Bana yardımcı olur musunuz lütfen?

Gerçekten moralim çok bozuk Ben ilk defa benim meydanda işe girdim Orada komilik yaptım işi öğrendikten sonra 2 ay sonra garsonluğa geçiş yaptım ama yine de ortacılık çaycılık yapıyorum yani içerinin garsonluğu falan Neyse içeriye falan topladım derledim düzenledim sandalye taşıyorum içeri omzumda taşıdığım için duvardaki çerçevelerden birine denk geldi şu başarı çerçeveleri oluyor ya patronların adam da çerçeve düşünce işte kızım canavar gibi taşıyorsun biraz dikkat et falan yaptı Hani ben de çok üzüldüm Hani mahçup oldum dedim maaşımdan kesebilirsiniz falan ama işte dedi ki kesmeyeceğim Bir daha olursa keserim İlkinden kesmeyeceğim dedi Ben de kesin içim rahat etsin yaptım o da kesmeyeceğim dedi falan öyle konu kapandı ben işte yeni eve geldim ama yarın gidince çerçeve alsam yeni bir tane onu götürsem nasıl olur Bir de not düşerim altına ya O patron da çok seviyorum İyi biri gerçekten babam gibi yani şey desem Hani özür dilerim bilerek eşyanınıza zarar vermek istemedim içimde pek rahat etmedi güle güle kullanın desem yani öyle bir not Düşsem nasıl olur acaba ilk iş yerine ne yapacağımı da bilmiyorum yani ilk defa böyle bir şey başıma geliyor
Bana yardımcı olur musunuz lütfen?