diyor ki iki tane deniz varmış aralarında perde varmış bu iki su birbirnie karışmıyormuş ve bu sular da inci mercan yetiştiriyormuşuz böyle bir şey yok dünyada hiç bir deniz de iki tane ayrı deniz olacak arada da perde olacak bu sular birbirlerine karışmayacak ki dünyanın oluşumunu bile yanlış anlatıyor Kuranın tanrısı ki zaten dünyaya düz diyor Kuranın tanrısı buna nasıl iman ediyorsunuz ayetleri okursan dikkatlice böyle bir tanrının bunları ya da bu evreni yaratmadığını görürdün ki Kuranın tanrısı dünyanın şeklinin yuvarlak oluşundan da habersiz
Lokman Suresi, 10. Ayet: "O, gökleri görebileceğiniz bir direk olmaksızın yarattı ve sizi sarsmasın diye yeryüzünde sağlam dağlar koydu; orada her türlü canlıdan yaydı. Gökten de bir su indirdik ve orada her güzel çiftten bitkiler bitirdik." bu ayette de diyor ki kuranın tanrısı Allah dağları direk gibi yaratmış gökten de su indiriyormuş yağmuru bu şekilde anlatıyor
Zariyat suresi 48 nci ayet diyor ki Yeryüzünü de biz yayıp döşedik. Doğrusu biz ne güzel döşeyicileriz! 49: Her şeyi çift yarattık; umulur ki düşünüp öğüt alırsınız. 50: De ki: “O halde Allah'a koşun! bu surede de dünyanın yuvarlak oluşundan habersiz daha hayla bu masallara inanarak zamanını kaybetmek istiyorsan senin bileceğin iş ama bunlar hepsi mitolojik hikaye zamanında kuran denilen kitap masaj başında Abbasi saraylarında yazılmış bir kitaptır tanrıyla hiç alakası yoktur bütün cevabı bilimde arayacaksn gözle göreceksin böyle eften püfen yap dedi yaptı ol dedi oldu diye bir şey yok
Helak olan kavimleri Muhammed gitti kendi egemenliğni sürdürmek için gitti savaştı Haşr suresi2-5 ayette diyor ki ﴾3﴿ Eğer Allah onlara sürgünü yazmamış olsaydı, onları bu dünyada yine mutlaka (başka şekilde) cezalandıracaktı. Âhirette ise onları cehennem azabı beklemektedir. bir tanrı olacak topraklardan onu sürgün edecek mesela ben senin evine orduyla geleceğim diyecem ki Allah seni buradan sürgün etti çık diyeceğim evinden tanrı böyle bir şey yapar mı biraz akıl süzgeçinizden geçirin
Araf suresi 179. ayet.. Cok üzüldüm adınıza
Ben senin adına çok üzüldüm Kuranın tanrısı sürekli and içiyor yemin ediyor tanrı yemin eder mi and içer mi? mantıklı düşün biraz
Bir de kuranın tanrısı Araf suresi 179 da hayvanlara sapık diyor hayvanları aşağılıyor üstüne siz inananları da aşağılıyor küfür ediyor hakaret ediyor sizlere kalem suresi 10-14 de bak
﴾10-14﴿ Olur olmaz yemin eden, aşağılık, daima kusur arayıp iğneleyen, durmadan laf götürüp getiren, iyiliği hep engelleyen, saldırgan, günahkâr, huysuz ve kaba, üstelik karakteri bozuk kimselere, serveti ve çocukları var diye sakın boyun eğme.
nslya dhdh